Novabox Pace 831HD

Εγώ που και τους δυο Nova & cosmote τους έχω τον ένα πάνω στον άλλον και πάντα σε κατάσταση αναμονής όταν δεν βλέπω, ειναι η πιο σωστή λύση πιστεύω. Αλλά και όταν τους έχω και τους δυο ανοικτούς παρόλο οτι έχουν μεγάλη θερμοκρασία όπως λες δεν έχω αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα.

ok, όλα κατανοητά, παρόλο που μου κάνει εντύπωση πως με τόση θερμοκρασία μπορεί και είναι ασφαλής.
Πάντως και στην περίπτωση της αναμονής, ξανά η θερμοκρασία είναι υψηλή και ας τον κλείνω.

Πάντως και στην περίπτωση της αναμονής, ξανά η θερμοκρασία είναι υψηλή και ας τον κλείνω.

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο έτσι ειναι. Παρόλα αυτά τέσσερα συναπτά έτη που το δουλεύω με τον τροπο που περιγράφω δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Ζητω συγγνωμη αν εχει ηδη συζητηθει αυτο που θα ρωτησω αλλα το κανω επειδη ειναι τεραστιο το νημα.
Μιλησα πριν λιγο με το τεχνικο τμημα ζητωντας να δω αν θα γινει αναβαθμιση για τον 865 οπως εγινε με τον 831 εσταζοντας κυριως στο θεμα on demand και κοτσαρισμα εξωτερικου δισκου για εξτρα χωρο.
Αυτο που μου ειπε δεν το ηξερα ουτε το φανταζομουνα και θελω να το ρωτησω γιατι μου φαινεται λιγακι περιεργο για να μην πω πολυ.
Μου ειπε λοιπον οτι ακομα και για τον 831 με το νεο λογισμικο για να λειτουργει η υπηρεσια on demand και για να γινονται περεταιρω ρυθμισεις θα πρεπει ο κατοχος να εχει ευρυζωνικη συνδεση με forthnet.
Δηλαδη του λεω αν ειναι ετσι το 1/3 των κατοχων 831 με διαφορετικο παροχο internet δεν εχει προσβαση στο on demand πραγμα που μου το επιβεβαιωσε.
Ειναι ετσι βρε παιδες?
Ευχαριστω

Έτσι δυστυχώς είναι. Αναγκαστικά κόψαμε την συνδρομή γιατί μας άφησαν απέξω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι δυστυχώς είναι. Αναγκαστικά κόψαμε την συνδρομή γιατί μας άφησαν απέξω.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δεν εχει λογικη αυτο το πραγμα. Ειναι οτι πιο βλακωδες εχω ακουσει ποτε!

Είχε γίνει χαμός τότε. Να τους λες ότι το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet είναι 60 χιλιόμετρα μακριά και να ήθελες δεν μπορούσες με τίποτα να συνδεθείς, και να σου έλεγαν όχι.

Η Nova αυτά προτείνει σαν συμβατά των 8GB και των 16GB.
https://www.sandisk.com/home/usb-flash/cruzer-edge

Σήμερα που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι για πάγωμα προγράμματος αλλά και εγγραφή,χρειάζομαι στικακι από 16Gb και πάνω
Γιατί λέτε για 8αρι;
2 8αρια έβαλα και δεν το αναγνωριζε και ο τεχνικός μου είπε για 16 και πάνω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

εγγραφη με στικάκι δε κάνει, θέλει δίσκο.

καποια στικάκια μπορεί να μην τα διαβάζει σαν 8gb άλλα κάτι λιγότερο
7,99 να το βλέπει δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

Kingston 8gb το βλέπει μια χαρά

με 8gb παγώνει 1 ώρα
με 16gb 2 ώρες

εχω την εκδοση 71/2.0.2.71-NG και ηθελα να ρωτησω το samsung smart control ενω δουλευει σε αλλον με nova και ote εμενα στο otetv αλλαζει καναλια ενω στο nova δεν.. :/

Η έκδοση 71/2.0.2.71-NG Δεν αφορά τον novabox 831 αλλά τον novabox 3001. Απο εκεί και πέρα όσο αφορά το smart control σίγουρα θα δουλεύει αλλά ίσως χρειάζεται προγραμματισμό η ρυθμίσεις. Ψάξε στο Ίντερνετ για κάποιο pdf του smart control της τηλεόρασης σου για να δεις τις παραμέτρους του.

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Προερχόμενος από νέα 24μηνη αναβάθμιση της υπηρεσίας μου (VDSL - NOVA 3Play Full πακέτο πλέον),
είπα να δημιουργήσω σχετικό αρχείο ταινιών-ντοκιμαντέρ. Αγόρασα για το λόγο αυτό τον εξωτερικό
σκληρό WD ELEMENTS DESCTOP 3,5'' 3 TB. Δυστυχώς δεν συνεργάζεται με τον 831 μου.

H NOVA προτείνει χωρητικότητα μέχρι 1 ΤΒ. Έχοντας όμως πλέον διαβάσει όλο τo παρόν thread,
και πάλι δεν θα ήμουν σίγουρος κι ασφαλής ακόμη και στο 1 ΤΒ. Ο 831 είναι τόσο "οριακός
και πουσαρισμένος" πλέον, που δεν σηκώνει πλέον πάνω του ούτε μύγα......

Δεν σκοπεύω να απευθυνθώ στην εξυπηρέτηση πελατών πλέον. Γιατί θα μου προτείνουν σκληρό 1ΤΒ,
ο οποίος αν πάλι δεν λειτουργεί, θα φταίνε τα πάντα εκτός από τον 831.......

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τα 4-5 μέλη που "ξεκίνησαν και τρέχουν" το παρόν δύσκολο νήμα,
ενημερώνοντας-προτείνοντας-δοκιμάζοντας κι ακούγοντας εμάς όλους που -δίκαια- γκρινιάζουμε.........

ΥΓ. Έτσι για την ιστορία, ο WD βρίσκεται ήδη προς πώληση στο thread αγγελιών υπολογιστών, κι όσο για
μένα μου κόπηκε η όρεξη για εγγραφές-hub με τροφοδοσίες κλπ.κλπ. Ίσως ξαναπροσπαθήσω αν ποτέ
αναλάβει την ευθύνη των πωλήσεων σκληρών, η ίδια η NOVA......

ΥΓ 2. Πάντα με διάθεση φιλική-σαρκαστική, αλλά στο παρόν post και λίγο παραπονιάρικη επιπροσθέτως......!!!!

Re: Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Προερχόμενος από νέα 24μηνη αναβάθμιση της υπηρεσίας μου (VDSL - NOVA 3Play Full πακέτο πλέον),
είπα να δημιουργήσω σχετικό αρχείο ταινιών-ντοκιμαντέρ. Αγόρασα για το λόγο αυτό τον εξωτερικό
σκληρό WD ELEMENTS DESCTOP 3,5'' 3 TB. Δυστυχώς δεν συνεργάζεται με τον 831 μου.

H NOVA προτείνει χωρητικότητα μέχρι 1 ΤΒ. Έχοντας όμως πλέον διαβάσει όλο τo παρόν thread,
και πάλι δεν θα ήμουν σίγουρος κι ασφαλής ακόμη και στο 1 ΤΒ. Ο 831 είναι τόσο "οριακός
και πουσαρισμένος" πλέον, που δεν σηκώνει πλέον πάνω του ούτε μύγα......

Δεν σκοπεύω να απευθυνθώ στην εξυπηρέτηση πελατών πλέον. Γιατί θα μου προτείνουν σκληρό 1ΤΒ,
ο οποίος αν πάλι δεν λειτουργεί, θα φταίνε τα πάντα εκτός από τον 831.......

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τα 4-5 μέλη που "ξεκίνησαν και τρέχουν" το παρόν δύσκολο νήμα,
ενημερώνοντας-προτείνοντας-δοκιμάζοντας κι ακούγοντας εμάς όλους που -δίκαια- γκρινιάζουμε.........

ΥΓ. Έτσι για την ιστορία, ο WD βρίσκεται ήδη προς πώληση στο thread αγγελιών υπολογιστών, κι όσο για
μένα μου κόπηκε η όρεξη για εγγραφές-hub με τροφοδοσίες κλπ.κλπ. Ίσως ξαναπροσπαθήσω αν ποτέ
αναλάβει την ευθύνη των πωλήσεων σκληρών, η ίδια η NOVA......

ΥΓ 2. Πάντα με διάθεση φιλική-σαρκαστική, αλλά στο παρόν post και λίγο παραπονιάρικη επιπροσθέτως......!!!!
Έχω στον 831 εναν wd elements 500gb σε hub κλπ. και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Έχω στον 831 εναν wd elements 500gb σε hub κλπ. και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ φίλε davinci, για την πρότασή σου. Όμως, και μετά την ανάγνωση όλου του νήματος,
δεν έχω πειστεί πως θα δουλέψει αντίστοιχα απροβλημάτιστα και σε μένα, ο δικός σου συνδυασμός.
Θα επιθυμούσα κι εκτιμούσα δε, αντίστοιχη με τη δική σου πρόταση (επώνυμη-υπεύθυνη κι ενυπόγραφη)
από τη NOVA. Δεν αποτελεί έργο του πελάτη-καταναλωτή, να κάνει test-drives με τη δική του τσέπη.

Το πρόβλημα θα έπρεπε να επιλύσει, αυτός που μας πούλησε τον εξοπλισμό. Είτε να μας (ξανα)πουλήσει
νέους αξιόπιστους αποκωδικοποιητές (με ενσωματωμένους σκληρούς, αξιοπρεπούς χωρητικότητας).

Εύχομαι μια καλή και ξεκούραστη Κυριακή.....

Last edited by a moderator: