Novabox Pace 831HD

Το τελευταίο διάστημα ο δέκτης υποφέρει από κολλήματα .

Παγώνει τελείως εκεί που παίζει,
καμιά εντολή από τ/χ ή πλήκτρα και ανάβει το κόκκινο Led.
Βγάζω το ρεύμα και επανέρχεται.

Έχω κάνει 5-6 φορές επαναφορά σε Αρχικές ρυθμίσεις.

Μάλλον η τελευταία ενημέρωση (99/2.0.2.65) δεν του "έκατσε" καλά.

Καμιά ιδέα ;

Έχει αναφερθεί ότι αγοράζοντας το remote control του καινούργιου του δέκτη 3001 αλλάζει η συμπεριφορά ολόκληρη στην απόκριση των εντολών και στον 831. Γιατί δεν το δοκιμάζεις ?

Έχει αναφερθεί ότι αγοράζοντας το remote control του καινούργιου του δέκτη 3001 αλλάζει η συμπεριφορά ολόκληρη στην απόκριση των εντολών και στον 831. Γιατί δεν το δοκιμάζεις ?

Ευχαριστώ για την ιδέα αλλά δεν έχω θέμα απόκρισης.
Απλά ο δέκτης παγώνει "κρασάρει" ενώ έχει ανάψει και λειτουργεί κανονικά.

Απλά θέλω να μάθω εάν συμβαίνει και σε άλλους μετά την 99/2.0.2.65 .

Δεν εχω παρατηρησει κατι. Εχεις δει, μηπως αυτο συμβαινει εξαιτιας υπερθερμανσης του δεκτη;

Εχθες το βράδυ καθώς παρακολουθουσα το UNCLE, είχα αρκετές στιγμιαίες διακοπές του ήχου. Είναι κάτι ή απλα έτυχε? Η εκδοση παραμένει στο 99

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχω παρατηρησει κατι. Εχεις δει, μηπως αυτο συμβαινει εξαιτιας υπερθερμανσης του δεκτη;

Τι να πω ; Δεν το νομίζω είναι "καυτός" όπως πάντα :devil-smiley-029: :)

Τι να πω ; Δεν το νομίζω είναι "καυτός" όπως πάντα :devil-smiley-029: :)

Πρέπει να εχει θέμα η αναβάθμιση. Εγώ εντοπίζω πρόβλημα στις εγγραφές. Όταν πάω να δω προγραμματισμένη εγγραφή ενώ φαίνεται στο μενού οτι την εχει γράψει ξαφνικά ειναι άδεια και τελικά κολλάει ο δέκτης. Ίσως εχει κάποιο θέμα η νέα αναβάθμιση στην συνεργασία με τον σκληρό δίσκο. Τώρα έχω κλείσει τον δίσκο και παρακολουθώ τον δέκτη χωρίς αυτόν να δω πως θα συμπεριφερθεί.

Τα προβλήματα του δέκτη παραμένουν και με την τελευταία αναβάθμιση - σε μένα τουλάχιστον. Η απόκριση του τηλεχειριστηρίου είναι πλέον πιο τραγική, ενώ η απόκριση το δέκτη στα μενού παραμένει το ίδιο εκνευριστικά αργή.
Στο 1ο κομμάτι - του τηλεχειριστηρίου - αφού λειτουργεί με το καινούργιο, μάλλον έχουν προβληματικό κώδικα στο firmware (το έχουν φτιάξει μόνο για το καινούργιο του 3001; ). Γιατί δεν το διορθώνουν και για το παλιό του 831;
Για το 2ο, εγώ έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι η nova θα παραδεχθεί ότι πρέπει ν' αλλάξει τους δέκτες (δεν τραβάει η cpu με τίποτα...) - η nova από την άλλη χάνει κόσμο....

@billgout κάνε reset τον δεκτή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Είχα το ίδιο θέμα και διορθώθηκε. Γενικά θέλει να ασχοληθείς λίγο με τις ρυθμίσεις, περιβαλλοντικές κλπ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω μετα την τελευταια αναβαθμιση με το τηλεκοντρολ .Εκανα 2 φορες εργοστασιακες ρυθμισεις και περιβαντολογικες
χωρις να αλλαξει τιποτε .Σε καταστημα νοβα που ρωτησα μου προτειναν να αγορασω το τηλεκοντρολ του 3001 με 15ευρω.

@billgout κάνε reset τον δεκτή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Είχα το ίδιο θέμα και διορθώθηκε. Γενικά θέλει να ασχοληθείς λίγο με τις ρυθμίσεις, περιβαλλοντικές κλπ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks, αλλά έχω κάνει αμέτρητες φορές reset και έχω πάει σε κατάστημα nova.....τίποτα. Ο Γαμπρός μου πήγε με τα ίδια προβλήματα σε κατάστημα, και του έκαναν αλλαγή δέκτη με 5 ευρώ και του έδωσαν refurbised (καλα και ντε) 831... πήγε σπίτι και ξανά τα ίδια.
Τηλεκοντρόλ δεν παίρνω - όχι για το ποσό - αλλά είναι κοροϊδία να πληρώσω 15 ευρώ για ανικανότητα της nova. Στην τελική, κάπου τόσο κοστίζει ο 3001 στη nova (να μην πω και λιγότερο)... ας τον δώσει σε αυτή την προνομιακή τιμή στους παλιούς συνδρομητές, που μας έχει αλλάξει τα φώτα.
Ίσως το καταλάβουν όταν θα έχουν χάσει ακόμα περισσότερους πελάτες.

Κατσε να ληξει το συμβολαιο.Δεν θελουν να μας δωσουν καινουργιο δεκτη,θα χασουν το 400αρικο το χρονο.Θα ασχολουμαστε συνεχεια με την δεκτη..

Ωραία λογική. Δηλαδή όσοι έχουν τον 831 και έχουν πρόβλημα πρέπει να πληρώσουν 15 ευρώ για να αγοράσουν το τηλεκοντρόλ του 3001. Τι να πω;

Σε όσους το τηλεκοντρόλ κάνει κολλήματα στον δέκτη. Που είναι το περίεργο δηλαδή να αλλάξεις χαλασμένο τηλεκοντρόλ.

Συμφωνο και εγώ. Ο δέκτης ήταν όλο προβλήματα. Άλλαξα το κοντρόλ με του 3001 από Σκρουτζ με κόστος 6 ευρώ. Πήγα και το πήρα εγώ χωρίς κόστος μεταφοράς. Τέλος πάντων δεν μπήκα σε διαδικασια αντιπαράθεσης με την νόβα.εχω μπεί για πιο σοβαρα πράγματα. Και στην τελική να πω κάτι .Όταν υπογραψα το συμβολεο ο δέκτης είχε εγγύηση για δυο χρόνια. Μετά όχι. Εγώ μετά από αρκετά χρόνια αφού δεν έχω εγγύηση γιατί να το διεκδικήσω. Αν το ποσό ήταν άλλο δεν ξέρω τι θα έκανα. Αν δηλαδή χαλασει όλος ο δέκτης θα το συζητήσουμε. Τώρα που έβαλα πάγια εντολή νομίζω έχω εγγύηση
Δεν θυμάμαι μιπως μου είχαν πει ότι μόνο με πιστωτική.δεν θυμάμαι. Τέλος πάντων εκεινω πού έχει σημασία είναι ότι ο δέκτης με το κοντρόλ του 3001 δουλεύει τέλεια χωρίς διακοπές. Καλές γιορτές σε όλους μάς.

Υγ διεκδικω κάτι όταν έχω δίκιο. Διεκδικω κάτι οπότε νομίζω ότι πράγματι το δικαιούμε. Δεν απαιτω. Πάντα δική μου άποψη.

Ουτε ενα ευρω δεν θα δωσω εγω για τηκελοντρολ ( για να κανω πειραματα κιολας ..).Οταν ληξει το συμβολαιο θα τους ρωτησω αν δινουν νεο δεκτη.Αν πουν οχι , θα τους πω ευχαριστω για την συνεργασια, το γλυκο 400αρακι πλεον θα το τσιμπησει ο οτε (αν χρειαστει και παραπανω)

Σεβαστή η γνώμη σου. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει και πάντα με γνώμονα το δικό του συμφέρον. Εγώ θέλω να είμαι στην νόβα. Σε ενδεχόμενο προβλήμα σχέσεις μας για οποιαδήποτε λόγο το βάζεις κάτω και αν νιώθεις ριγμένος αποχώρεις. Απλά τα πράγματα και ξεκάθαρα. Καί εγώ είχα πολλά παράπονα από την νόβα αλλά οφείλω να αναφέρω ότι πάντα μετά από μεγάλη συζήτηση αναφέρω ότι όλα λύθηκαν. Καί όλα αυτά γιατί απλά θέλω να είμαι στην νόβα. Καί πάλι καλά να είμαστε όλοι.καλη Ανασταση.