Novabox Pace 831HD

Εχω εναν 831 φιλου ο οποιος ενω εχει ενεργη συνδρομη στο βασικο πακετο ηταν κλειστος κοντα 1 χρονο.
Τωρα τον ανοιξαμε και μετα απο την αποστολη μηνύματος για να ξεμπλοκαρει η κάρτα μας ανοιξε τα κανάλια εκτος απο αυτα της 11823,
ψαχνωντας στο menu ειδαμε ότι μας βγαζει μήνυμα για αναβάθμιση,την κάναμε και απο εκει και περα χάσαμε και αυτα που βλέπαμε,τωρα δεν κατεβάζει τίποτα,παει μεχρι το 15% και μας βγαζει μηνυμα η σαρωση απέτυχε.
Επισης κατα την διαρκεια της σαρωσης εκει που κανονικα γραφει "Συνδεδεμενος στο 11823 " γραφει 0 καθως και ολα τα υπόλοιπα στοιχεια επίσης 0.
Υποθετω οτι εχει μεινει πολυ πισω σε αναβαθμίσεις αλλα ξέρει κανείς αν υπαρχει τροπος να τον επαναφέρω για να μην το τρέχω σε κατάστημα Nova;

Πρέπει να ελέγξεις το πιάτο σου αν έχει κουνηθεί η εχει χαλάσει το LNB που το βλέπω πιθανότερο. Άλλη μια περίπτωση είναι να έχει σκουριάσει το φις που βιδώνει κάτω από το LNB και να θέλει αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση δες μια και πίσω από τον δέκτη αν το φις της κεραίας είναι βιδωμενο σωστά.

Δεν είναι πρόβλημα κεραίας,Ο δέκτης δοκιμάστηκε και σε άλλο σπίτι χωρίς αποτέλεσμα.

Ο μόνος τρόπος τότε αν όλα ειναι σωστά στην εγκατάσταση να τον πάτε σε ένα κατάστημα Nova για έλεγχο.

καλησπέρα
με ενδιαφέρει μόνο Pause/Rew/FFw/Start
δοκίμασα 2 στικάκια 16 και 32 GB και δεν αναγνωρίζει κανένα
το usb stick πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές?

Δοκίμασε usb της scandisk Cruze cruzer 8-16-32GB προτείνονται και απο την Nova.

ευχαριστώ
επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός με την τεχνολογία κάποιο συγκεκριμένο ?
γιατί βλέπω στο skoutz ένα κάρο τύπους sandisc
Sandisk Ultra , Ultra Flair, Ultra Fit κλπ

το οτι ξαφνικα ο slave 831 εχασε το σημα και παροτι του εκανα ρισετ ακομα λεει οτι δεν εχει,
σημαινει οτι τα επαιξε..?
δεν τον εχω δοκιμασει στο σαλονι,αλλα και εκει απο το ιδιο πιατο παιζει ο Master..

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

το οτι ξαφνικα ο slave 831 εχασε το σημα και παροτι του εκανα ρισετ ακομα λεει οτι δεν εχει,
σημαινει οτι τα επαιξε..?
δεν τον εχω δοκιμασει στο σαλονι,αλλα και εκει απο το ιδιο πιατο παιζει ο Master..
Θα ξεκινουσα απο το Lnb. Προσφατα με το ιδιο προβλημα στον 831 του πεθερου μου τελικα το LNB ειχε χαλασει. Δοκιμασε τον στο σαλονι.

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Το τηλεχειριστήριο μου κολλάει.
Με την ανανέωση δεν ανανεώνεται και η εγγύηση στο εξοπλισμό που μας παρέχεται,
γιατί μου λένε ότι πρέπει να αγοράσω άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Το Master Μήτσο.
Κάνε ένα κλείσιμο άνοιγμα.
Όπα ...άκυρο. .σήμα είπες όχι παλμό. ..

Λάθος διάβασα

Θα ξεκινουσα απο το Lnb. Προσφατα με το ιδιο προβλημα στον 831 του πεθερου μου τελικα το LNB ειχε χαλασει. Δοκιμασε τον στο σαλονι.

τον πηγα στο σαλονι επαιξε..
το ξαναπαω δωματιο τιποτε..
ξαφνικα ενα βραδυ παιζει και μαλιστα με φουλ σημα.
κλεινει την αλλη μερα,ξαναανοιγει το ιδιο βραδυ και απο τοτε μεχρι σημερα παιζει με φουλ σημα.
ειναι στο ιδιο quad Lnb που ειναι και ο Master,ο οποιος δεν εχει κανενα προβλημα..

Το τηλεχειριστήριο μου κολλάει.
Με την ανανέωση δεν ανανεώνεται και η εγγύηση στο εξοπλισμό που μας παρέχεται,
γιατί μου λένε ότι πρέπει να αγοράσω άλλο.

συνηθως το τηλεχειριστηριο κολλαει απο υγρα που τυχον επεσαν οπως, καφεδες,κοκακολες η σκονη
γιαυτο δεν ισχυει εγγυηση,μπορεις ομως να το ανοιξεις και να το καθαρισεις ευκολα μονος σου η
να αγορασεις μεσω σκρουτζ ενα φτηνο αντικαταστατη του

Εχεις quad lnb πραγμα που σημαίνει 4 ανεξάρτητες εξοδοι, το πιθανότερο είναι η εξοδος που πάει σε αυτόν το χώρο που σου κάνει το πρόβλημα να εχει χαλαρώσει επάνω στο lnb η ακόμα και να βραχυκυκλώνει, τσέκαρε επάνω στο πιάτο το βυσμα του, και αν στο κάνει πάλι τσέκαρε το βύσμα που πάει πίσω στο δέκτη.