Novabox Pace 831HD

Δεν μπορείς να κατεβάσεις κανάλια απο άλλους δορυφόρους στον εργοστασιακό δέκτη της Nova.

Δεν πρέπει να ειναι αυτο φίλε. Ο ΟΤΕ που έχει χειρότερη εικόνα σε αφήνει. Κατι άλλο συμβαίνει.

Απλά η δέκτες της Nova υποστηρίζουν τα extra κανάλια μέσα στο πακέτο τους και επιλεγμένα απο αυτούς. Το λογισμικό του δέκτη τους δεν δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορέσει να κατεβάσει και άλλα ελεύθερα κανάλια απο τον δορυφόρο που ειναι συντονισμένος ο δέκτης.

Ενημερωτικα. Μου εστειλαν νεο τηλεκοντρολ (φανταζομαι του 3001) και τωρα πεταει στις αλλαγες. Κανενα προβλημα πουθενα. Πριν μου εβγαζε τα συκωτια για να αλλαξω καναλι και να λειτουργησει γενικα. Το εριχνα στον 831 αλλα τελικα ηταν το κοντρολ.

Πάντως παιδιά εγώ που τον έχω ως 2ο δεκτή σε multiview, δουλεύει άριστα απλως παρατήρησα δυο πραγματα. 1. Στην αλλαγή καναλιών ενω ο ήχος έρχεται αμέσως η εικονα είναι κολλημένη για κλάσματα τοθ δευτερολέπτου. 2.όταν είναι απενεργοποοημενος φαίνεται, αν πας κοντα, πώ βγάζει ενα βουητό. Είναι φυσιολογικά όλα τα παραπάνω?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η τελευταία αναβάθμιση στο δέκτη πρέπει να ειναι η 92/2.0.2.51 να πας απο το menu->ρυθμίσεις->τεχνικές ρυθμίσεις->αναβάθμιση δέκτη και να κανεις χειροκίνητα την τελευταία αναβάθμιση.

ευχαριστώ θα το κάνω, αλλά το θέμα του θορύβου μοιάζει να λύθηκε αφού το κάνει μόνο σε περίπτωση απενεργοποιήσης του δέκτη, ενώ όταν είναι ενεργος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Σε προσπάθεια μέσα από τον δέκτη, για αναβάθμιση, μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι αναβαθμισμένος και δεν υπάρχει νεότερη, ενώ είμαι στην 91, την οποία την πέρασε προχθές τεχνικός στο κατάστημα που τον είχα πάει για έλεγχο...

Η τελευταία αναβάθμιση στο δέκτη πρέπει να ειναι η 92/2.0.2.51 να πας απο το menu->ρυθμίσεις->τεχνικές ρυθμίσεις->αναβάθμιση δέκτη και να κανεις χειροκίνητα την τελευταία αναβάθμιση.

Σε προσπάθεια μέσα από τον δέκτη, για αναβάθμιση, μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι αναβαθμισμένος και δεν υπάρχει νεότερη, ενώ είμαι στην 91, την οποία την πέρασε προχθές τεχνικός στο κατάστημα που τον είχα πάει για έλεγχο...

IMG_1742.JPG

Εχει αναφερθει παλαιοτερα οτι για καποιους δεκτες η τελευταια διαθεσιμη αναβαθμιση ειναι η 91, ενω για καποιους αλλους η 92.

Δεν μπορω να βρω το αντιστοιχο μηνυμα, αλλα ειναι καπου σε αυτο το νημα.

Σωστά

Update:

Οι αναβαθμίσεις L62 και L92 είναι οι ίδιες με τις L61 και L91 αντίστοιχα οπότε οι αναβαθμίσεις συνδρομητών μέσω Myaccount, menu, εντολών κλπ συνεχιζονται κανονικά.

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

συμφωνώ, αλλά δεν μου το βγάζει...

Μήπως δεν έχεις σύνδεση με Forthnet αλλά με άλλο πάροχο;
Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον 831 που έχει την 91 αλλά ότι και να κάνω δεν κατεβάζει την 92 και από αυτά που μου είπε τεχνικός της εξυπηρέτησης είναι ότι τον έφερα σε σύνδεση με Wind (vdsl) και πρέπει να τον πάω στη σύνδεση που τον είχα με Forthnet για να κατεβάσει την 92.

Αυτό δεν εχει να κανει με την αναβάθμιση γιατί αυτή έρχεται δορυφορικά και όχι μέσω γραμμή Ίντερνετ.

Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο 831 δεν είναι στη γραμμή που φαίνεται συνδεδεμένος σαν 3play και έτσι κάθε προσπάθεια αναβάθμισης δεν βρίσκει το δέκτη στη θέση (τηλεφωνική γραμμή) που έπρεπε να είναι.

Ο δικός μου πήρε μόνος του την 92 / 2.0.2.51 σήμερα το βράδυ 2-3.
Ήταν όλα κλειστά και περνάω και βλέπω τα λαμπάκια στο δέκτη να χορεύουν ντίσκο.