Novabox+ Pace 865 HD PVR

εγω πριν 3 μηνες ειχα ρωτησει για τον 3001 λογω του on demand με τη λυση φυσικα εξωτερικου σκληρου... πιο πισωγυρισμα απο το την τωρινη κατασταση με το on demand απο τον δορυφορο στον 865 δεν υπαρχει

Η λογική λέει ότι η αναβαθμιση του 865 θα δωθεί με ταυτόχρονη εμπορική διάθεση του 5001. Ότι έγινε και με τους απλούς δέκτες.

Αρα ακόμα περιμένουμε.

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Η λογική λέει ότι η αναβαθμιση του 865 θα δωθεί με ταυτόχρονη εμπορική διάθεση του 5001. Ότι έγινε και με τους απλούς δέκτες.

Αρα ακόμα περιμένουμε.

Μακάρι να ειναι ετσι όπως τα λες.

μαλλον χτυπησε ο σκληρος του 865.
παταω Playlist και δειχνει 0% και βεβαια δεν υπαρχει καμια εγγραφη.
πατησα διαμορφωση,εκανε μια επανεκινηση αλλα μια απο τα ιδια.
μπορω να κανω κατι?

Παντως ετοιμαζουμε καποια ομορφη generic προταση για pvr λειτουργιες.. Θα το ανεβασουμε σε καμια εβδομαδα οταν εχω καταληξει σε εντυπωσεις

Για οποιον δεν θελει να ειναι εξαρτημένος απο εταιρικους δεκτες.. Περισσοτερα σε λιγο καιρο

Eπικοινώνησε με τη Nova για αντικατάσταση.

μιλησα εχθες και μου ειπαν να τον παω σε ενα καταστημα nova,θα το τσεκαρουν και θα γινει αντικατασταση.
μολις γυρισα ειπα να κανω μια τελευταια δοκιμη.
επαναφορα και φορματ σκληρου.
δουλεψε κανονικα και μαλιστα εχει και ταινιες στο Ondemand.
το αφηνω και βλεπουμε..

Στους ιδιοκτησιακούς δέκτες και της Nova αλλά και της Cosmote το να κάνουμε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι σωτήρια για πολλά προβλήματα. Για αυτό το λόγο πριν πάρετε τηλέφωνο στον παροχο να δηλώσετε το πρόβλημα κάντε μια επαναφορά να δείτε αν λυθεί.

Στους ιδιοκτησιακούς δέκτες και της Nova αλλά και της Cosmote το να κάνουμε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι σωτήρια για πολλά προβλήματα. Για αυτό το λόγο πριν πάρετε τηλέφωνο στον παροχο να δηλώσετε το πρόβλημα κάντε μια επαναφορά να δείτε αν λυθεί.

το κανω πολυ συχνα-σχεδον μια φορα τον μηνα.
αυτην την φορα,ειχε χασει ολες τις εγγραφες και επανηλθε μετα απο επαναφορα και διαμορφωση.

Καλημέρα,
Διάβασα το τελευταίο μήνα του νήματος και μπερδεύτηκα .
Εχω κάνει νέα συνδρομή εδω και ενάμιση χρόνο . Τότε ζήτησα multiview και δεκτή με σκληρό ενσωματωμένο ( τύπου 865 ) , και δεύτερο απλό, οπως είχα παλιά . Μου είχαν πει τότε οτι δεν πουλάνε πια 865 γιατι περιμένουν τον αντικαταστάτη εντός τριμήνου (δηλαδή Νοέμβριο 2016) . Απο τότε είμαι στην αναμονή μόνο με έναν δεκτη (Novabox 3001 με εξωτερικό σκληρό ) και χωρις βέβαια multiview .
Τελικά βγήκε ο πολυ αναμενόμενος αντικαταστάτης του 865 ; Ούτε το ροζ διαμάντι του Νείλου να ταν ! Η ακόμα είμαστε για δεύτερο χρόνο στο περίμενε ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ο αντικαταστατης υπάρχει, ωστόσο δεν ειναι διαθεσιμος ευρεως στο κοινό. Θα ενημερωσουμε άμεσα με το που θα τον λαβουμε στα χερια μας.

επισης στα novacinema σε ολες τις διαφημισεις ολη μερα λεει για το Ondemand και ondemand δεν εχουμε. :ADFADF1:

Ίσως τα προβλήματα που δημιουργούνται στους δορυφορικούς δέκτες οφείλεται στο γεγονός ό,τι οι κάτοχοι τους έχουν πειρατικά windows κ´ office όλα τα patch είναι γεμάτα ιούς κ´ από την στιγμή που συνδέονται οι δορ. Δέκτες στο διαδίκτυο πέφτουν θύματα χάκερ που κάνουν τροποποίηση του δέκτη κ´ υποκλοπή των δεδομένων η κάποια άλλης μορφής ιού εκτός των patch… λέω ίσως!!!

Ίσως, ωστόσο αυτή η πιθανότητα ειναι μαλλον πολύ-πολύ μικρη :) Καλωσορισες στο AVClub!