Προερχόμενος από νέα 24μηνη αναβάθμιση της υπηρεσίας μου (VDSL - NOVA 3Play Full πακέτο πλέον),
είπα να δημιουργήσω σχετικό αρχείο ταινιών-ντοκιμαντέρ. Αγόρασα για το λόγο αυτό τον εξωτερικό
σκληρό WD ELEMENTS DESCTOP 3,5'' 3 TB. Δυστυχώς δεν συνεργάζεται με τον 831 μου.
H NOVA προτείνει χωρητικότητα μέχρι 1 ΤΒ. Έχοντας όμως πλέον διαβάσει όλο τo παρόν thread,
και πάλι δεν θα ήμουν σίγουρος κι ασφαλής ακόμη και στο 1 ΤΒ. Ο 831 είναι τόσο "οριακός
και πουσαρισμένος" πλέον, που δεν σηκώνει πλέον πάνω του ούτε μύγα......
Δεν σκοπεύω να απευθυνθώ στην εξυπηρέτηση πελατών πλέον. Γιατί θα μου προτείνουν σκληρό 1ΤΒ,
ο οποίος αν πάλι δεν λειτουργεί, θα φταίνε τα πάντα εκτός από τον 831.......
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τα 4-5 μέλη που "ξεκίνησαν και τρέχουν" το παρόν δύσκολο νήμα,
ενημερώνοντας-προτείνοντας-δοκιμάζοντας κι ακούγοντας εμάς όλους που -δίκαια- γκρινιάζουμε.........
ΥΓ. Έτσι για την ιστορία, ο WD βρίσκεται ήδη προς πώληση στο thread αγγελιών υπολογιστών, κι όσο για
μένα μου κόπηκε η όρεξη για εγγραφές-hub με τροφοδοσίες κλπ.κλπ. Ίσως ξαναπροσπαθήσω αν ποτέ
αναλάβει την ευθύνη των πωλήσεων σκληρών, η ίδια η NOVA......
ΥΓ 2. Πάντα με διάθεση φιλική-σαρκαστική, αλλά στο παρόν post και λίγο παραπονιάρικη επιπροσθέτως......!!!!