Παιδια,μετα την αναβαθμιση 99 ο δεκτης 831 κανει ωρα να μπουταρει όντας στην αναμονη!Με την προηγουμενη version ανοιγε σε δευτερόλεπτα και τωρα λες και του κανεις επανεκκινηση εργοστασιακών και τα λαμπακια κοκκινο-πρασινο αναβοσβηνουν 2-3 φορες!!
Μπες στο menu -> ρυθμίσεις -> περιβαλλοντικές και βεβαιώσου οτι ο χρόνος απενεργοποίησης ειναι Ποτέ και ο Τύπος απενεργοποίησης ειναι Αναμονή.
Ενα ακομη προβλημα που αντιμετωπιζω και ειμαι στο πήγαινε-ελα στον τεχνικο της ΝΟΒΑ,ειναι ότι ο δεκτης μου χαλασε 2 στικακια usb 16GB.Η μάρκα που χρησιμοποιησα είναι η SANDISK αυτο που προτεινει η ΝΟΒΑ αλλα δεν τα αγορασα απο αυτους επειδη τα εχουν διπλασια τιμη!!Στα καλα καθουμενα ο δεκτης δεν τα αναγνωρίζει και στον υπολογιστη δεν μπορω να τα ξαναφορμαρω επειδη ειναι read only.Καποια κωδικοποιημενη διαμορφωση κανει και δεν αναγνωρίζεται από τα Windows.Και με Linux που δοκιμασα τιποτα δεν καταφερα.
Δεν προλαβαίνω να σου γράψω αναλυτικά, αλλά άνοιξε ένα command prompt στα windows και "παίξε" με την εντολή diskpart και θα ξαναφορμάρεις τα στικάκια (αν για κάποιο λόγο, που δεν νομίζω, δεν έχουν καεί)Ενα ακομη προβλημα που αντιμετωπιζω και ειμαι στο πήγαινε-ελα στον τεχνικο της ΝΟΒΑ,ειναι ότι ο δεκτης μου χαλασε 2 στικακια usb 16GB.Η μάρκα που χρησιμοποιησα είναι η SANDISK αυτο που προτεινει η ΝΟΒΑ αλλα δεν τα αγορασα απο αυτους επειδη τα εχουν διπλασια τιμη!!Στα καλα καθουμενα ο δεκτης δεν τα αναγνωρίζει και στον υπολογιστη δεν μπορω να τα ξαναφορμαρω επειδη ειναι read only.Καποια κωδικοποιημενη διαμορφωση κανει και δεν αναγνωρίζεται από τα Windows.Και με Linux που δοκιμασα τιποτα δεν καταφερα.
Δεν προλαβαίνω να σου γράψω αναλυτικά, αλλά άνοιξε ένα command prompt στα windows και "παίξε" με την εντολή diskpart και θα ξαναφορμάρεις τα στικάκια (αν για κάποιο λόγο, που δεν νομίζω, δεν έχουν καεί)
Edit: κοίτα το παρακάτω link και κάνε την διαδικασία μέχρι εκεί που δίνεις την εντολή clean.
Τα παρακάτω μπορείς να τα κάνεις μέσα από το γραφικό περιβάλλον των windows στο disk management
http://m.windowscentral.com/how-clean-and-format-storage-drive-using-diskpart-windows-10[/QUOTΣτη διαχείριση δισκων δεν μ'αφήνει να κανω τίποτα.Φαινεται το στικακι και η χωρητικοτητα του αλλα δεν εχει volume part.Εχω μπει και απο command prompt και μου βγαζει σφαλμα όταν επιλεγω να κανω clean το στικακι!Παιδια είναι απιστευτο μπλεξιμο!Και το καταστημα που το αγοαρασα δεν με καλυπτει σαν εγγυηση γιατι λεει ότι ειναι απο δικη μου κακη χρηση το σφαλμα!Επαναλαμβανω δεν εχει καει το στικακι.Ηταν και τα δυο καινουρια και παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα!Μεσα σε 4 μηνες δυο στικακια!Αυτο θα κανω συνεχεια επειδη η ΝΟΒΑ εχει σκατα software,ωστε να διαδφαλιζει τις εγγραφες???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.