NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Σε ευχαριστω για την απάντηση.
Ας μπει με το καλο 7ος, γιατί 8ος είναι μάλλον όνειρο θερινής νυκτός

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Tο λιγα ειναι σχετικο.
Ολα τα cinema και όλα τα sport (το φιλέτο δηλαδή) είναι HD, τα δυο fox είναι HD και έχει και 3-4 ντοκιμαντέρ HD
Tη να το κάνω εγώ το kαρντασιαν ΗD η το luxe HD?
Η nova κρατάει σε υψηλό επίπεδο τα κανάλια που έχουν πιο πολύ τηλεθέαση και τραβάνε συνδρομητές, cinema και sport. Kαι πολύ καλά κάνει που δεν βάζει ότι σαβούρα υπάρχει μονο και μονο για να λέει ότι έχει πολλά HD
Οσο για τα sd βλέπω το Eurosport στον ΟΤΕ, σαν να βλέπω ANT1 είναι

Δεν βάζει ότι σαβούρα υπάρχει είναι πολύ σχετικό οταν τα αθλητικά της NOVA λίγο έως πολύ εξαντλούνται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague που το πρώτο αποτελεί τον ορισμό της σαβούρας.

Βέβαια τα ποιοτικά αθλητικά (NBA , F1 , WRC , Premier League , Primera Division κτλ) κοστίζουν και χρειάζονται και πολλά κανάλια και η NOVA δεν είναι σε θέση να κάνει τέτοιες επενδύσεις οπότε είναι κατανοητό ότι προτιμούν να προσφέρουν χειρότερης ποιότητας περιεχόμενο σε χαμηλότερη τιμή γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν στα ίσα τον ΟΤΕ.

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Καληπέρα παιδιά..! ενδιαφέρομαι αυτές τις μέρες να κάνω μια σύνδεση full pack , και ενώ έχω μια καλή άποψη για το τι παίζει με τα αθλητικά στα ΟΤΕ TV και ΝΟΒΑ αντίστοιχα , θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια τι παίζει με τις ταινίες. Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία , πιο καινούριες και συχνές προβολές ; Ενδιαφέρομαι κυρίως για περιπέτειες, θρίλερ κτλ . Έχω ακούσει ότι σαν περιεχόμενο βάζουν τα ίδια λίγο πολύ ισχύει ;; ευχαριστώ πολύ

με λιγα λογια και σε γενικες γραμμες, για ταινιες θα πας νοβα, για αθλητικα θα πας οτε,
αν τα θες ολα, βαζεις και τα δυο :D

Στις ταινίες, χαώδης η διάφορα...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Για τ αθλητικά ρίξε μια ματιά στον πολύ καλό χάρτη του Φώτη αν και ισχύουν αυτά που έγραψε ο φίλος patrickdrd
Τώρα για θέμα ταινιών η cosmote φαίνεται να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να μοιράζετε η πίτα, αν και κατά την γνώμη μου η νοβα είναι μπροστά σε αυτό το κομμάτι..

Last edited:

Αν σε ενδιαφέρουν τα ντοκιμαντέρ υπερέχει η cosmote. Όπως το ID και το discovery science. Επίσης και το cosmote history.

Re: NOVA vs COSMOTE TV

Συμφωνία της COSMOTE TV με την Paramount Pictures για ταινίες & σειρές πρώτης προβολής - http://www.matrix24.gr/2016/11/simf...nt-pictures-gia-tenies-sires-protis-provolis/

Η διαφορά στις ταινίες κλείνει κάπως ενώ στα αθλητικά είναι χαοτική υπέρ του ΟΤΕ.
Πως κλείνει αφού στον ΟΤΕ τις πληρώνεις τις πρώτες προβολές;

Απάντηση: Re: NOVA vs COSMOTE TV

Πως κλείνει αφού στον ΟΤΕ τις πληρώνεις τις πρώτες προβολές;
Τι πληρώνεις ρε φιλε? Αν θες πληρώνεις για ταινίες που βγαίνουν λίγο καιρό μετά τον κινηματογραφο. Τα στούντιο όπως και στη νοβα παίζουν τις ταινίες 6 μήνες μετά τους κινηματογραφους. Υπάρχει μια ισορροπία αυτή τη στιγμή στις ταινίες. Οι τιμές είναι πολύ υψηλές όμως.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στον ΟΤΕ όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Οπότε μπάσκετ το έχει ακόμα η nova

Re: Απάντηση: Re: NOVA vs COSMOTE TV

Τι πληρώνεις ρε φιλε? Αν θες πληρώνεις για ταινίες που βγαίνουν λίγο καιρό μετά τον κινηματογραφο. Τα στούντιο όπως και στη νοβα παίζουν τις ταινίες 6 μήνες μετά τους κινηματογραφους. Υπάρχει μια ισορροπία αυτή τη στιγμή στις ταινίες. Οι τιμές είναι πολύ υψηλές όμως.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε όχι και ισορροπία στις ταινίες....

Sent from my iPad using Tapatalk

Στον ΟΤΕ όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Οπότε μπάσκετ το έχει ακόμα η nova

Για το μπάσκετ σχετικο είναι γιατι το ΝΒΑ δεν είναι αμελητεα ποσοτητα και αρκετος κοσμος ασχολειται με αυτο.

Επίσης τα εντός του Ολυμπιακού και ΑΕΚ που είναι από τις εμπορικότερες ομάδες στην Ελλάδα.

θελω να κανω διακοπη στην νοβα πριν ολοκληρωθει το συμβολαιο.
θα το εκοβα ετσι κι αλλιως με την ληξη του,αλλα ενα 10ευρω επιπλεον αυτον το μηνα,για χρεωση multiview(επειδη λεει σταματησε το δωρεαν παροτι ανανεωσα ενδιαμεσα..),ειναι και η αφορμη να πληρωσω τα πεναλτι και να το κοψω νωριτερα.
κοιταζω προς ote μερια,αλλα βλεπω οτι τα ιδια προιοντα βγαινουν κανα 20αρικο παραπανω στον ote.
δηλαδη τηλεφωνια,ιντερνετ,vdsl και το πιο απλο πακετο τηλεορασης(ετσι για να εχουμε κατι αφου η ιδιωτικη τηλεοραση ειναι για γελια).
τι προτεινετε?

από άποψη τιμής θα βγεις χαμένος , από εξυπηρέτηση ειναι όλα τέλεια στον οτε είμαι για μια με δυο ημέρες πελάτης του οτε ακόμα και με otetv , από τα κανάλια τώρα του οτε αν θέλεις αθλητικά έχει και με το παραπάνω από cinema πάσχει πάρα πολύ

55,25 βγαίνει το πακέτο Cosmote VDSL 50 + απεριόριστα σταθερά + 30' κινητά + Family TV Pack. Στη Nova το αντίστοιχο Nova 3play family + VDSL 50 κάνει 45 ευρώ και σαν πακέτο έχει σαφώς λιγότερα κανάλια από αυτό του Cosmote. Οπότε πως βγαίνει η διαφορά των 20 ευρώ που αναφέρεις;

στον Ote,internet vdsl 50,360 λεπτα σε κινητα και familypack βγαινει 59,29 ευρω
τα ιδια στην nova(η nova εχει 12 ωρες προς κινητα) βγαινουν κοντα στα 40 ευρω.βεβαια η Nova αναφερει Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & internet 5% .
εαν προσθεσω και αυτα παμε κοντα στα 47 ευρω που σημαινει διαφορα κανα 10ευρω.
το θεμα ειναι εαν στην τιμη του Ote περιλαμβανονται τα τελη..