Novabox+ Pace 865 HD PVR

Λίγοι αλλά κορόιδα...
Ελπίζω να μην υπάρχει κανένας τόσο άτυχος που να είχε multiview με 2 865, θα είναι ο ορισμός του γκαντέμη!

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Λίγοι αλλά κορόιδα...
Ελπίζω να μην υπάρχει κανένας τόσο άτυχος που να είχε multiview με 2 865, θα είναι ο ορισμός του γκαντέμη!
Εγώ αλλά ευτυχώς δεν ήθελε άλλο Nova η μάνα μου και έτσι το έκοψα και πήρα τον 5001

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οχι και κοροιδα
επιλογη μας ηταν και πληρωσαμε αλλοι λιγοτερα αλλοι περισσοτερα για αυτον τον δεκτη
και προσωπικα δεν μετανοιωσα καθολου για αυτη την επιλογη γιατι 4 περιπου χρονια
εχω ευχαριστηθει με τις δυνατοτητες του
Τωρα οσο αφορα το ondemand και το προβλημα που ειχες(η εχεις)ελπιζω να βρει τη λυση του για ολους

Αναφέρομαι κυρίως στο ότι ο 831 εδώ και πάρα πολύ καιρό δίνει πολύ περισσότερα - με τη λογική εξαίρεση των παράλληλων εγγραφών...

Καλησπέρα παιδιά,

Μπήκα να ακούσω γνώμες για την πρόσφατη αναβάθμιση του δέκτη αλλά βλέπω ότι ακόμα την περιμένετε...

Δεν ήρθε σε όλους την προηγούμενη Δευτέρα (14.5)? Σε μένα, ήρθε μετά τα μεσάνυχτα εκείνη την ημέρα. Όλα δείχνουν οκ, ίδιο λογισμικο με τον 831, to ondemand (μέσω forthnet ιντερνετ) οκ.
Παρατήρησα κάποια κολλήματα του δέκτη (που ελπίζω να είναι τυχαία) και μια επιπλέον ευαισθησία με το hdmi καλώδιο που χρησιμοποιούσα (πέρναγε ο ήχος και όχι η εικόνα)

Θα μάς τρελάνεις. Περιμένουμε τόσους μήνες και εσύ έχεις πάρει την αναβάθμιση και μας το λες τώρα;;

Εγώ κάτοχος του pvr είμαι και ΟΧΙ δεν ήταν προσωπική μου επιλογή, με ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να τα σκάσω αν ήθελα να έχω multiview τότε.
Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αυτοδιοριστεί εκπρόσωποι μου όμως και ξέρουν καλύτερα...

Αληθεύει ότι και ο 5001 θα γίνει εμπορικά διαθέσιμος από άυριο?
κ ακόμα αν γινεται αντικατάσταση 865 με 5001 μέσω αντιτίμου?

Φαντάζομαι όσοι είστε σπίτι έχετε πλακωθεί να πάτε να κάνετε αναβάθμιση μέσα από το μενού του δέκτη....
(Δεν σας κοροϊδεύω, εγώ πάω να το κάνω μέσα από το my account και μου βγάζει μήνυμα
"Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε.

Παρακαλώ προσπάθησε ξανά σε μερικά λεπτά" )

Φαντάζομαι όσοι είστε σπίτι έχετε πλακωθεί να πάτε να κάνετε αναβάθμιση μέσα από το μενού του δέκτη....
(Δεν σας κοροϊδεύω, εγώ πάω να το κάνω μέσα από το my account και μου βγάζει μήνυμα
"Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε.

Παρακαλώ προσπάθησε ξανά σε μερικά λεπτά" )
Πως θα αναγνωρίσουμε ότι έχουμε την τελευταία αναβάθμιση?

Τελικά τι ισχύει παιδιά... Να τον συνδέσω με ethernet να δω αν λειτουργεί το on demand? Τι έχει κάνει κανείς;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έλα ντε...
Σύμφωνα με το φίλο παραπάνω, νέα αναβάθμιση είναι αυτή που σου δίνει τις on demand δυνατότητες που έχουν οι 3001,5001 και ο αναβαθμισμένος 831....

δεν την εχουν στειλει ακομα ρε παιδια. θα αλλαξει ολο το μενου δεν ειναι οτι με μια συνδερη ethernet θα γινει το ondemand.

Πως ο valdom έχει το νέο on demand?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλησπέρα παιδιά,

Μπήκα να ακούσω γνώμες για την πρόσφατη αναβάθμιση του δέκτη αλλά βλέπω ότι ακόμα την περιμένετε...

Δεν ήρθε σε όλους την προηγούμενη Δευτέρα (14.5)? Σε μένα, ήρθε μετά τα μεσάνυχτα εκείνη την ημέρα. Όλα δείχνουν οκ, ίδιο λογισμικο με τον 831, to ondemand (μέσω forthnet ιντερνετ) οκ.
Παρατήρησα κάποια κολλήματα του δέκτη (που ελπίζω να είναι τυχαία) και μια επιπλέον ευαισθησία με το hdmi καλώδιο που χρησιμοποιούσα (πέρναγε ο ήχος και όχι η εικόνα)

Να κανω μια χαζή ερώτηση; Σίγουρα έχεις τον 865 ετσι;