Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Υπαρχει ηδη

Θα ηθελες να γινεις πιο σαφης και επεξηγηματικος. Γιατι μολις εκλεισα το τηλ με το support της εταιρειας και η απαντηση ειναι αρνητικη,
Για να υπαρχει multiview μεσω ethernet , πρεπει να εχεις τον 5001.
Αν ξερεις κατι αλλο γιατι δεν το μοιραζεσαι μαζι μας αναλυτικα;;;;

Δεν εχω συνδεσει τιποτα απολυτως , ζητησα multiview με ethernet και μου απαντησαν οτι δεν γινεται και οτι πρεπει να πληρωσω 149 ευρω για να αγορασω τον 5001 + 10,99 η κατι τετοιο μηνιαια συνδρομη για το multiview.
Αν θελεις μεσω pm μου εξηγεις περισσοτερα γιατι δεν λεει να κανω ανανεωση , να πληρωνω +11 ευρ περιπου μηνιαια , 149 εθρω για τον 5001 και να μην παιζει κιολας.

Δεν έχω multiview.
Απλά και ο αναβάθμισμενος 865 και 831 έχουν επιλογή ethernet. Δες τις ρυθμίσεις και μόνος. Κάποιος που να έχει ήδη ας το δοκιμάσει.

Πλέον δεν το δίνουν δωρεάν

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ξέρουμε average bitrate? Το min είναι 400kbps

Φιλε ετσι οπως το θετεις αυτο ειναι bitrate απο δορυφορο .. στο ondemand εχεις streaming απο το δικτυο ..
Με αναφορα απο netflix απλες hd 1080 ταινιες απαιτουν γυρω στα 1 - 2 mbps , 4k ταινιες γυρω στα 6 -7 mbps και hdr γυρω στα 12 - 13 mbps

Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Φιλε ετσι οπως το θετεις αυτο ειναι bitrate απο δορυφορο .. στο ondemand εχεις streaming απο το δικτυο ..
Με αναφορα απο netflix απλες hd 1080 ταινιες απαιτουν γυρω στα 1 - 2 mbps , 4k ταινιες γυρω στα 6 -7 mbps και hdr γυρω στα 12 - 13 mbps

Below are the internet download speed recommendations per stream for playing TV shows and movies through Netflix.

0.5 Megabits per second - Required broadband connection speed

1.5 Megabits per second - Recommended broadband connection speed

3.0 Megabits per second - Recommended for SD quality

5.0 Megabits per second - Recommended for HD quality

25 Megabits per second - Recommended for Ultra HD quality

Εγώ δεν έχω multiview αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στον αναβάθμισμενο 865 στις ρυθμίσεις multiview το έχει σαν επιλογή.

Όντως έχει στις ρυθμίσεις αυτό που λέει ο sakels , αλλά η ίδια η εταιρεία λέει ότι δεν δουλεύει. Θα κάνω ερώτημα εδώ στο support και θα ποσταρω την απάντηση.

Πρόβλημα με τον ήχο και σε μένα μετά από την αναβάθμιση.

Δοκιμασα 3 φορές επαναφορά ρυθμίσεων, 5-6 επανεκκινήσεις, καθώς και αλλαγή εισόδου στον ενισχυτή με άλλο καλώδιο HDMI, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.

Καμμιά πρόταση/ιδέα πριν μπλέξω με την τεχνική υποστήριξη;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Below are the internet download speed recommendations per stream for playing TV shows and movies through Netflix.

0.5 Megabits per second - Required broadband connection speed

1.5 Megabits per second - Recommended broadband connection speed

3.0 Megabits per second - Recommended for SD quality

5.0 Megabits per second - Recommended for HD quality

25 Megabits per second - Recommended for Ultra HD quality

αυτα τα νουμερα ειναι για το απαραιτητο bandwidth που πρεπει να διαθετεις σαν συνδεση .. ειναι πολυ λογικο οτι αν διαθετεις μονο 15 mbps και βαλεις hdr ταινια τοτε θα σου φαει ολο το bandwidth
αν εχεις netflix βαλε να παιζει κατι και δες τους μετρητες

865 με 3001 δουλεύει με ethernet είναι δοκιμασμένο
λογικά παίζει και με 831

Έχω βρει ένα bug. Πολλές φορές το epg πατώντας το Nova guide crasharei το stb και θέλει reset

Και σε μένα το έκανε, τις 2 τελευταίες μέρες

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk