Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

εχω τον 865 και αρκετό καιρό μου εμφανίζει 3-4 ταινίες στο On Demand
είναι φυσιολογικό αυτό?
προβλέπεται κάποια αναβάθμιση για τον 865 για να έχουμε το On Demand μέσω ιντερνετ?
ευχαριστώ

Έλεγξε τον ελεύθερο χώρο στον δίσκο σου. Πλέον όλες οι ταινίες είναι HD και καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αν τυχόν ο ελεύθερός σου χώρος δεν επαρκεί, δεν θα κατεβάζει ταινίες ή σειρές.

NOVA Pace 865 HD PVR

Εγώ έχω 2+ σελίδες στο ondemand, αλλά έχω την εντύπωση πως μόνο οι σειρές ειναι hd, αν δεν κάνω λάθος...
Άσε τον δεκτή ανοικτό, κυρίως την Τρίτη τα ξημερώματα και απενεργοποίησε τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις και θα εισαι ok

Sent from my iPad using Tapatalk

να πω και εγω οτι ειναι κοροιδια να μενει πισω ο 865 ?
να μην μπορεισ καν να βαλεις εξωτερικο σκληρο δισκο ,που νομιζω ειναι το πιοο σημαντικο...

Δε θα το ελεγα κοροϊδία μιας και οι χρηστες 865 δε χανουν κατι σε λειτουργικότητα παρα το διαδυκτιακο on-demand (εχει ηδη on-demand απο το δορυφόρο). Αν μαλιστα ειναι καπως συνδεδεμενη με την τελευταια αναβαθμιση του 831 η οποια δειχνει αρκετα βελτιωμενη, τότε καλυτερα που περιμεναν.

Δε θα το ελεγα κοροϊδία μιας και οι χρηστες 865 δε χανουν κατι σε λειτουργικότητα παρα το διαδυκτιακο on-demand (εχει ηδη on-demand απο το δορυφόρο). Αν μαλιστα ειναι καπως συνδεδεμενη με την τελευταια αναβαθμιση του 831 η οποια δειχνει αρκετα βελτιωμενη, τότε καλυτερα που περιμεναν.

ο σκληρός του δέκτη γεμίζει γρήγορα (λόγω HD) πλέον οπότε η χρήση εξωτερικού δίσκου είναι αναγκαία κατά τη γνώμη μου.

Παρακαλώ!
Μια μικρή έρευνα ήθελε, αλλά έτσι κι αλλιώς το θέμα με ενδιαφέρει γιατί προσδοκώ κι εγώ σε έναν κανονικό PVR (όχι σαν τον 3001 που έχω) με δικτυακό multiview. Ελπίζω λοιπόν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Αυτον τον δεκτη θα μας τον δωσει αντικαθιστωντας τον 865 που εχουμε η τον πληρωνουμε?
Αυτο που μου λειπει απο τον 865 δεν ειναι το ondemand μεσω internet. Καμμια φορα μεχρι τωρα δεν εχω δει ταινια η οτιδηποτε απο το σημερινο push on denmand. Θελω ομως να μπορω να κοτσαρω δισκο μεγαλο γιατι ειναι αηδια αυτος που βαλανε. Ασε που τωρα που ειμαι κοντα στο 90% χρησης δεν λειτουργει σωστα. Δεν γραφει και πρεπει να κανω reboot για να διορθωσει το προβλημα. Μεγαλη βλακεια τετοιο μεγεθος δισκου για εγγραφες HD. Περαν του οτι μου δεσμευει ενα μερος του δισκου για το push on demand.

Δεν βλέπω φως στο τούνελ. Προβλέπω να προσφέρουν καμία δωρεάν αλλαγή με τον καινούργιο pvr όταν τον βγάλουνε.

προβλημα δίσκου NovaBox HD PVR 865

Γεια σας
Έχω τον NovaBox HD PVR 865 εδώ και 4 χρόνια. Τελευταία εμφανίζει "κολλήματα" (σπασίματα και στιγμιαία παγώματα της εικόνας) μετά από πάυση στο ζωντανό πρόγραμμα. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται έντονα και κατά την αναπαραγωγή από γραμμένο πρόγραμμα στο δίσκο. Τώρα τελευταία έχει επιδυνωθεί. Υπάρχουν φορές που κολάει ανά 10 δευτερόλεπτα! Ο δίσκος είναι γύρω στο 60% της χωρητικότητάς του.
Δοκίμασα να κάνω εγγραφή με απενεργοποιημένη την "προσωρινή μνήμη" (μενού NOVA Plus - Ρυθμίσεις NOVA Plus), ώστε να μην γράφει στο δίσκο ταυτόχρονα και το κανάλι που βλέπω και το κανάλι που του έχω πει να γράψει. Κατά την αναπαραγωγή εμφανίστηκαν πάλι τα ίδια κολλήματα. Μήπως αυτό σημαίνει οτι έχει "χτυπήσει" ο δίσκος και δεν μπορεί να γράψει σωστά;
Από την εξυπηρέτηση πελατών της nova μου είπαν να κάνω φορμάτ στο δίσκο. Όμως το μενού του αποκωδικοποιητή έχει μόνο "διαγραφή δίσκου". Ξέρεις κανείς στα σίγουρα, εάν η επιλογή αυτή κάνει απλώς διαγραφή των εγγραφών, ή φορμάτ;
Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα, μου είπαν να απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό της nova. Υπάρχει περίπτωση η nova να αντικαταστήσει τον αποκωδικοποιητή ή τον δίσκο χωρίς κόστος;
Εάν αγοράσω και τοποθετήσω μόνος μου έναν καινούριο δίσκο, έχει τη δυνατότητα ο αποκωδικοποιητής να τον φορμάρει;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο ποστ και τις πολλές ερωτήσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην 3η ερώτηση βρήκα ήδη την απάντηση:
"ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
1. Σε περίπτωση εμφάνισης οποιουδήποτε ελαττώματος, δυσλειτουργίας ή βλάβης αναφορικά με το σύνολο ή τμήμα
του ψηφιακού αποκωδικοποιητή, που έχει ως συνέπεια την μη προσήκουσα λειτουργία του, η MULΤICHOICE HELLAS
αναλαμβάνει, με δικές της δαπάνες, την επισκευή ή την αντικατάσταση του, όπου η επισκευή κρίνεται ατελέσφορη.
2. Η εγγύηση αρχίζει από την ημέρα της αγοράς της συσκευής και ισχύει επί 24 μήνες
."

Re: προβλημα δίσκου NovaBox HD PVR 865

update: Επιβεβαίωσα οτι η επιλογή "διαγραφή δίσκου" κάνει απλώς διαγραφή των εγγραφών και όχι φορμάτ!

update: Επιβεβαίωσα οτι η επιλογή "διαγραφή δίσκου" κάνει απλώς διαγραφή των εγγραφών και όχι φορμάτ!

Εχει διαφορα? Αφου ολη η ιστορια ειναι να κρατηθουν εγγραφες. Ποια η διαφορα?

Ίσως δεν ήμουν κατανοητός. Το ζητούμενο για μένα δεν ήταν να κρατήσω τις εγγραφές, αλλά να κάνω φορματ στο δίσκο, μήπως και στρώσει. Δυστυχώς όμως η επιλογή "διαγραφή δίσκου" δεν κάνει φορμάτ, άρα δεν έχει νόημα να την χρησιμοποιήσω.