Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Όταν λέμε το "multiview είναι ανενεργό" τι ακριβώς εννοείτε? :) Είναι ανενεργή η επιλογή στο μενου? γιατί σίγουρα δεν είναι (στον δικό μου σίγουρα δεν είναι) ή ανενεργό σαν υπηρεσία γενικά?

επιτελους MULTIVIEW

σε χθεσινη μου επικοινωνια με την nova μου ειπαν οτι εδω και καιρο τεσταρετε πιλοτικα το multiview και οτι συντομα θα ανακοινωθει σαν υπηρεσια...

Πριν απο μια ωρα πηγα σε καταστημα της forthnet για να πληρωσω το λογαριασμο μου. Κατα την διακεια της συναλλαγης ακουσα τους υπαλληλους να μιλανε για δυο δεκτες...

Λεω λες να μιλαμε για το multiview;;; και ρωταω σχετικα...

Η απαντηση που πηρα ειναι οτι η υπηρεσια θα αρχισει απο την Τριτη 14/6 και οτι αυτο μελετουσαν εκεινη την ωρα που τους ρωτησα...

για να δουμε....

μετα απο επικοινωνια με το τμημα εξυπηρετησης πελατων nova επιβεβαιωνεται η διαθεση της υπηρεσιας multiview αρχες της εβδομαδας...

δεν μπορουσαν να μου πουν κατι αλλο γιατι δεν εχουν την επισημη ανακοινωση...

οποιος θελει multiview πρεπει να αποκτησει και τους δυο δεκτες 865 & 831.
για αυτους που ειχουν PVR 3001 για να μεταβουν στην υπηρεσια multiview πρεπει να πληρωσουν 238 ευρω που εινα προνομιακη τιμη για να αποκτησουν και τους δυο δεκτες που ανεφερα πιο πανω.

η υπηρεσια λειτουργει συνδεοντας τους δεκτες μεταξυ τους με καλωδιο rf

δεσμευση 12μηνων για τον δεκτη pvr 865

υπρεσια multiview 7.50 ευρω/μηνα και υπηρεσια για τα καναλια HD 4.99 ευρω/μηνα
Για οποιον συνδιασει και τις δυο υπηρεσιες το κοστος ειναι σε ειδικη τιμη 9.99 ευρω/μηνα

ανακοινωαη στο site της nova αρχες τις εβδομαδας

πηγη: Τμημα εξυπηρετησης πελατων Nova

οποιος θελει multiview πρεπει να αποκτησει και τους δυο δεκτες 865 & 831.
για αυτους που ειχουν PVR 3001 για να μεταβουν στην υπηρεσια multiview πρεπει να πληρωσουν 238 ευρω που εινα προνομιακη τιμη για να αποκτησουν και τους δυο δεκτες που ανεφερα πιο πανω.

η υπηρεσια λειτουργει συνδεοντας τους δεκτες μεταξυ τους με καλωδιο rf

δεσμευση 12μηνων για τον δεκτη pvr 865

Για οποιον συνδιασει και τις δυο υπηρεσιες το κοστος ειναι σε ειδικη τιμη 9.99 ευρω/μηνα

ανακοινωαη στο site της nova αρχες τις εβδομαδας

πηγη: Τμημα εξυπηρετησης πελατων Nova

Για να δούμε αν θα αξίζει τελικά ένα χρόνο τώρα που το περιμένουμε!
Να ρωτήσω εγώ τα εξής αν και καταλαβαίνω πως πριν την επίσημη ανακοίνωση μάλλον οι πληροφορίες είναι διάχυτες.
Λοιπόν:

Το ρώτημα είναι: Το παραπάνω σημαίνει ότι με την ειδική τιμή για τον συνδιασμό των υπηρεσιών με 9.99 euro/μήνα κάποιος θα έχει multiview + HD ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ??
'Η μήπως είναι 5 ευρώ το μήνα η υπηρεσία HD για τη μια μόνο τηλεόραση??
Μια διευκρίνηση πάνω σ'αυτό αν κάποιος γνωρίζει.
Επίσης αν κατάλαβα καλά από τα παραπάνω το multiview δε θα δουλεύει με 2 NovaBox HD 831 αλλά πρέπει οπωσδήποτε ο ένας από τους δυο να είναι ο NovaBox HD PVR 865.Δηλαδή η δυνατοί συνδιασμοί δεκτών είναι:

1.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831
2.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD PVR 865

Δηλαδή θα γίνεται και με δυο NovaBox HD PVR 865.

Επίσης εκτός από τη μεταξύ τους σύνδεση των δεκτών,ο κάθε δέκτης θα συνδέεται ανεξάρτητα με το πιάτο και θα έχει και τη δική του κάρτα,όπως είχαμε πει και παλιότερα;

Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική διάβασα εδώ:

238 ευρώ για την αγορά και των δυο δεκτών (NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831) για τους κατόχους Panasat 3001

Για όσους έχουν ήδη έναν NovaBox HD 865 στα 89 ευρώ η αγορά του NovaBox HD 831.

Όμως:

Δεν αναφέρεται πουθενά για όσους έχουν έναν NovaBox HD 831 πόσο θα κοστίζει η αγορά ενός NovaBox HD PVR 865.

Δεν αναφέρεται πουθενά για όσους έχουν έναν NovaBox HD PVR 865 πόσο θα κοστίζει η αγορά ενός δεύτερου NovaBox HD PVR 865.

Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά πόσο θα κοστίζει για νέους συνδρομητές η αγορά δυο NovaBox HD PVR 865 ή η αγορά NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831.

Απλά τα παραθέτω για να τα έχουμε προς απάντηση μόλις οποιοσδήποτε μάθει κάτι σχετικό.

Φιλικά,
Μάνος.

Απάντηση: Nova HD PVR

Άρα μπορώ να δώσω nova στο γείτονα αν βρω κάποιον τρόπο να σουλουπώσω ένα καλώδιο 30 μέτρων RF μεταξύ των δύο δεκτών. Σωστά;

Για να δούμε αν θα αξίζει τελικά ένα χρόνο τώρα που το περιμένουμε!
Να ρωτήσω εγώ τα εξής αν και καταλαβαίνω πως πριν την επίσημη ανακοίνωση μάλλον οι πληροφορίες είναι διάχυτες.
Λοιπόν:

Το ρώτημα είναι: Το παραπάνω σημαίνει ότι με την ειδική τιμή για τον συνδιασμό των υπηρεσιών με 9.99 euro/μήνα κάποιος θα έχει multiview + HD ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ??
'Η μήπως είναι 5 ευρώ το μήνα η υπηρεσία HD για τη μια μόνο τηλεόραση??
Μια διευκρίνηση πάνω σ'αυτό αν κάποιος γνωρίζει.
Επίσης αν κατάλαβα καλά από τα παραπάνω το multiview δε θα δουλεύει με 2 NovaBox HD 831 αλλά πρέπει οπωσδήποτε ο ένας από τους δυο να είναι ο NovaBox HD PVR 865.Δηλαδή η δυνατοί συνδιασμοί δεκτών είναι:

1.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831
2.NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD PVR 865

Δηλαδή θα γίνεται και με δυο NovaBox HD PVR 865.

Επίσης εκτός από τη μεταξύ τους σύνδεση των δεκτών,ο κάθε δέκτης θα συνδέεται ανεξάρτητα με το πιάτο και θα έχει και τη δική του κάρτα,όπως είχαμε πει και παλιότερα;

Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική διάβασα εδώ:

238 ευρώ για την αγορά και των δυο δεκτών (NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831) για τους κατόχους Panasat 3001

Για όσους έχουν ήδη έναν NovaBox HD 865 στα 89 ευρώ η αγορά του NovaBox HD 831.

Όμως:

Δεν αναφέρεται πουθενά για όσους έχουν έναν NovaBox HD 831 πόσο θα κοστίζει η αγορά ενός NovaBox HD PVR 865.

Δεν αναφέρεται πουθενά για όσους έχουν έναν NovaBox HD PVR 865 πόσο θα κοστίζει η αγορά ενός δεύτερου NovaBox HD PVR 865.

Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά πόσο θα κοστίζει για νέους συνδρομητές η αγορά δυο NovaBox HD PVR 865 ή η αγορά NovaBox HD PVR 865 + NovaBox HD 831.

Απλά τα παραθέτω για να τα έχουμε προς απάντηση μόλις οποιοσδήποτε μάθει κάτι σχετικό.

Φιλικά,
Μάνος.

οσα ανεφερα παραπανω ειναι οτι μπορεσα να μαθω σχετικα με την υπηρεσια multiview

απευθυνθηκα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων επικοινωνοντας 3 φορες για να διασταυρωσω τι ισχυει και σε καταστηματα forthnet

δεν μπορουσαν να με ενημερωσουν για λεπτομερειες μεχρι την Δευτερα που θα γινει επισημη ανακοινωση

Οι τιμες που αναφερονται παραπανω οσων αφορα τους δεκτες ειναι ενδεικτικες αλλα οσων αφορα τις υπηρεσιες ειναι αυτες που θα ανακοινωθουν

Τοσο καιρο περιμεναμε υπομονη 2-3 μερες που θα εχουμε την επισημη ανακοινωση και να εκθεσουμε και εμεις τις αποριες μας και την γνωμη μας

Εδω να κανω μια διορθωση. Ο συνδιασμος multiview + HD ειναι 9,90 ευρω και για για τις 2 τηλεορασεις

Επισης η δεσμευση ειναι 12 μηνη μονο για τον PVR 865.
η μονη υποχρεωση για 12μηνες ειναι να εισαι ενεγος συνδρομητης nova σε ποιο πακετο θες και με ή χωρις multiview, με ή χωρις HD

Καποιος ηδη χρηστης pvr3001 , θα μπορει να εχει multiview με 2 HD PVR865?
γιατι ο μονος τροπος να αντικαταστησεις ουσιαστικα τον pvr3001, ειναι να εχεις multiview me 2 hd pvr865. Και το κυριοτερο.....ποσο θα κοστισει η αγορα 2 νεων hd pvr865?? αυτο το ξερουμε? θα υπαρξει προσφορα για οσους εχουν ηδη τον 3001?

Σε σημερινη επικοινωνια με το τμημα εξ.πελατων/τεχνικό τμημα, το multiview θα υπαρξει εμπορικα.....μαλλον...μεσα στον επομενο μηνα....και ουδεμια αλλη ενημερωση δεν εχουν να δωσουν.

Σε σημερινη επικοινωνια με το τμημα εξ.πελατων/τεχνικό τμημα, το multiview θα υπαρξει εμπορικα.....μαλλον...μεσα στον επομενο μηνα....και ουδεμια αλλη ενημερωση δεν εχουν να δωσουν.

Φίλε john44ath δες κι εδώ τι έγραψα:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79528&page=4

Εμένα σε Forthnet shop τις περιοχής μου επιβεβαίωσαν πως θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου και μάλιστα το διάβαζαν εκείνη την ώρα από υλικό που τους είχαν στείλει με mail!

Φιλικά,

Μάνος.

Μπορει καποιος να απαντησει τελικά τι θα γινει με την υπηρεσια Nova On Demand?

Για οσους περιμενουν την υπηρεσια Nova on demand θα χρειαστει να περιμενουν 3 και κατι μηνες αφου θα ενεργοποιηθει με την επομενη αναβαθμιση η οποια κατα τα λεγομενα του customer care θα ερθει στους δεκτες των NOVABOX 865 μετα τις καλοκαιρινες διακοπες και μετα το πρωτο 3μηνο λανσαρισμα της υπηρεσιας διπλης τηλεθεασης.

Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Κοιτα... δεν εχω κατεβασει δυο καλωδια απο το πιατο λογω αντικειμενικων δυσκολιων. Εχω βαλει ομως splitter για να μπορω να κανω εγγραφες και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Το σημα μου κυμαινεται σταθερα μεταξυ 80%-90% και οι εγγραφες μου γινονται απροβληματιστα. Αλλωστε αν ηταν προβλημα σηματος, δε θα ειχε αντικτυπο και στην εικονα; Το οτι μου λεει πως υπαρχει καινουργια ενημερωση δεν ειναι δειγμα του οτι το σημα ειναι επαρκες ετσι και αλλιως?

Φίλε με το splitter που έχεις βάλει μπορείς να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις κάποιο άλλο από την ίδια συχνότητα,ταυτόχρονα?Ποιό splitter έβαλες,αν έχεις κάποιο link θα με βοηθουσες πολύ!

Μολις επικοινωνησα με το τεχνικο τμημα....

Με την τελευταια αναβαθμιση την 8/10 τους ειπανε πως περιλαμβανεται η λειτουργια του Novascope καθως και η εναρξη της υπηρεσιας Nova on demand στα νεα μηχανηματα.

Προς το παρον ομως και οι παραπανω 2 λειτουργιες ειναι ανενεργες και θα ενεργοποιηιθουν μολις τις περασουν ενας συγκεκριμενος αριθμος συνδρομητων, ετσι μου ειπανε.

θα δειξει...παντως τα τεστς συνεχιζονται καθως στην 12130 συνεχιζουν τα 2 καναλια PDC kai PVOD_SERVICE_1 που προφανως ειναι για το ondemand.

Εχω συνδρομη Nova και PVR με τον Pace 865 ...Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να μεταφερω ηχο και εικονα (παραλληλη με την εικονα που εχω στο σαλονι , δεν με νοιαζει να παιζει διαφορετικα καναλια) και να μπορω να αλλαζω καναλί απο το υπνοδωματιο!