Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Στην 12130 υπαρχουν και 2 καναλια τα PDC και PVOD_SERVICE_1 μηπως γνωριζεις τι ειναι αυτά και γιατι μου τα κατεβάζει; Με εναν ΚΑΟΝ που εχω το PVOD_SERVICE_1 παιζει μονιμα ενα trailer του Μαδαγασκαρη το παιδικό, και ωρες ωρες παιζει αγωνες ΝΒΑ σε HD.

Ευχαριστω πολύ.

Σήμερα ολοκλήρωσα εγκατάσταση για μουλτι θεαση και σκληρό δίσκο...Βλέπω πως με τις νέες ενημερώσεις ξεπερνιούνται αρκετές παιδικές ασθενιες σε σχέση με την αρχή της υπηρεσίας που είχα φύγει τρέχοντας και γυρνώντας στον παλιό 3001...Εν αναμονή του ον ντιμαντ που μάλλον είναι σε φάση δοκιμών...

Σε ποιο κανάλι του 831 παίζουν τα κανάλια που αναφέρει ο harris23?

Εικονα με τον ιδιοκτησιακο δεν φαινεται αλλα εγω με εναν επιπλεον ΚΑΟΝ που εχω απο την VODO υπηρεσια (www.vodo.gr) ο οποιος ειναι HD, παρολο που ειναι κλειδωμενο μου τα δειχνει κανονικα όπως σας τα ειπα....δεν ξερω.

πως λειτουργουν αυτα τα τεστ καναλια δεν μπορω να καταλαβω.

Στους δέκτες που έχω δε παίζει το κανάλι γιατί έχει προβληματική δήλωση στο PMT.

To συνδεσα τελικα απο την RFout εξοδο , και εβαλα ενα remote extender μεσω του RF ..Δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα με την ποιοτητα εικονα-ηχος αλλα απο το τιποτα καλο ειναι!Μπορω να βαλω κατι για να μην κανει παρεμβολες το RF η καποια ενισχυση σηματος?Το καλωδιο ειναι 17μετρα!
Ευχαριστω πολυ, Νικος!

Απάντηση: Nova HD PVR

γεια σε ολους!ειμαι συνδρομητης της νοβα και σκεφτομαι να παρω τον hdpvr865 αλλα κολλαο οτι πρεπει να κατεβουν δυο καλωδια....παρακαλω αν ξερει καπιος να με βοηθησει με ενα καλωδιο και να γινετε διαχωριστης σηματος μπορω να κανω μια αξιοπρεπει δουλεια?οποιος ξερει παρακαλω ευχαριστω πολυ...

Ο δέκτης θα παίζει και με 1 καλώδιο, αλλά θα έχει προβληματάκια, όπως EPG με μόνο 2 εγγραφές (αυτό που βλέπεις τώρα και το επόμενο), και θα μπορείς να γράψεις μόνο αυτό που βλέπεις.

Τον έχουν φτιάξει να είναι συνδεδεμένα και τα 2 καλώδια, αν και τον λειτούργησα αρκετό καιρό μόνο με το 1...
Πρέπει να κατεβάσεις 2ο καλώδιο, δεν υπάρχει λύση με άλλο τρόπο...

αν το θελω να γραφει η να κανω pause μονο σε αυτο που βλεπω και οχι σε αλλο καναλι θα εχω προβληματα?στο λεω φιλε γιατι 2 καλωδια δεν μπορω να κατεβασω και μην πανε τσαμπα τα λεφτα να τον αποκτησω....

Ναι αλλά θυμάμαι εγγραφές άλλες φορές πετύχαιναν, και άλλες όχι...

Όχι στην παύση, στην εγγραφή στο δίσκο. Άλλες φορές την έκανε, άλλες όχι.
Ανάλογα με το ποιο tuner αποφάσιζε να χρησιμοποιήσει ο δέκτης εσωτερικά...

Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Όχι στην παύση, στην εγγραφή στο δίσκο. Άλλες φορές την έκανε, άλλες όχι.
Ανάλογα με το ποιο tuner αποφάσιζε να χρησιμοποιήσει ο δέκτης εσωτερικά...
και δεν γινετε να το επιλεξεις εσυ μεσα απο τις ρυθμισεις?

κατι τελευταιο να μην σε κουραζω....αν το βαλεις να προγραμματισει να γραψει θα σου γραψει κανονικα?για διαχωριστη σηματος μηπος κανει δουλεια?

Μην το ψάχνεις τσάμπα. Αν θες απλή θέαση και pause, παίζει με ένα καλώδιο. Αν θες PVR (αξιόπιστες εγγραφές και όχι τυχαίο αποτέλεσμα), θες διπλό καλώδιο. Το λογισμικό έχει φτιαχτεί για να είναι συνδεδεμένος με διπλό καλώδιο.

γι αυτο σου λεω για διαχωριστει σηματος....ενα καλωδιο και να το διαχωριζει....οκ μην σε κουραζω αλλο σε ευχαριστω πολυ..