Πόσοι από τους 410.000 να έχουν pvr? Το 10%το 20?
Εγώ αλλά ευτυχώς δεν ήθελε άλλο Nova η μάνα μου και έτσι το έκοψα και πήρα τον 5001Λίγοι αλλά κορόιδα...
Ελπίζω να μην υπάρχει κανένας τόσο άτυχος που να είχε multiview με 2 865, θα είναι ο ορισμός του γκαντέμη!
κ ακόμα αν γινεται αντικατάσταση 865 με 5001 μέσω αντιτίμου?Αληθεύει ότι και ο 5001 θα γίνει εμπορικά διαθέσιμος από άυριο?
Πως θα αναγνωρίσουμε ότι έχουμε την τελευταία αναβάθμιση?Φαντάζομαι όσοι είστε σπίτι έχετε πλακωθεί να πάτε να κάνετε αναβάθμιση μέσα από το μενού του δέκτη....
(Δεν σας κοροϊδεύω, εγώ πάω να το κάνω μέσα από το my account και μου βγάζει μήνυμα
"Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε.
Παρακαλώ προσπάθησε ξανά σε μερικά λεπτά" )
Καλησπέρα παιδιά,
Μπήκα να ακούσω γνώμες για την πρόσφατη αναβάθμιση του δέκτη αλλά βλέπω ότι ακόμα την περιμένετε...
Δεν ήρθε σε όλους την προηγούμενη Δευτέρα (14.5)? Σε μένα, ήρθε μετά τα μεσάνυχτα εκείνη την ημέρα. Όλα δείχνουν οκ, ίδιο λογισμικο με τον 831, to ondemand (μέσω forthnet ιντερνετ) οκ.
Παρατήρησα κάποια κολλήματα του δέκτη (που ελπίζω να είναι τυχαία) και μια επιπλέον ευαισθησία με το hdmi καλώδιο που χρησιμοποιούσα (πέρναγε ο ήχος και όχι η εικόνα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.