cmoustakas
Supreme Member
Χωρίς να έχω το pvr και να μπορώ να έχω εικόνα στις επιλογές του δεκτή από το menu, μήπως λέει πουθενά διαμόρφωση δίσκου;
Όντως; Χίλια ευχαριστώ.Στα καταστήματα Nova. Αν είσαι ενεργός συνδρομητής ειναι δωρεάν.
Όντως; Χίλια ευχαριστώ.
Ξέρουμε αν δουλεύει σωστά γενικά; Η θ κολλάει ακόμα πιο πολύ ο δέκτης;
Όταν τον ειχα εγω ειχα πρόβλημα με τα δορυφορικα και με τα επίγεια. Δεν τα κατέβαζε όλα. Χρειαζόταν 2-3 φορές να κάνω σάρωση. Επίσης ειχα πρόβλημα και στην σάρωση. Όταν έφτανε γύρω στο 66 -67 % ξεκίναγε απο την αρχή πάλι η σάρωση. Αυτο λυνόταν μονο με επαναφορά.Όντως; Χίλια ευχαριστώ.
Ξέρουμε αν δουλεύει σωστά γενικά; Η θ κολλάει ακόμα πιο πολύ ο δέκτης;
Την ίδια σχέση με την απόκριση, σταθερότητα και έλλειψη βασικών λειτουργιών, πριν και μετά την αναβάθμιση των 831 και 3001. Στο βωμό της "ομορφιάς" του UI που αναφέρθηκε προηγουμένως, θυσιαστηκε η ομαλή λειτουργία του 831, μιας και η ram είναι στο 120%. Για να αποκτήσει ένας παλαιός δέκτης μια και μονο μια νέα υπηρεσία (ουσιαστικά μόνο το on demand είναι), χαντακωθηκε το σύνολο. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχουν ακόμη αντιμετωπιστεί τα θέματα του 831. Κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να νομίζει πως μια αναβάθμιση του 865 θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.