Novabox Pace 831HD

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Όχι δεν πρέπει να είναι usb 3 καθώς η θύρες του δέκτη είναι usb 2. Κακώς δεν σου δουλεύει το scandisk για κοίταξε το μπορεί να είναι φορμαρισμένο σε ntfs και όχι σε fat32 και για αυτο δεν το βλέπει.

Τελικά το φορμαρισα σε fat32 αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Το ανιχνευει, στις ρυθμίσεις κάνει την επεξεργασία και μετά επανεκκίνηση ο δέκτης αλλά στη συνέχεια πάλι δε λειτουργεί το usb.
Το προσπάθησα ακριβώς το ίδιο και με άλλο ένα usb φλασακι ασχετης μάρκας, τα ίδια έκανε κι εκεί.
Μήπως είχε δίκιο ο τεχνικός που μου είπε για usb 3.0; ή μήπως αν ξανακαλέσω το 13731 θα μου πουν κάτι άλλο άσχετο;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο menu του δέκτη και κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις, ο κωδικός που θα ζητήσει ειναι το 1234. Και δοκίμασε μετα απο αυτό αν θα δουλέψει.

Απάντηση: Re: Novabox Pace 831HD

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο menu του δέκτη και κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις, ο κωδικός που θα ζητήσει ειναι το 1234. Και δοκίμασε μετα απο αυτό αν θα δουλέψει.

Το έκανα κι αυτό, καμία αλλαγή. :(

καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ !!αντιμετωπιζω προβλημα παρακαλω τα φωτα σας ,εχω τον 831 της νοβα και προσφατα αγορασα μια σαμσουνγκ 55 4κ uhd μολις ανοιγω το uhd για καλθτερη εικονα στον δεκτη της νοβα παιζει κανονικα αλλα δεν εχει ηχο στα ξαφνικα ενω ειχε, εχω δοκιμασει τα παντα καλωδια hdmi 4κ διαφορα αλλα αναβαθμισεις επαναφορα εργοστασιακων δοκιμες δεν γινετε τιποτα συνδεω ενα παλιο dvd kai παιζει κανονικοτατα και μιλαω με το τεχνικο τμημα της νοβα καναμε κι απο εκει δυο φορες τα σχετικα τιποτα παλι ειμαι πολλα χρονια συνδρομητης 3play το καταστημα στην αρτα εχει κλεισει εδω και καιρο δεν εξυπηρετουμαστε πουθενα μου βγαζει μια εντολη το παιδι απ το τεχνικο τμημα με καποιον τεχνικο που δηθεν εχουν παω εκει ψαχνοντας μες τη βροχη και μου λεει δεν συνεργαζομαι μαυτους εδω και 3 χρονια με τη νοβα τεσπα και μου λεει ο ανθρωπος γιατι τον ρωτησα σχετικα με το θεμα οτι πρεπει να φταιει ο αποκωδικοποιητης φευγω λοιπον ξαναπερνω τηλεφωνο και μου λενε πρεπει να παω σε καταστημα η γιαννενα η πρεβεζα σε αλλη πολη δηλαδη μακρυα απο τη δικη μου 1 ωρα να δουμε κτλ η παρτε στο εμπορικο τμημα μηπως τεσπα παιρνω κι εκει τηλ και τους λεω τι εγινε αθτοι με παιζανε μπαλακι για να χρεωνουνε την κληση απο οτι καταλαβα μιλησα με καποιον εκει και πραγματικα απαραδεκτοι λεω να τρεχω σε μακρινες πολεις αμαξι πλεον δεν εχω μπορειτε να βοηθεισετε τοσα χρονια συνδρομητης εχω αυτο κι αυτο το προβλημα μπορειτε να μου στειλετε εναν αλλο αποκοδικοποιητη?πρεπει να πληρωσεις μου λεγε κατι 30αρια για τον 3001 θα παιζει του λεω στο uhd ο ηχος δεν ξερω μοu λεει και τι θα κανουμε του λεω θα παιζουμε την κολοκυθια αν δεν παιζει να τον ξαναστειλω πισω?! αστο του λεω δεν ειμαι διατεθημενος να πληρωσω και ειμαι και τοσα χρονια συνδρομητης και θα το κοψω κτλ γιατι νευριασα ποθ επεμενε για πληρωμη ενω του ειπα αν γινετε να κανω ακομα και νεο συμβολαιο να μου στειλουν καποιον αποκοδικοποιητη δωρεαν αν γινετε αρκει να παιζει καμια εξυπηρετηση καταστημα δεν εχει εδω μας τρεχετε και και τιποτα αυτοι πραγματικα παιδια δεν ξερω τι να κανω σκευτομαι να φυγω πραγματικα τεσπα παρακαλω βοηθηστε λιγο με το θεμα του αποκωδικοποιητη τι να παρω αν ειναι ?θα δουλευει σε uhd ο ηχος τoυ 3001 ?να ξανακαλεσω μηπως μου κανουν κανενα καινουργιο συμβολαιο που με συμφαιρει?να ζητησω αλλον αποκωδικοποιητη ποιο καινουργιο μοντελο αν ναι και λειτουργει ποιον?γενικα ποιοι ξερετε πως δουλευουν στο ταδε προβλημα??παρακαλω τα φωτα σας!!!

Φίλε, είχα και εγώ πρόβλημα με Panasonic TV. Μου είπαν και άλλαξα μία ρύθμιση από το μενού της τηλεόρασης (άλλο προφίλ). Δοκίμασε και σε άλλη θύρα hdmi. Πάρε και τηλέφωνο το help desk της Samsung.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου!!δυστηχως τα εκανα ολα αυτα και το προβλημα παραμενει !!εσενα δηλαδη παιζει uhd με ηχο ο 831 κανονικα?,θελω να μαθω απο τα παιδια που εχουν 4κ uhd και νοβα τι ακριβως αποκωδικοποιητη εχουν και παιζει απροβληματιστα οταν γινετε σε uhd λειτουργεια ??καπου διαβαζα χτες στο ιντερνετ το γκουγκλαρισα αλλα δεν ηταν σαφες πουθενα και καπου ελεγαν το εξης οτι παρόμοιο πρόβλημα που υπήρχε σε διαφορες μαρκες και τηλεοράσεις λύθηκε με το νέο Software Version 57 του Nova box που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του Myaccount.παλι ακρη δεν βγαζω αυτο μηπως ειναι για ποιο νεο αποκωδικοποιητη??!!!να παρω τον 3001 λετε θα παιζει?ποιον να παρω να ειμαι σιγουρος αν ειναι?

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο.Όταν επιλέγω ενδυναμωμένη μορφή στις ρυθμίσεις hdmi κόβεται ο ήχος. Όταν γυρίζω σε κανονική μορφή όλα καλά.Μάλλον δεν το υποστηρίζει ο αποκωδικοποιητής . Έχω tv Hisense και τον 831.

τιποτα δυστηχως παλι εκανα τα αδυνατα δυνατα δοκιμασα και τα προαναφερομενα!!οποιος γνωριζει παιδια κατι παρακαλω ας βοηθησει,αρκει να ξερουμε οτι ο ταδε αποκωδικοποιητης πχ 3001 παιζει σιγουρα με ηχο στη λειτουργεια uhd η καποιος αλλος ?

Re: Απάντηση: Novabox Pace 831HD

τιποτα δυστηχως παλι εκανα τα αδυνατα δυνατα δοκιμασα και τα προαναφερομενα!!οποιος γνωριζει παιδια κατι παρακαλω ας βοηθησει,αρκει να ξερουμε οτι ο ταδε αποκωδικοποιητης πχ 3001 παιζει σιγουρα με ηχο στη λειτουργεια uhd η καποιος αλλος ?

Το ίδιο κάνει και σε εμένα σε τηλεόραση LG. Βασικά δοκίμασα και έβαλα τη ρύθμιση ενισχυμένο HDMI και κόπηκε ο ήχος.

δεν βγάζει έξοδο το hdmi!

είναι γνωστό φαινόμενο; τώρα βλέπω από scart!

αν πάρω μεταχειρισμένο δέκτη χρειάζεται να γίνει και μεταβίβαση σε κατάστημα νόβα;

και όλα αυτά πάνω που ανανέωσα συνδρομή...δεν έπαιρνα και μια εγγύηση;

Nέα αναβάθμιση firmware είναι διαθέσιμη μέσω δορυφόρου για τους ιδιοκτησιακούς δέκτες novabox (Pace) 831hd της πλατφόρμας nova.
Η αναβάθμιση διατίθεται ΟΤΑ πηγαίνοντας μέσα από τον δέκτη "Μενού-Ρυθμίσεις-Τεχνικές Ρυθμίσεις-Αναβάθμιση δέκτη" ή "Μενού-Βοήθεια-Αναβάθμιση δέκτη"!
Στην ενότητα "Μενού-Βοήθεια-Πληροφορίες" μετά την αναβάθμιση, έχουμε τα στοιχεία "Download version / Software version 125 / 2.0.2.91".

https://satleo.gr/news/11960-νέο-update-novabox-831hd-από-την-nova

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βλέπω τα επίγεια στον συγκεκριμένο δεκτή; μπορώ να βρω κάποιο συμβατό usb dtt stick; γιατί το δικό τους δεν το βρίσκω πουθενά.

Γιατί δεν αλλάζεις σε ένα κατάστημα Nova με 30 ευρώ τον δέκτη που έχεις με τον νεότερο 3001 που εχει ενσωματωμένο επίγειο δέκτη?

Για να αλλάξει μου είπαν 68 και γιατί να δώσω λεφτά σε κάτι που αυτοί οι άθλιοι έπρεπε να φροντίσουν να αντικατασταθουν οι παλιοί δέκτες πριν κόψουν τα επίγεια κανάλια.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λες, αλλά δεν θα πληρώνες και για το usb stick; Ή αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν ξέρω πόσο κάνει. Πριν από χρόνια ακόμα αναλογική εποχή είχα πάρει ένα γύρω στα 45 αν θυμάμαι καλά.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δωρεάν το διέθεταν για ένα διάστημα πριν 5 περ.χρονια,ενώ το είχαν προηγουμενως10ευ.
Όσοι πρόλαβαν μεταξύ των οποίων καιγώ το πηραν
Να τους τονίσεις ότι θέλεις οπωσδήποτε όλα τα επίγεια
Αρκετοί όπως τονίστηκε στο φόρουμ τους έγινε η αντικατάσταση με τον 3001
πληρώνοντας μόνο 29 ευ.και μάλιστα σε 12 δόσεις με την υποχρέωση 12μηνης παραμονής στην υπηρεσία των

Για να αλλάξει μου είπαν 68 και γιατί να δώσω λεφτά σε κάτι που αυτοί οι άθλιοι έπρεπε να φροντίσουν να αντικατασταθουν οι παλιοί δέκτες πριν κόψουν τα επίγεια κανάλια.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι 68 ευρώ είναι 29 για τον 3001 γιατί θα κάνεις αλλαγή δέκτη επειδή δεν μπορείς να δεις τα επίγεια ψηφιακά στον 831. Ρώτησε συγκεκριμένα πράγματα όπως στο λέω εδώ,