Novabox+ Pace 865 HD PVR

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960
Αλλού, αλλα δωστε μου χρονο γιατι εχω μπλεξει με οικογενειακες υποχρεωσεις :)

MATTHIAS

AVClub Enthusiast
5 December 2007
1,098
ΛΑΡΙΣΑ
Εγώ ένα εχω να πω
Αλίμονο στους μερακλήδες που είχαν πάρει 2 865 για το multiview τους και χρόνια τώρα δεν μπορούν να έχουν on demand

VaGyver

Established Member
6 November 2007
232
Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Εγώ ένα εχω να πω
Αλίμονο στους μερακλήδες που είχαν πάρει 2 865 για το multiview τους και χρόνια τώρα δεν μπορούν να έχουν on demand
Πες τα!!!

Εχω κ μια ερωτησουλα!
Αν βρω καποιον και ανταλλαξω τον ενα 865 μου με 831 (συν την διαδικασια στο καταστημα για ενημερωση των ιδιοκτητων) και τον συνδεσω κ με το lan, τοτε, εκτος του multiview, θα εχω και ιντερνετικο on demand στον 831?

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Θα έχεις φυσικά το on demand στον 831 κανονικά αλλά ο τόνος θα παραμένει ανάμεσα στους δυο δέκτες μέσω ομοαξονικου καλωδίου για να δουλεύει το multiview.

VaGyver

Established Member
6 November 2007
232
thanks!
Ξερεις αν υπαρχει κανενας περιορισμος να ειναι μαστερ ο 831 και slave ο 865?

dingo

Established Member
12 September 2007
244
εάν υπάρχει 865 πρέπει να είναι master υποχρεωτικά.Το γιατί δε το ξέρω αλλα έτσι είναι

VaGyver

Established Member
6 November 2007
232
Εμένα με είχαν βάλει master τον 831 και slave τον 865
Πολύ ωραία!
Αν θα μπορούσες, για να είμαστε βέβαιοι, μπορείς να δεις αν στον 831 χρησιμοποιείται η "RF OUT" υποδοχή (δηλ. έχει καλώδιο) και αν στον 865 χρησιμοποιείται η "RF IN" ???

spyges

New member
10 June 2015
71
Καλό μεσημέρι. Ξαφνικά τα "έπαιξε" ο δίσκος μου. Σε χωρητικότητα είναι στο 60% και όταν πατάω Play μου δείχνει την μπάρα αλλά μόνο αυτήν και στην οθόνη βλέπω το τρέχων κανάλι. Δυστυχώς ούτε το Φορματ με συνδιασμό πλήκτρων παίζει. Μήπως έχετε καμία ιδέα; Αφενός για Format
αφετέρου δε αν μπορώ να ανακτήσω με κάποιο τρόπο τις εγγραφές μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,099
ΑΘΗΝΑ
μαλλον ψοφαει οπως και ο δικος μου πριν 15-20 ημερες.
πας σε ενα καταστημα Nova και εαν εχει οντως προβλημα θα σου δωσουν αλλο.

maximusv

Established Member
17 September 2013
182
Πάντως εμένα αυτή την εβδομάδα με κολλημένο τον δεύτερο δέκτη στην 12130 συνεχώς κατεβάσε μόνο το Logan.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

spyges

New member
10 June 2015
71
Καλή σας ημέρα. Μήπως σας έχει συμβεί; Ο 865 όταν κάνω zapping κάνει reboot. Βγάζει ένα 2==2 μετά dl2 μετά 3==3 και μετά από 3 λεπτά επανέρχεται. Δυστυχώς το κάνει σχεδον κάθε φορά που αλλάζω κανάλι. Έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις κατόπιν έκανα και format το δίσκο αλλά τίποτα.

dingo

Established Member
12 September 2007
244
Καλή σας ημέρα. Μήπως σας έχει συμβεί; Ο 865 όταν κάνω zapping κάνει reboot. Βγάζει ένα 2==2 μετά dl2 μετά 3==3 και μετά από 3 λεπτά επανέρχεται. Δυστυχώς το κάνει σχεδον κάθε φορά που αλλάζω κανάλι. Έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις κατόπιν έκανα και format το δίσκο αλλά τίποτα.

Μου μυρίζει πρόβλημα με το τροφοδοτικό του δέκτη
δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις άλλο