Μακάρι με κάποιο τρόπο οι κάτοχοι 865 που δεν επιθυμούν να χάσουν το on demand να μπορούν να αποφεύγουν την αναβάθμιση.
Μακάρι με κάποιο τρόπο οι κάτοχοι 865 που δεν επιθυμούν να χάσουν το on demand να μπορούν να αποφεύγουν την αναβάθμιση.
σου ειπανε οτι υπαρχει τροπος ωστε να μην παρεις καθολου την αναβαθμιση?γιατι εγω σε επικοινωνια μου που ειπα οτι δεν τον θελω μου ειπανε οτι απλως μπορουν να το καθυστερησουν για ενα μηναΚαλημέρα,
Επικοινώνησα με το support και μου είπαν πως το push VOD συνεχίζεται κανονικά, ζήτησαν το τηλέφωνο ενεργοποίησης μου για να κάνουν ενέργειες να μην γίνει αναβάθμιση του δέκτη σε εμένα (άρα κάποια στιγμή πιθανόν να έστελναν μαζική αναβάθμιση).
Καλημέρα,
Επικοινώνησα με το support και μου είπαν πως το push VOD συνεχίζεται κανονικά, ζήτησαν το τηλέφωνο ενεργοποίησης μου για να κάνουν ενέργειες να μην γίνει αναβάθμιση του δέκτη σε εμένα (άρα κάποια στιγμή πιθανόν να έστελναν μαζική αναβάθμιση).
Απ όσο γνωρίζω η αναβάθμιση αργά ή γρήγορα θα περάσει σε όλους.Άρα ίσως να υπάρχουν σκέψεις να μη γίνει αναβάθμιση σε κατόχους pvr που δεν θέλουν να χάσουν το on demand.
Για να δούμε.
Πάντως όσοι δεν την κάνουν για να μη χάσουν τις εγγραφές να πω ότι το on-demand μέσω ethernet αξίζει πολύ πιο πολύ. Αρα....
Απ όσο γνωρίζω η αναβάθμιση αργά ή γρήγορα θα περάσει σε όλους.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως όσοι δεν την κάνουν για να μη χάσουν τις εγγραφές να πω ότι το on-demand μέσω ethernet αξίζει πολύ πιο πολύ. Αρα....
Ναι αλλά εγώ που δεν έχω και δεν μπορώ να έχω Forthnet...δεν έχω πια τίποτα...εννοειται αυτο..
δεν εχουν καμια σχεση οι 5-10-20 ταινιες με την πληθωρα απο ταινιες και σειρες που εχει το internet ondemand..
σου ειπανε οτι υπαρχει τροπος ωστε να μην παρεις καθολου την αναβαθμιση?γιατι εγω σε επικοινωνια μου που ειπα οτι δεν τον θελω μου ειπανε οτι απλως μπορουν να το καθυστερησουν για ενα μηνα
Θα ήθελες από την μεριά μας να δρομολογήσουμε τις απαραίτητες ενέργειες για την εξαίρεση σου από την συγκεκριμένη αναβάθμιση ώστε να συνεχίσεις να λαμβάνεις κανονικά την υπηρεσία;
Ναι αλλά εγώ που δεν έχω και δεν μπορώ να έχω Forthnet...δεν έχω πια τίποτα...
Cosmote έχω. Δεν μπορώ να έχω on demand της Νόβατι δεν εχεις?Internet..?
Που μενεις..?
οτι να ναι..2 φορες συνομιλσα κ τους εξηγησα οτι εχω σημαντικες εγγραφες που δεν θελω να χαθουν κι οτι δεν με ενδιαφερει το on demand γτ εχω το φαμιλυ πακ κ μ πανε οτι το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι ν αργησει ενα μηνα η αναβαθμισηΤο μήνυμα που μου στείλανε είναι το εξής:
Δεν ανέφεραν χρονικό περιορισμό της άρσης αναβάθμισης.
Cosmote έχω. Δεν μπορώ να έχω on demand της Νόβα
η δουλεια μου ειναι το μπασκετ κι εχω γραμμενους αρκετους αγωνες για να τους μελετω κι οχι μονο σπουδαιους πουα ειναι ευκολο να βρεθουνΣόρυ αλλά τι τόσο σημαντικό είναι πια που δεν μπορείς να βρεις ξανά έστω και κάπου αλλού?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.