Novabox Pace 3001HD

Αν μείνει κλειστός με τις ρυθμίσεις που προτείνει η Nova στο Μενού>Ρυθμίσεις>Περιβαλλοντολογικές το "Επιλογές Ενέργειας" σε "Αναμονή" και το κανάλι στο δέκτη σε κάποιο NovaCinema, NovaSport, τίποτα απολύτως. Με το "Επιλογές Ενέργειας" σε "Αδρανοποίηση" θα αργήσει να ξεκινήσει. Σε κανάλι εκτός Nova μπορεί να λήξουν τα κλειδιά και να πάρει κάποιο χρόνο παραπάνω για να ξεκλειδώσει

Πως δηλωνεται ο δεκτης σε remote Harmony Logitech;

Δεν βρισκω κατι σε PACE 3001HD

Έβαλα τον 3001 αντι του 831 και ενώ στην ισχύς στον 831 εχω 100 % στον 3001 εχω 51%. Στην ποιότητα εχω και στους δυο 100%. Για τον ελεγχο εχω το κανάλι της Βουλής. Το μενού του ειναι πολυ ποιο γρήγορο απο τον 831. Στο ίδιο καλώδιο
κατεβάζω δορυφορικό σημα και επίγειο.

Την εικόνα του πώς την βλέπεις;;; Είναι καλύτερη από την εικόνα του 831;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχω άποψη ,πρέπει να λειτουργούν παράλληλα και στην ίδια τηλεόραση. Αυτο που ειναι εμφανείς ειναι το μενού παει σφαίρα. Επισης το + ειναι οτι εχει ενσωματωμένο tuner για τα επίγεια αλλά δεν γνωρίζω αν υποστηρίζει και την μελλοντικη κωδικοποίηση. Απλα ο 831 ο tuner του ειναι ποιο δυνατός αν εχεις πολλα μετρα καλωδιο οπως εχω εγω 30 μετρα απο ταράτσα και 15 μετρα εσωτερικα. Στα 30 μετρα εχω αποκλείσει στην ισχυ 50 % με τον 3001 που στον 831 δεν την ειχα. Με το ιδιο lnb και την ιδια συνδεσμολογία.

Δεν εχω άποψη ,πρέπει να λειτουργούν παράλληλα και στην ίδια τηλεόραση. Αυτο που ειναι εμφανείς ειναι το μενού παει σφαίρα. Επισης το + ειναι οτι εχει ενσωματωμένο tuner για τα επίγεια αλλά δεν γνωρίζω αν υποστηρίζει και την μελλοντικη κωδικοποίηση. Απλα ο 831 ο tuner του ειναι ποιο δυνατός αν εχεις πολλα μετρα καλωδιο οπως εχω εγω 30 μετρα απο ταράτσα και 15 μετρα εσωτερικα. Στα 30 μετρα εχω αποκλείσει στην ισχυ 50 % με τον 3001 που στον 831 δεν την ειχα. Με το ιδιο lnb και την ιδια συνδεσμολογία.

Μηπως καποιος απο τους 2(πιθανοτατα και οι 2) υπολογιζουν λαθος το σημα; Μια μικρη απόκλιση ειναι λογικη αλλα τοσο μεγαλο νουμερο φανταζομαι ειναι λαθος. Αν δεν εχεις προβληματα παντως δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ασχοληθεις.

Είχα βάλει το κανάλι της βουλής και στον 831 η ποιότητα και η ισχύς ήταν στο 100% και οι δύο μπάρες.
Όταν έβαλα τον 3001 το ίδιο κανάλι η βουλή η ποιότητα 100% ενώ η ισχύς πάει στο 50-51% χωρίς όμως να έχω κάποιο πρόβλημα με την εικόνα. Κάποια στιγμή διάβασα δεν θυμάμαι που ότι πιθανών να υπάρχει με τις ενδείξεις κάποια αστοχία αλλά δεν είμαι και βέβαιος με επιφύλαξη το γράφω η οποία είναι μόνο οπτική. Οι διαφορές των δύο δεκτών για εμένα είναι ότι ο 3001 που έχουν το ίδιο μενού στα κανάλια στο πάνω κάτω πάει σφαίρα και ότι ο 3001 έχει ενσωματωμένο δέκτη για τα επίγεια. Δεν ξέρω όμως αν υποστηρίζει και το νέο πρότυπο μετάδοσης που όπως λένε θα αλλάξει μελλοντικά σε δύο χρόνια.

Θυμίστε μου λίγο ρε παιδιά,επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων χωρίς το pin (το ξέχασα το αλλαγμένο) αλλά και χωρίς να χάσω τις εγγραφές από το σκληρό που έχω κουμπωμένο στο δέκτη,πώς κάνουμε;

Παντως απογοητευση ο 3001. Περιμενα με τον 3001 να μην εχω κολληματα εικονας καθε φορα που περνει update και τελικα κανει τα ιδια με τον 831. Μονο τα επιγεια ειναι η διαφορα 3001 και 831.

Θυμίστε μου λίγο ρε παιδιά,επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων χωρίς το pin (το ξέχασα το αλλαγμένο) αλλά και χωρίς να χάσω τις εγγραφές από το σκληρό που έχω κουμπωμένο στο δέκτη,πώς κάνουμε;
Πάρε 13731 να στο κάνουν επαναφορά σε 1234

Έκανα ξανά έλεγχο και δεν μου βγάζει αλλη.
Μήπως κάνω κάτι λάθος ;

Re: Απάντηση: Novabox Pace 3001HD

Παντως απογοητευση ο 3001. Περιμενα με τον 3001 να μην εχω κολληματα εικονας καθε φορα που περνει update και τελικα κανει τα ιδια με τον 831. Μονο τα επιγεια ειναι η διαφορα 3001 και 831.

Καλησπέρα ,
Εχω τον 831 και μιας και λήγει το συμβόλαιο μου λέω να ζητήσω τον 3001 μιας & υποστηρίζει & τα επίγεια...
Τον δίνουν εύκολα σαν αναβάθμιση ή με κάποια διαφορά τιμής ???

Ειναι που θα πεσεις, εμενα πριν 1.5 χρονο δεν μου τον εδωσαν και τωρα μου το εδωσαν με 5 .

Re: Απάντηση: Novabox Pace 3001HD

Το αγοράζεις με 5 ευρώ μόνο τα έξοδα αποστολής ( αυτήν την περίοδο), θέλει προσοχή όμως το τι πακέτο θα ανανεώσεις , υπάρχει ποια και το vdsl100 και γενικός οι τιμές αυτήν την περίοδο, υπάρχει μια ευελιξία τιμών και προσφορών.