Novabox+ Pace 865 HD PVR

δε νομιζω να ειναι κα πολλοι αυτοι που εχουν pvr με stand alone cinema /full pack
η νοβα εχει 400000 συνδρομητες οπου απο αυτους οι 300000 ειναι 3play. ενα ποσοστο μικρο αυτου του αριθμου θα εχει pvr αρα δε νομιζω να γινει κατι.

και η λογικη λεει να εχουν support σε ενα λογισμικο πλεον (στο καινουργιο δλδ)

το θεμα ειναι να δωθει και μεσω ΟΤΕ γιατι ειναι πολλες οι περιοχες που δεν εχουν forthnet καλυψη. απορω πως δεν το συνυπολογιζουν αυτο

καπου ειχα δει και οτι και απο τους 3play συνδρομητες μονο σχεδον το 1/3 εχει συνδεσει τον δεκτη στο internet για το ondemand. εχει δουλεια ακομα δλδ

Σε τβ που είναι συνδεδεμένη μέσω rf άμα η τηλεόραση hdmi είναι κλειστή εμφανίζει ένα ενημερωτικό μήνυμα που είναι κενό αλλά δεν φεύγει.

Το πέτυχε κανείς αυτό?

Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Μακάρι με κάποιο τρόπο οι κάτοχοι 865 που δεν επιθυμούν να χάσουν το on demand να μπορούν να αποφεύγουν την αναβάθμιση.

Καλημέρα,

Επικοινώνησα με το support και μου είπαν πως το push VOD συνεχίζεται κανονικά, ζήτησαν το τηλέφωνο ενεργοποίησης μου για να κάνουν ενέργειες να μην γίνει αναβάθμιση του δέκτη σε εμένα (άρα κάποια στιγμή πιθανόν να έστελναν μαζική αναβάθμιση).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλημέρα,

Επικοινώνησα με το support και μου είπαν πως το push VOD συνεχίζεται κανονικά, ζήτησαν το τηλέφωνο ενεργοποίησης μου για να κάνουν ενέργειες να μην γίνει αναβάθμιση του δέκτη σε εμένα (άρα κάποια στιγμή πιθανόν να έστελναν μαζική αναβάθμιση).
σου ειπανε οτι υπαρχει τροπος ωστε να μην παρεις καθολου την αναβαθμιση?γιατι εγω σε επικοινωνια μου που ειπα οτι δεν τον θελω μου ειπανε οτι απλως μπορουν να το καθυστερησουν για ενα μηνα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Καλημέρα,

Άρα ίσως να υπάρχουν σκέψεις να μη γίνει αναβάθμιση σε κατόχους pvr που δεν θέλουν να χάσουν το on demand.
Για να δούμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Άρα ίσως να υπάρχουν σκέψεις να μη γίνει αναβάθμιση σε κατόχους pvr που δεν θέλουν να χάσουν το on demand.
Για να δούμε.
Απ όσο γνωρίζω η αναβάθμιση αργά ή γρήγορα θα περάσει σε όλους.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως όσοι δεν την κάνουν για να μη χάσουν τις εγγραφές να πω ότι το on-demand μέσω ethernet αξίζει πολύ πιο πολύ. Αρα....

Πάντως όσοι δεν την κάνουν για να μη χάσουν τις εγγραφές να πω ότι το on-demand μέσω ethernet αξίζει πολύ πιο πολύ. Αρα....

εννοειται αυτο..
δεν εχουν καμια σχεση οι 5-10-20 ταινιες με την πληθωρα απο ταινιες και σειρες που εχει το internet ondemand..

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απ όσο γνωρίζω η αναβάθμιση αργά ή γρήγορα θα περάσει σε όλους.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως το λες αργά ή γρήγορα.
Να δούμε (λέμε) αν θα υπάρξει καθυστέρηση για τους μη 3play που σημαίνει ότι θα χάσουν το on demand αν προχωρήσει η αναβάθμιση στο δέκτη τους

Όχι για τις εγγραφές ρε συ.
Θα χάσουν έστω και αυτό το λίγο on demand που βλέπουν τώρα από τον 865 αφού δεν είναι συνδρομητές 3 play η έχουν άλλο παροχο.

εννοειται αυτο..
δεν εχουν καμια σχεση οι 5-10-20 ταινιες με την πληθωρα απο ταινιες και σειρες που εχει το internet ondemand..
Ναι αλλά εγώ που δεν έχω και δεν μπορώ να έχω Forthnet...δεν έχω πια τίποτα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

σου ειπανε οτι υπαρχει τροπος ωστε να μην παρεις καθολου την αναβαθμιση?γιατι εγω σε επικοινωνια μου που ειπα οτι δεν τον θελω μου ειπανε οτι απλως μπορουν να το καθυστερησουν για ενα μηνα

Το μήνυμα που μου στείλανε είναι το εξής:

Θα ήθελες από την μεριά μας να δρομολογήσουμε τις απαραίτητες ενέργειες για την εξαίρεση σου από την συγκεκριμένη αναβάθμιση ώστε να συνεχίσεις να λαμβάνεις κανονικά την υπηρεσία;

Δεν ανέφεραν χρονικό περιορισμό της άρσης αναβάθμισης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Το μήνυμα που μου στείλανε είναι το εξής:

Δεν ανέφεραν χρονικό περιορισμό της άρσης αναβάθμισης.
οτι να ναι..2 φορες συνομιλσα κ τους εξηγησα οτι εχω σημαντικες εγγραφες που δεν θελω να χαθουν κι οτι δεν με ενδιαφερει το on demand γτ εχω το φαμιλυ πακ κ μ πανε οτι το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι ν αργησει ενα μηνα η αναβαθμιση

Σόρυ αλλά τι τόσο σημαντικό είναι πια που δεν μπορείς να βρεις ξανά έστω και κάπου αλλού?

Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Σόρυ αλλά τι τόσο σημαντικό είναι πια που δεν μπορείς να βρεις ξανά έστω και κάπου αλλού?
η δουλεια μου ειναι το μπασκετ κι εχω γραμμενους αρκετους αγωνες για να τους μελετω κι οχι μονο σπουδαιους πουα ειναι ευκολο να βρεθουν

Γιατί δεν τους κάνεις ένα catch στο pc έστω και με αναλογική έξοδο?

Επίσης κάποια στιγμή ούτως ή άλλως ο 865 θα κλατάρει και θα τα χάσεις.

Δοκίμασε κάποιον τρόπο να τα σώσεις

Μιας και μιλάμε για εγγραφές και μπάσκετ, ξέρει κανεί πού μπορώ να βρω τον αγώνα του Μαρτίου του 2015 μεταξύ Παναθηναϊκου-Ρεάλ για τη Euroleague;