Novabox+ Pace 865 HD PVR

Να δούμε πότε επιτέλους;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αναβαθμιση δεν θα γινει ποτε και δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι λενε ακομα ψεματα στον κοσμο. Η αληθεια ειναι οτι εχει δοκιμαστε σε 865 και ενω παιρνει την αναβαθμιση κανονικα μετα αρχιζουν τα πολυ σοβαρα προβληματα και τα reboot. Γι αυτο και οποιος χαλαει αντικαθισταται με 5001

Επισης δεν θελουν να ακουσουν για ondemand δικτυακο για ολους τους παροχους. Push on demand τελος για τον 5001 δουλευει μονο δικτυακα οποτε γανναται νεο ζητημα. Οι κατοχοι 865 που τον αγορασαν και γι αυτον τον λογο μεταξυ αλλων χανουν το push on demand αλλα χανουν και το ip ondenand αν δεν εχουν triple play. Απλα απαραδεκτο. Η εξηγηση οτι εχει να κανει με πνευματικα δικαιωματα ειναι βλακωδης. Στην πλατφορμα του sky uk εχω ovdemand υπηρεσιες βαρβατες με παροχο vodafone. Τι να λεμε τωρα?
Τουλαχιστον τις βλακωδεις δικαιολογιες να τις κρατανε για την παρτυ τους μη ποθουμε καμμια ρηξη ανευρυσματος που δεν ξερουμε οτι εχουμε απο τα γελια....

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Η αναβαθμιση δεν θα γινει ποτε και δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι λενε ακομα ψεματα στον κοσμο.

Η αναβάθμιση θα γίνει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις λειτουργίες - υπηρεσίες που προσφέρει ο 5001.
Γιατί άργησε δεν το γνωρίζουμε.

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Η αναβάθμιση θα γίνει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις λειτουργίες - υπηρεσίες που προσφέρει ο 5001.
Γιατί άργησε δεν το γνωρίζουμε.

Μακαρι να εχεις εσυ δικιο και η πηγη μου αδικο. Η οποια πηγη ειναι μεσα στη Nova και μαλσιτα στο τεχνικο τμημα. Ας ελπισουμε για την οικονομια της συζητησης οτι εχεις εσυ δικιο. Δεν εχω εγω καμμια φαγουρα να μην ελθει η πολυποθητη αναβαθμιση.
Το αλλο ομως σημειο δηλαδη ο εκβιασμος της εταιριας διοτι περι εκβιασμου προκειται η βαζεις triple play η δεν θα βλεπεις ondemand via internet αν εχεις αλλο ISP παροχο ειναι ανεπιτρεπτο. Ακομα κι αν ερθει η αναβαθμιση στο 865 λεμε τωρα δεν θα υποστηριζεται πλεον η push on demand υπηρεσια οπως πριν, οπως εγραψα παραπανω ηταν μια πο τις πολλες ιδιαιτεροτητες που ειχα επιλεξει τοτε τον 865 και οχι τον μικροτερο αδελφο. Αρα οι κατοχοι αλλων isp δεν θα εχουν καμμια υπηρεσια ondemand. Αν αυτο ειναι δικαιο τοτε και γω ειμαι ο Παπαφλεσας!

Το υπάρχων push vod είναι μια αποτυχία. Οχι καλτ υλοποιήση όπου σε πολλούς δέκτες κολλάει το 2 tuner και δεν κατεβάζει τίποτα... Που άμα τύχει να γράφεις κάτι την ώρα που το στέλνουν πάλι χάνει τα αρχεία και καταλαμβάνει και 100 giga.

Ευτυχώς που καταργείται και δίνεται όλος ο σκληρός του 865 για εγγραφές.
Τώρα αν δώσουν το vod ανεξαρτήτως παροχου θα φανεί...

Οι όροι διάθεσης του on demand δεν φαίνεται να αλλάζουν. Θα συνεχίσει να διατίθεται σε κατόχους 3play.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ο αποκωδικοποιητής εδώ και δύο μέρες τώρα συνέχεια μου κάνει επανεκκίνηση.Βλέπω ταινία τσουπ σβήνει,αλλάζω κανάλι το ίδιο.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τίποτα.Το έβγαλα από το ρεύμα τίποτα.Έχει κανένας ιδέα τι συμβαίνει;

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

αυτό δεν ισχύει για όλους τους συνδρομητές
συγκεκριμένα εμένα διαπιστώθηκε στο κατάστημα βλάβη στον 865 (συνεχεί restart)
και αντικατάσταση δωρεάν μόνο με 865 μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση την πάγια εντολή πληρωμής
Αναγκάστικα και αγόρασα τον 3001
Μετά απο πολλά παράπονα 1.5 μήνα (mail) με πήρανε τηλ και μου έδωσαν 1 μήνα δωρεάν συνδρομή
Αισθάνομαι συνδρομητής 2ης κατηγορίας
αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
που θα πάει..... θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για ανανέωση συμβολαίου

μην παιδεύεσαι τα φτύσε
μακάρι να είσαι τυχερός (συνδρομητής 1ης κατηγορίας) να στον αντικαταστήσουν με τον 5001

Ξέρει κανείς αν το one remote της Samsung που έχουν μερικές τηλεοράσεις της, μπορεί να χειρίζεται τον pvr δεκτή της nova?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Μακαρι να εχεις εσυ δικιο και η πηγη μου αδικο. Η οποια πηγη ειναι μεσα στη Nova και μαλσιτα στο τεχνικο τμημα. !

Εγώ αυτό που θέλω είναι να είναι όλοι οι χρήστες ευχαρηστιμένοι.
Και ιδιαίτερα αυτοί που είμαστε εδώ στην κοινότητα που μας φιλοξενεί και ανταλλασουμε απόψεις.

Δεν είναι θέμα λοιπόν πιος έχει δίκιο η άδικο και ποιανού η πηγη θα δικαιωθεί.

Δόξα το θεό σε ότι έχει γραφεί στην κατηγορία επαληθεύτηκε 100% τουλάχιστον από τα μέλη της Δ.Ο.

Μετά από έλεγχο από τον τεχνικό της nova ο 865 μάς άφησε χρόνους.Μου τον αντικατέστησαν με τον 5001 δωρεάν😀.Με ανανέωση συμβολαίου για δώδεκα μήνες και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Τυχερακια!
Σε λίγο θα δίνουμε ευχή μεταξυ μας οι κατέχοντες τον 865-καλο χαλασμα....

Μετά από έλεγχο από τον τεχνικό της nova ο 865 μάς άφησε χρόνους.Μου τον αντικατέστησαν με τον 5001 δωρεάν😀.Με ανανέωση συμβολαίου για δώδεκα μήνες και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
εγω που πληρωνα απο πριν με πιστωτικη μου αλλαχθηκε χωρις ανανεωση συμβολαιου

Μεχρι να δωσουν το firmware δεν βλεπω να μενει λειτουργικος 865 σαν τα κοτοπουλα ψοφανε:grandpa: