οποιος θελει multiview πρεπει να αποκτησει και τους δυο δεκτες 865 & 831.
για αυτους που ειχουν PVR 3001 για να μεταβουν στην υπηρεσια multiview πρεπει να πληρωσουν 238 ευρω που εινα προνομιακη τιμη για να αποκτησουν και τους δυο δεκτες που ανεφερα πιο πανω.
η υπηρεσια λειτουργει συνδεοντας τους δεκτες μεταξυ τους με καλωδιο rf
δεσμευση 12μηνων για τον δεκτη pvr 865
υπρεσια multiview 7.50 ευρω/μηνα και υπηρεσια για τα καναλια HD 4.99 ευρω/μηνα
Για οποιον συνδιασει και τις δυο υπηρεσιες το κοστος ειναι σε ειδικη τιμη 9.99 ευρω/μηνα
ανακοινωαη στο site της nova αρχες τις εβδομαδας
πηγη: Τμημα εξυπηρετησης πελατων Nova
υπρεσια multiview 7.50 ευρω/μηνα και υπηρεσια για τα καναλια HD 4.99 ευρω/μηνα
Για οποιον συνδιασει και τις δυο υπηρεσιες το κοστος ειναι σε ειδικη τιμη 9.99 ευρω/μηνα
Για να δούμε αν θα αξίζει τελικά ένα χρόνο τώρα που το περιμένουμε!
Να ρωτήσω εγώ τα εξής αν και καταλαβαίνω πως πριν την επίσημη ανακοίνωση μάλλον οι πληροφορίες είναι διάχυτες.
Λοιπόν:
Το ρώτημα είναι: Το παραπάνω σημαίνει ότι με την ειδική τιμή για τον συνδιασμό των υπηρεσιών με 9.99 euro/μήνα κάποιος θα έχει multiview + HD ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ??
'Η μήπως είναι 5 ευρώ το μήνα η υπηρεσία HD για τη μια μόνο τηλεόραση??
Μια διευκρίνηση πάνω σ'αυτό αν κάποιος γνωρίζει.
Επίσης αν κατάλαβα καλά από τα παραπάνω το multiview δε θα δουλεύει με 2 NovaBox HD 831 αλλά πρέπει οπωσδήποτε ο ένας από τους δυο να είναι ο NovaBox HD PVR 865.Δηλαδή η δυνατοί συνδιασμοί δεκτών είναι:
1.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831
2.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD PVR 865
Δηλαδή θα γίνεται και με δυο NovaBox HD PVR 865.
Επίσης εκτός από τη μεταξύ τους σύνδεση των δεκτών,ο κάθε δέκτης θα συνδέεται ανεξάρτητα με το πιάτο και θα έχει και τη δική του κάρτα,όπως είχαμε πει και παλιότερα;
Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική διάβασα εδώ:
238 ευρώ για την αγορά και των δυο δεκτών (NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831) για τους κατόχους Panasat 3001
Για όσους έχουν ήδη έναν NovaBox HD 865 στα 89 ευρώ η αγορά του NovaBox HD 831.
Όμως:
Δεν αναφέρεται πουθενά για όσους έχουν έναν NovaBox HD 831 πόσο θα κοστίζει η αγορά ενός NovaBox HD PVR 865.
Δεν αναφέρεται πουθενά για όσους έχουν έναν NovaBox HD PVR 865 πόσο θα κοστίζει η αγορά ενός δεύτερου NovaBox HD PVR 865.
Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά πόσο θα κοστίζει για νέους συνδρομητές η αγορά δυο NovaBox HD PVR 865 ή η αγορά NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831.
Απλά τα παραθέτω για να τα έχουμε προς απάντηση μόλις οποιοσδήποτε μάθει κάτι σχετικό.
Φιλικά,
Μάνος.
Σε σημερινη επικοινωνια με το τμημα εξ.πελατων/τεχνικό τμημα, το multiview θα υπαρξει εμπορικα.....μαλλον...μεσα στον επομενο μηνα....και ουδεμια αλλη ενημερωση δεν εχουν να δωσουν.
Κοιτα... δεν εχω κατεβασει δυο καλωδια απο το πιατο λογω αντικειμενικων δυσκολιων. Εχω βαλει ομως splitter για να μπορω να κανω εγγραφες και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Το σημα μου κυμαινεται σταθερα μεταξυ 80%-90% και οι εγγραφες μου γινονται απροβληματιστα. Αλλωστε αν ηταν προβλημα σηματος, δε θα ειχε αντικτυπο και στην εικονα; Το οτι μου λεει πως υπαρχει καινουργια ενημερωση δεν ειναι δειγμα του οτι το σημα ειναι επαρκες ετσι και αλλιως?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.