NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καλά μην το λες αυτό. Ο kataras λέει για το εξοχικό. Εμένα αυτό με βολεύει γιατί δεν έχω ίντερνετ στο εξοχικό.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Στις τιμές τιμοκαταλόγου αναφέρεται μάλλον που συνεχίζει να κάνει 67 ευρώ το full +hd.

Δεν εχει λογο να τις ριξει κατά την αποψη μου.
Οσο εχει τις επισημες τιμες ψηλα μπορει να δινει σε μια λογικη τιμη το πακετο και να το βαφτιζει εκπτωση.Άλλο να ακουει ο συνδρομητης ότι περνει το πακετο με 50% εκπτωση και άλλο να με 10% .

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Αυτό το "για πάντα" να δεις τι θα γίνει σε λίγο καιρό...

Είναι σαν το service στα αυτοκίνητα ..σε ειδοποιεί και σε καλεί ν αλλάξεις πρόγραμμα ...γιατί δεν ειχες διαβάσει τα ψιλά...

Γνωρίζεις κάτι; ή έτσι το λες; γιατί εγώ έχω εδώ και 3 περίπου χρόνια το πακέτο μου με 39,90 και προσθέτω πράγματα με την ίδια τιμή (άντε μια φορά έβγαλα κάτι που δεν μου χρειαζόταν). Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην τιμή, μάλιστα τις περισσότερες φορές με πήραν οι ίδιοι για να ανανεώσω με την ίδια τιμή και δίνουν περισσότερα.

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καλά μην το λες αυτό. Ο kataras λέει για το εξοχικό. Εμένα αυτό με βολεύει γιατί δεν έχω ίντερνετ στο εξοχικό.

πιστευω οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν ιντερνετ στο εξοχικο
αλλοιως θα μιλουσαμε σε αλλα δεδομενα
μακαρι ναχα την οικονομικη δυνατοτητα γιαυτο-εδω δεν εχω ουτε στην κυρια κατοικια
και οι ραδιοφωνικοι σταθμοι ειναι εξισου με το τηλεοπτικο προτιμηση μου

Αν διάλεγα ΟΤΕ και νοβα θα πήγαινα νοβα διότι τα ξένα παιχνίδια τα βρίσκεις άνετα από iptv η μέσω ίντερνετ όπως Ace stream η φλας ενώ τα ελληνικά είναι πιο δύσκολο

ξεχνας παντα τους ραδιοφωνικους σταθμους που δεν εχει κανενα ο οτε
την υπηρεσια νοβα εξοχικο που δεν εχει ο οτε
την υπηρεσια νοβα go που δεν εχει αντιστοιχη ο οτε(εχει κατι σαν της νοβα αλλα ουτε στο μικρο της δαχτυλακι)
την υπηρεσια multiview δεν νομιζω οτι εχει ο οτε
επισης δεν σου χρεωνει καθε μηνα τον δεκτη με τον σκληρο ενσωματωμενο αλλα τον αποκτας με μια μικρη χρεωση
με την χρηση πιστωτικης στους νεους συνδρομητες
αυτα μαζι με το ελληνικο πρωταθλημα εχουν μεγαλη σημασια σε πολλους υποψηφιους η νυν συνδρομητες

Οι υπηρεσίες go είναι αμφότερες κάκιστες. Και ναι, τις έχω και τις δύο. Αν τις βάλεις και τις δύο μαζί φτάνουν αυτό που θέλει ο μέσος χρήστης. Αν τις βάλεις ως έχουν παίζουν με την νοημοσύνη και τα νεύρα των χρηστών.
Multiview θα δώσει ο ΟΤΕ. Δεν είναι παγκόσμια πατέντα. Θέμα χρόνου ως νεότερη πλατφόρμα να το έχει και ο ΟΤΕ.
Η Nova δεν χρεώνει τον δέκτη αλλά χρεώνει HD. Που είναι πολύ πιο 'φθηνή' κίνηση.
Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό χαρτί αλλά η φετινή πτώση συνδρομητών και η αύξηση του ΟΤΕ TV λέει άλλα. Μάλιστα φίλος μου που εργάζεται στον ΟΤΕ μου είπε πως τους ανακοινώθηκε ότι ο ΟΤΕ ξεπέρασε τους 500.000. Μένει να το δούμε αν ισχύει και επίσημα καθώς θα αλλάξει τα δεδομένα διαπραγμάτευσης με τις διεθνείς πλατφόρμες.

Γνωρίζουμε αν τα ελληνικά hd σκαι σταρ κτλ, μπουν στα πακέτα οτε/νοβα;

vertical; said:
Μάλιστα φίλος μου που εργάζεται στον ΟΤΕ μου είπε πως τους ανακοινώθηκε ότι ο ΟΤΕ ξεπέρασε τους 500.000. Μένει να το δούμε αν ισχύει και επίσημα καθώς θα αλλάξει τα δεδομένα διαπραγμάτευσης με τις διεθνείς πλατφόρμες.

Φίλε μου το νούμερο συνδρομητών που γράφεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στα ντοκυμαντέρ και στους δέκτες που υπερτερεί;

11 κανάλια με ντοκιμαντέρ (6 σε HD)...

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Channels

8 κανάλια ντοκιμαντέρ (2 σε HD)...

http://www.ishow.gr/programma_tv.asp?agroup=3

Ο δικός μου δέκτης (Technicolor PVR) έχει να κολλήσει κάνα τρίμηνο , της Nova (PACE 831) κολλούσε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και έψηνες και αυγά πάνω το καλοκαίρι απο την ζέστη.

11 κανάλια με ντοκιμαντέρ (6 σε HD)...

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Channels

8 κανάλια ντοκιμαντέρ (2 σε HD)...

http://www.ishow.gr/programma_tv.asp?agroup=3

Ο δικός μου δέκτης (Technicolor PVR) έχει να κολλήσει κάνα τρίμηνο , της Nova (PACE 831) κολλούσε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και έψηνες και αυγά πάνω το καλοκαίρι απο την ζέστη.
Δεν εχει ελληνικό πρωτάθλημα όμως που εκεί είναι το ζουμί

Δεν εχει ελληνικό πρωτάθλημα όμως που εκεί είναι το ζουμί

Όντως μιλάμε για ποδοσφαιρικό υπερθέαμα και αγωνία μέχρι την τελευταία εβδομάδα για το ποιος θα βγει πρωταθλητής.:flipout:

Χωρίς πλάκα είναι το μόνο που έχει η NOVA και συνεχίζει να τραβάει κάποιο κόσμο (όχι όμως τόσο όσο παλιότερα) , και εγώ πριν μια πενταετία που δεν υπήρχε τόσο μεγάλη σαπίλα και στησίματα έβλεπα κανένα ματς.