Novabox+ Pace 865 HD PVR

Χωρίς να έχω το pvr και να μπορώ να έχω εικόνα στις επιλογές του δεκτή από το menu, μήπως λέει πουθενά διαμόρφωση δίσκου;

Γυρίζοντας τον δεκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μήπως κάνει διαμόρφωση και του δίσκου από την αρχή;

οχι εννοειται

επαναφορα κανουμε καθε 10 μερες, αμα ηταν να μας τα σβηνει ολα...

Οπότε παραμένει το ερώτημα τι γίνεται εάν καποιος αγοράσει και τοποθετήσει έναν καινούριο δίσκο "του κουτιού". Έχει τη δυνατότητα ο δεκτης να τον αναγνωρίσει και να τον φορμάρει αυτόματα κατά τη διάρκεια του boot;

Στα καταστήματα Nova. Αν είσαι ενεργός συνδρομητής ειναι δωρεάν.
Όντως; Χίλια ευχαριστώ.
Ξέρουμε αν δουλεύει σωστά γενικά; Η θ κολλάει ακόμα πιο πολύ ο δέκτης;

Όντως; Χίλια ευχαριστώ.

Σε 865 δεν το έχω δουλέψει η αλήθεια ειναι αλλά στον 831 δούλευε σωστά.

Η λογική λέει ότι θα τον κάνει πιο αργό...

Και ίσως να μην κατεβάζει όλα τα ελεύθερα δορυφορικά

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Όντως; Χίλια ευχαριστώ.
Όταν τον ειχα εγω ειχα πρόβλημα με τα δορυφορικα και με τα επίγεια. Δεν τα κατέβαζε όλα. Χρειαζόταν 2-3 φορές να κάνω σάρωση. Επίσης ειχα πρόβλημα και στην σάρωση. Όταν έφτανε γύρω στο 66 -67 % ξεκίναγε απο την αρχή πάλι η σάρωση. Αυτο λυνόταν μονο με επαναφορά.

Εμείς που έχουμε ξεμείνει με αυτόν τον καταραμένο δέκτη και μάλιστα τον έχουμε πληρωμένο, δεν μπορούμε να έχουμε υπηρεσίες On Demand?

Έκανα πρόσφατα ανανέωση συμβολαίου και δεν μου έκοψε να ζητήσω τον υβριδικό. Τώρα αν ζητήσω, φαντάζομαι θα με χρεώσουν, σωστά? Πόσο κοστίζει ο υβριδικός και έχει δυνατότητα εγγραφής?

Γιατι ακριβως ειναι καταραμένος; Ποια λειτουργία εχει ο 831 ή ο 3001 που λειπει; Μονο το ιντερνετικό on demand, το οποιο ομως φυσικά υπαρχει μεσω δορυφορου. Πραγματική δυνατοτητα εγγραφής εχουν μονο οι δεκτες με 2 tuners. Ο,τιδήποτε αλλο εχει περιορισμους (πχ σε 831 & 3001 γραφω μονο ό,τι βλεπω, εξωτερικοί δίσκοι, με ο,τιδήποτε συνεπάγεται αυτο: ταχύτητα, συμβατότητα, κτλ). Αυτή τη στιγμή μονο ο 865 ειναι με ενα ελαφρυ λειτουργικό που να εκπληρώνει τον σκοπο του. Σταματήστε επιτελους αυτό το κυνήγι των αναβαθμίσεων. Οι αναβαθμίσεις εχουν νοημα μονο οταν φερουν νεες υπηρεσίες ή σοβαρές βελτιώσεις στη χρηση.

Δεν συγκρίνεται το on demand του δορυφόρου με το ιντερνετ. Εγω τον ειχα δυο χρονια και όλο προβλήματα μου δημιουργούσε. Άσε που το μενού του 831 και του 3001 ειναι πολυ πιο όμορφο, επίσης εχει και την υπηρεσία search.

Το on demand του δορυφόρου έχει 10 ταινίες και σειρές όλες και όλες, τι σχέση έχει με το ιντερνετικό;

Την ίδια σχέση με την απόκριση, σταθερότητα και έλλειψη βασικών λειτουργιών, πριν και μετά την αναβάθμιση των 831 και 3001. Στο βωμό της "ομορφιάς" του UI που αναφέρθηκε προηγουμένως, θυσιαστηκε η ομαλή λειτουργία του 831, μιας και η ram είναι στο 120%. Για να αποκτήσει ένας παλαιός δέκτης μια και μονο μια νέα υπηρεσία (ουσιαστικά μόνο το on demand είναι), χαντακωθηκε το σύνολο. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχουν ακόμη αντιμετωπιστεί τα θέματα του 831. Κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να νομίζει πως μια αναβάθμιση του 865 θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.

Την ίδια σχέση με την απόκριση, σταθερότητα και έλλειψη βασικών λειτουργιών, πριν και μετά την αναβάθμιση των 831 και 3001. Στο βωμό της "ομορφιάς" του UI που αναφέρθηκε προηγουμένως, θυσιαστηκε η ομαλή λειτουργία του 831, μιας και η ram είναι στο 120%. Για να αποκτήσει ένας παλαιός δέκτης μια και μονο μια νέα υπηρεσία (ουσιαστικά μόνο το on demand είναι), χαντακωθηκε το σύνολο. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχουν ακόμη αντιμετωπιστεί τα θέματα του 831. Κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να νομίζει πως μια αναβάθμιση του 865 θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.

Να σου πω εγω φιλε τι χρειαζομαι που τα εχω πει και στην εξυπηρετηση πελατων αλλα ας μην σχολιασω τις απαντησεις τους,
Εδω μολις γραψεις κατι εναντιον της Nova τελειως δημοκρατικα σβηνεται το σχολιο,
Το αντιπαρερχομαι και επειδη βγαζει ματι οτι υποστηριζεις την εν λογω κυρια θα σου πω εγω τι χρειαζεται ο δεκτης,
Κατ αρχην δεν συγκρινεται το ondemand μεσω δορυφορου με τις 10 ταινιες με το ιντερνετικο για να ξεκινησουμε απο εκει,
Μπορουν να δωσουν δυνατοτητα χρησης εξωτερικου δισκου γιατι ο εσωτερικος σημερα χωραει πεπερασδμενο μικρο αριθμο ταινιων HD. Ειχε νοημα το συγκεκριμενο μεγεθος οταν γραφαμε SD. Τωρα σε HD ο αριθνος των ταινιων που μπορουμε να γραψουμε ειναι πολυ μικρος ενω ο δισκος ειναι εξ αρχης μικροτερος της ονομαστικης τιμης του λογω του ondemand που κατεβαινουν σε κομματι του,
Δωστε μου αυτο και ας υπολειπεται το ιντερνετικο ondemand.

Αληθεια ποτε επιτελους θα φερει καινουργιο δεκτη με ενσωματωμενο σκληρο η νοβα;