Novabox Pace 831HD

Στο τέλος θα δεις στις πληροφορίες την 91.
Πάντως, σε μια δοκιμή με ένα επεισόδιο 29' του Divorse, η ροή διακόπηκε 3 φορές, ξαναγύρισε στην αρχή και ήμουν αναγκασμένος να το ξαναπάω με FF στο σημείο που έβλεπα.
Βέβαια, και με την προηγούμενη είχε διακοπές αλλά όχι 3 σε 29´

Re: Απάντηση: Novabox Pace 831HD

Στο τέλος θα δεις στις πληροφορίες την 91.
Πάντως, σε μια δοκιμή με ένα επεισόδιο 29' του Divorse, η ροή διακόπηκε 3 φορές, ξαναγύρισε στην αρχή και ήμουν αναγκασμένος να το ξαναπάω με FF στο σημείο που έβλεπα.
Βέβαια, και με την προηγούμενη είχε διακοπές αλλά όχι 3 σε 29´

Ναι σωστά μέσα στις πληροφορίες έχει 91/2.0.2.51

Εγώ αντίθετα με πριν σε τρεις ταινίες που είδα δεν υπήρξε διακοπή.

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σαν πρώτες εντυπώσεις είναι η εμφανής αλλαγή στην απόκριση του δέκτη κατά την αλλαγή των καναλιών. Τοποθέτησα και το dongle το οποίο πλέον δουλεύει κανονικά ενώ δεν δούλευε καθόλου. Βέβαια κάποιες τυχαίες φορές μού έκανε σπασίματα στην εικόνα δείγμα ότι ο 831 δουλεύει στα όρια. Πάντως και αυτό διορθώθηκε. Με το on demand δεν είχα προβλήματα γενικά και με την προηγούμενη έκδοση και τώρα που το ξαναδοκίμασα εξακολουθεί και δουλεύει ικανοποιητικά. Τέλος διαπιστώνω και μια μικρή αλλαγή στην εικόνα του δέκτη προς το καλύτερο αλλά ίσως είναι η ιδέα μου. Αυτά.

Χθες, μετά την αναβάθμιση, που είδα μια ταινία (the boy) δούλεψε κανονικά και δεν μου έκανε καμιά διακοπή. Με την προηγούμενη έκδοση είχα 2-3 φορές την κλεψύδρα κατά την αναπαραγωγή ταινίας.

Μετά την ανάγνωση των παραπάνω (θετικών) σχολίων για τη συμπεριφορά του δέκτη, μετά την αναβάθμιση στην 91, αρχίζω να προβληματίζομαι αν συμβαίνει κάτι με το δικό μου δέκτη.

Μήπως μετά την αναβάθμιση έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο;
Δεν θυμάμαι, όμως, να είχα κάνει κάτι σε προηγούμενες αναβαθμίσεις.
Θυμίζω ότι στις αρχές ΙΟΥΝ, έκανα την αναβάθμιση στην 81 όταν δεν είχε δοθεί αυτή σε κυκλοφορία και για ένα διάστημα 15 ημερών περίπου αυτός ο δέκτης μου είχε δώσει τη δυνατότητα να βλέπω VoD όταν κανένας άλλος συμφορουμίτης δεν την είχε.

Μάκη μετά από κάθε αναβάθμιση, μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, είναι σωστό να γίνετε.
Από εκεί και πέρα δεν κάνουμε κάτι άλλο. (Μην ξεχάσουμε μόνο τη γνωστή ρύθμιση στις περιβαλλοντολογικές.) :smile:

Σ' ευχαριστώ Νίκο.
Ρύθμισα τις περιβαλλοντικές αλλά δεν έκανα την επαναφορά, όπως έχεις ξαναπεί στο παρελθόν.
Θα το κάνω και θα γράψω τις εντυπώσεις μου γιατί η χθεσινή δοκιμή ήταν απογοητευτική.

Εγώ πάντως δεν πείραξα τίποτα και οι περιβαλλοντικές είναι Ποτέ και Αναμονή. Επίσης δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών, να ανησυχώ; ο δέκτης λειτουργεί κανονικά.

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Σ' ευχαριστώ Νίκο.
Ρύθμισα τις περιβαλλοντικές αλλά δεν έκανα την επαναφορά, όπως έχεις ξαναπεί στο παρελθόν.
Θα το κάνω και θα γράψω τις εντυπώσεις μου γιατί η χθεσινή δοκιμή ήταν απογοητευτική.
:a0210: ΟΚ Μάκη.
Πάντως όλα δείχνουν οτι η νέα αναβάθμιση έχει να κάνει με την καλή λειτουργία - σταθερότητα του δέκτη, στην υπηρεσία on demand, διόρθωση των όποιον προβλημάτων με το usb stick για τα επίγεια κανάλια, και ομαλότητα στις λίστες αγαπημένων.

Εγώ πάντως δεν πείραξα τίποτα και οι περιβαλλοντικές είναι Ποτέ και Αναμονή. Επίσης δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών, να ανησυχώ; ο δέκτης λειτουργεί κανονικά.

Νικ έχουν παραμείνει σε αυτή τη θέση γιατί δεν έκανες επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις. Το ότι λειτουργεί κανονικά, είναι θετικό και ευχάριστο.
Πάντως αν δεν έχεις λίστες αγαπημένων, (με φόβο να τις χάσεις) καλό είναι να κάνεις μια επαναφορά. :smile:

Νικόλα , δεν έχω λίστα αγαπημένων οπότε θα την κάνω την επαναφορά, τόσες φορές την είχα κάνει στο παρελθόν. Ελπίζω να μην μου κάνει καμιά "μπαγαποντιά"

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

:a0210: ΟΚ Μάκη.
Πάντως όλα δείχνουν οτι η νέα αναβάθμιση έχει να κάνει με την καλή λειτουργία - σταθερότητα του δέκτη, στην υπηρεσία on demand, διόρθωση των όποιον προβλημάτων με το usb stick για τα επίγεια κανάλια, και ομαλότητα στις λίστες αγαπημένων.

Δικαιώνεσαι,για άλλη μια φορά.
Έκανα επαναφορά, διόρθωσα τις περιβαλλοντικές, έπαιξα την ίδια χθεσινή σειρά (29' ) και ολοκληρώθηκε χωρίς διακοπή, αυτή τη φορά.

Να είσαι καλά και να μας συμβουλεύεις:music-smiley-005:

Μάκη το θέμα είναι να λύνονται τα όποια προβλήματα της όποιας αναβάθμισης.
Αυτός είναι και ο σκοπός που ανταλλάσσουμε απόψεις, πληροφορίες, και αναδεικνύουμαι τα όποια προβλήματα μέσα από τις εμπειρίες μας.

Να είσαι σίγουρος ότι τίποτα δεν πάει χαμένο η απαρατήρητο, από αυτά που γράφουμε, όλα τα μέλη της κοινότητας. :smile:

καλημέρα σας ,
συνδεση internet μέσω λαπτοπ είναι εφικτή για το on demand
για την αποφυγη powerline λογω απομακρυσμένου router?

Αν εννοεις να κάνεις τη δουλειά ενός access point (να μετατρέψεις το WiFi σε ethernet), ναι φυσικά γινεται. Λεγεται ics (Internet connection sharing). Δες το στο Google, είναι πολύ απλό.

Καποιο antivirus/firewall μηπως; Δοκιμασε το και με καποια αλλη συσκευη για να σιγουρευτεις πως περναει στο ethernet.