NOVA vs Cosmote TV

Και σε μενα τα ιδια λεγανε,ότι είναι οι μονοι που εχουν κανει προσφορα για το Ισπανικο και γιαυτο δεν θα το χασουν κλπ κλπ.

:flipout:
Αστείοι.. Εγώ θα το ξαναπω και ας με πουν και ανωμαλο καποιοι.. : Μου εχει κάνει τόση εντυπωση η συμπεριφορά τους που αρχίζω να πιστεύω ότι το κανουν επιτηδες.Μαλλόν εχει οριστικοποιηθεί να σπρωχτει το μονοπωλιο (τουλάχιστον στο αθλητικό κομμάτι).

Last edited by a moderator:
Stefa 147 εχει καυσωνα σημερα και σε δικαιολογω...
οχι και ανωμαλος...
εδω αποψεις ανταλλασουμε δεν χαρακτηριζουμε
αντε να φαγωθουμε καμια φορα στα οπαδικα αισθηματα...

:flipout:
Νομίζω Ο καλυτερος χαρακτηρισμός που μου αρμόζει είναι : αρρωστημενη επιχειρηματική φύση..

Εχει ειπωθεί αρκετες φορές περι μονοπωλίου. Σιγουρα δεν ειναι σχεδιασμένο το ο,τι χανει η νόβα τα πρωταθλήματα. Ο ευρυτερος ομιλος ειναι πολύ μεγάλος και σιγουρα δεν σχεδιάζουν "ηρωικη εξοδο". Εγώ τρομάζω με το "τερας" που δημιουργείται απο τον οτε. Ολοι οι ισολογισμοι δειχνουν μεγάλες ζημίες στο κομματι της tv, οι οποίες καλύπτονται απο τις θυγατρικές. Εως πότε όμως; Εαν η forthnet συρρικνωθεί τόσο στο μέλλον, ώστε να μη μπορει να λάβει το βάρος επιπλεον τηλεοπτικών δικαιωμάτων τί γινεται; Στο σημερα, διαλέγουμε βάσει των υπηρεσιών που εχει η καθε πλατφόρμα, οχι με αυτο που ίσως ΘΑ εχει και φυσικά στη τιμη που αντεχει η καθε τσεπη.

Εχει ειπωθεί αρκετες φορές περι μονοπωλίου. Σιγουρα δεν ειναι σχεδιασμένο το ο,τι χανει η νόβα τα πρωταθλήματα. Ο ευρυτερος ομιλος ειναι πολύ μεγάλος και σιγουρα δεν σχεδιάζουν "ηρωικη εξοδο". Εγώ τρομάζω με το "τερας" που δημιουργείται απο τον οτε. Ολοι οι ισολογισμοι δειχνουν μεγάλες ζημίες στο κομματι της tv, οι οποίες καλύπτονται απο τις θυγατρικές. Εως πότε όμως; Εαν η forthnet συρρικνωθεί τόσο στο μέλλον, ώστε να μη μπορει να λάβει το βάρος επιπλεον τηλεοπτικών δικαιωμάτων τί γινεται; Στο σημερα, διαλέγουμε βάσει των υπηρεσιών που εχει η καθε πλατφόρμα, οχι με αυτο που ίσως ΘΑ εχει και φυσικά στη τιμη που αντεχει η καθε τσεπη.

Σε ποιόν ισολογισμό έβγαλε ζημιές ο ΟΤΕ;

Σε ποιόν ισολογισμό έβγαλε ζημιές ο ΟΤΕ;

Δεν δημοσιευουν για το tv κομμάτι, όμως απο τα αποτελεσματα που δημοσιευμουν απο το 2010 και μετα, εχει πεσει το EBITDA της μητρικής απο 660 εκατομυρια, στα 490 και τωρα αυξανεται παλι λιγο. Ωστόσο, το κοστος για το προσωπικό για τα ιδια χρονια εχει πέσει απο 700εκατ (το 2009) στα 80 (!! 2014). Γι αυτό μόνη εξηγηση ειναι το υψηλό κοστος του ote tv. Τωρα με το ChL, EuL αυξανεται και αλλο το κοστος. Ειδωμεν.

Δεν δημοσιευουν για το tv κομμάτι, όμως απο τα αποτελεσματα που δημοσιευμουν απο το 2010 και μετα, εχει πεσει το EBITDA της μητρικής απο 660 εκατομυρια, στα 490 και τωρα αυξανεται παλι λιγο. Ωστόσο, το κοστος για το προσωπικό για τα ιδια χρονια εχει πέσει απο 700εκατ (το 2009) στα 80 (!! 2014). Γι αυτό μόνη εξηγηση ειναι το υψηλό κοστος του ote tv. Τωρα με το ChL, EuL αυξανεται και αλλο το κοστος. Ειδωμεν.
Συγνώμη για πιο υψηλό κόστος μιλάμε τώρα?? το ότι απο 21,90 πάει 24,90 του φουλ πακέτο.. και το υψηλό κόστος τις nova που οφείλετε?? στο τρισμέγιστο ελληνικό πρωτάθλημα

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Το κόστος λειτουργίας αφορά όλο τον όμιλο. Μόνο 2 έργα θα σου πω που μπορεί να εκτοξεύσουν το κόστος: vdsl και ανάπτυξη του 4G. Και μιλάω μόνο για Ελλάδα, δεν ξέρω στις άλλες χσώρες τι γίνεται.

Το ότι μια εταιρία δεν περιμένει να βγάλει άμεσα κέρδος από την pay tv είναι γεγονός. Πρόσεξε όμως πόσο αυξήθηκαν συνδρομητές adsl, όσο οι συνδρόμητες otetv αυξήθηκαν κι αυτοί.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

@tzio81 Κοστος λειτουργιας ομιλου, όχι κόστος συνδρομης.

Σωστα εχουν αυξηθει οι χρηστες, ωστόσο δεν εχω βρει επισημα δημοσιευμενα στοιχεια. Αυτό που δε ξερει κανεις αν αρκει η αυξηση για να καλύψει τα έξοδα τους στό σύνολο των υποχρεωσεων τους. Μακάρι, γιατι έχουν κανει παρα πολλά ανοιγματα.

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δες τα οικονομικά αποτελέσματα του Α' τριμήνου των ετών 2012 και 2015 για να καταλάβεις τι εννοώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα ανεβάσω λόγω περιορισμού από το site.

Λοιπον,διαβάζω με ενδιαφέρον τα σχόλια σας και θα σας εκφράσω τον προβλημάτισμο μου..Έχω συμβόλαιο με νοβα στο full pack και ίντερνετ τηλεφωνία στα 50 ευρω,μέχρι τον Φλεβάρη του 16..Το μονο που με κραταει ειναι τα δικαιωματα της Ευρωλιγκας που εχει ακομα εξιμισιας με την ερτ.Το ελληνικό πρωτάθλημα πλέον δε με ενδιαφέρει καθολου.
Πήρα τηλ με σκοπό να ξέρω πόσο είναι το πέναλτι σε περίπτωση διακοπής και μου είπαν 50 ευρω ενώ με παρότρυναν να πάρω μετά τις 15/9 που συμπληρώνω χρόνο για νέα προσφορα..Στόχος μου είναι με κάποιο τρόπο να συνδυάσω απεριόριστο ίντερνετ τηλεφωνία νοβα και οτε τν με όλα τα κανάλια σε μια τιμή 50-60 ευρω..Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρια??

Στην καλύτερη να το πάρεις αυτό στα 70-75 ευρώ.

Το 3play full pack άντε να στο ρίξουν στα 45. Αν ξέρεις κάποιον που έχει ΟΤΕ τηλεφωνία χωρίς OTE TV και μπορεί να το πάρει στο όνομά σου, είναι άλλα 25.
Οπότε 70, στην καλύτερη.

Τραβηγμένο αυτό που θα γράψω :cowboy: αλλά: Αν πάρεις και ζητήσεις διακόπή στη Νόβα για οικονομικούς λόγους, είναι η εποχή τέτοια που έχεις μικρή πιθανότητα να πάρεις την "τρελή" προσφορά των 39,9 για αυτά που έχεις τώρα. Την δίνουν συνήθως σε συνδρομητές τους που έληξε το συμβόλαιο και κάνουν αίτηση μεταφοράς στον ΟΤΕ.

Μετά, αφού όπως σου γράφει και ο Jimmy παραπάνω βρείς κάποιο συγγενή - φίλο που θέλει σκέτη τηλεφωνία ΟΤΕ (και δεν έχει ήδη) μπορείς να κυνηγήσεις το 17,9 για ΟΤΕTV που δίνουν σε κάποιες περιπτώσεις μαζί με 2play στα 24,9 όπως γράφει ο φίλος εδω

Οπως είπα είναι τραβηγμένο απ τα μαλλιά και έχει μεγάλο ρίσκο με το θέμα της διακόπής αλλά απίθανο δεν είναι.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν σε συμβουλεύω να το κάνεις, το έθεσα απλά σαν case study στο πλαίσιο της συζήτησης. :angel:

To πρώτο για την Nova πιο πιθανό αν και δύσκολο όπως όντως είπες.

Για τον ΟΤΕ, πρέπει να βρεις κάποιον που θα μεταφέρει τώρα την γραμμή του στον ΟΤΕ και δεν θέλει ΟΤΕ TV και δεν έχει πρόβλημα να το πάρει για εσένα.
Πάρα πολύ δύσκολο το 2ο.

Ευχαριστω για τη βοηθεια..Πήρα τηλ ξανά χτες και νοβα και οτε..Η νοβα επιμένει ότι οποιαδήποτε νέα προσφορά μπορεί να συζητηθεί μετά τις 15 / 9 όταν και κλείνω τον 13 μήνα του 18 μηνου συμβολαίου μου..Ο ΟΤΕ μου έδωσε στα 49,90 24 ιντερνετ απεριόριστα σταθερα και 30 λ κινητά και οτε τν με 35 ευρώ τέλος ενεργοποιησης.Δύσκολα τα πράγματα.

Λοιπόν έκανα αίτημα φορητοτητας στον οτε..Αμέσως η νοβα μου έδωσε νέο 18 μηνο στα 39.90..Δέχτηκα..Ο ΟΤΕ TV τώρα θέλει 31 ευρώ..Με λίγα λόγια δεν πέφτω κάτω από 70 για τα παντα..Το θέμα είναι το κάνω τώρα η περιμένω Σεπτέμβρη μπας και πέσει έστω και λίγο πράγμα που θεωρώ δύσκολο..???