Novabox+ Pace 865 HD PVR

harris23

Senior Member
1 April 2011
429
Re: Nova HD PVR

Μιλησα μολις με το τεχνικο τμημα και μου ειπανε πως στην επομενη αναβαθμιση που ερχεται αμεσα ισως και εντος της εβδομαδος που διανυουμε και ειναι ουσιαστικα συμπληρωμα της 8/10, περιλαμβανονται πληρως ανακαινισμενες οι υπηρεσιες Novascope καθως και η υπηρεσια Nova on demand στην οποια πλεον προστιθεται και η δυνατοτητα παρακολουθησης ταινιων HD.

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Μιλησα μολις με το τεχνικο τμημα και μου ειπανε πως στην επομενη αναβαθμιση που ερχεται αμεσα ισως και εντος της εβδομαδος που διανυουμε και ειναι ουσιαστικα συμπληρωμα της 8/10, περιλαμβανονται πληρως ανακαινισμενες οι υπηρεσιες Novascope καθως και η υπηρεσια Nova on demand στην οποια πλεον προστιθεται και η δυνατοτητα παρακολουθησης ταινιων HD.
δλδ θα εχουμε nova on demand και novascope στον hd pvr???!!!πολυ καλο για αληθινο απο την νοβα!!

appoul

New member
21 September 2010
21

Ας λειτουργήσει πρώτα το Nova On Demand και μετά θα χαρώ που θα μπει και η δυνατότητα παρακολούθησης HD!!!!!!

harris23

Senior Member
1 April 2011
429

Υπαρχουν ενα σωρο ενδειξεις πως ειμαστε παρα πολυ κοντα στην εναρξη της παραπανω υπηρεσιας αφου εδω και αρκετο καιρο υπαρχουν 2 καναλια στην 12130 που αναφερονται ως pvod_service kai pdc που ειναι καναλια απο τα οποια μαλλον θα ξεκινανε τα feeds των ταινιων. Επισης για να φτασουν σε σημειο να μου πουνε στο τηλεφωνο πως εξαιρετικα συντομα θα αρχισει η υπηρεσια επειδη υπαρχουν αρκετοι που το ζητανε.

tdm900

New member
12 September 2006
45

Θα ήθελα να μάθω κάτι σχετικά με τον Novabox HD PVR. Είμαι ήδη συνδρομητής της Nova και σκέφτομαι να αγοράσω έναν hd για καλύτερη εικόνα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο καλώδιο από το πιάτο (το καλώδιο που έχω τώρα είναι εντοιχισμένο και δε λέει να φέρω άλλο εξωτερικό).
Το ερώτημα που έχω είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον PVR με ένα μόνο καλώδιο (ουσιαστικά με ενδιαφέρει μόνο η εγγραφή προγραμμάτων, τη διπλή χρήση ξέρω ότι δεν μπορώ να την έχω).

harris23

Senior Member
1 April 2011
429

Θα ήθελα να μάθω κάτι σχετικά με τον Novabox HD PVR. Είμαι ήδη συνδρομητής της Nova και σκέφτομαι να αγοράσω έναν hd για καλύτερη εικόνα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο καλώδιο από το πιάτο (το καλώδιο που έχω τώρα είναι εντοιχισμένο και δε λέει να φέρω άλλο εξωτερικό).
Το ερώτημα που έχω είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον PVR με ένα μόνο καλώδιο (ουσιαστικά με ενδιαφέρει μόνο η εγγραφή προγραμμάτων, τη διπλή χρήση ξέρω ότι δεν μπορώ να την έχω).

Θα εχεις προβληματα με τον ηλεκτρονικο οδηγο προγραμματος της εβδομαδας καθως θα δειχνει μονο τα πρωτα 2 προγραμματα μονο της τρέχουσας ημερας καθως επισης δεν θα κατεβαινουν ταινιες στο σκληρο δισκο απο την υπηρεσια nova on demand. Σε μενα οταν τον πρωτοπηρα καποιες ωρες μεχρι να ερθει ο τεχνικος να τρυπησει και δευτερη φορα τον τοιχο, προσπαθησα να τον δουλεψω με ενα καλωδιο πραγματοποιωντας εγγραφη και μου κολλουσε συνεχεια κανοντας απανωτες επανεκιννησεις οποτε μαλλον θα δυσκολευτεις.

Last edited:

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

οπως ειπε ο χαρης θα εχεις προβλημα με ενα καλωδιο.και εγω ειχα απελπιστει γιατι δεν μπορουσα και να κατεβασω 2 καλωδιο και ο ηλεκτρονικος που εφερα μου προτεινε το εξης απλο!:αν κατεβαζεις και καλωδιο απ την κεραια σου τοτε βαζεις εναν μεικτη και συνδεεισ το δευτερο καλωδιο απο κει και μετα κατο σπιτι σου αλλο ενα που το συνδεεις με ξεχωριστα καλωδια στην τηλεοραση και το αλλο στον δεκτη!δλδ στην ουσια κατεβαζεις με ενα καλωδιο και τα δυο!εγω λογω καλης κεραιας δεν επηρεαζετε το αναλογικο και ενα μηνα τωρα δεν εχω κανενα προβλημα και στα δυο!!για ρωτα κανενα ηλεκτρονικο..

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Υπαρχουν ενα σωρο ενδειξεις πως ειμαστε παρα πολυ κοντα στην εναρξη της παραπανω υπηρεσιας αφου εδω και αρκετο καιρο υπαρχουν 2 καναλια στην 12130 που αναφερονται ως pvod_service kai pdc που ειναι καναλια απο τα οποια μαλλον θα ξεκινανε τα feeds των ταινιων. Επισης για να φτασουν σε σημειο να μου πουνε στο τηλεφωνο πως εξαιρετικα συντομα θα αρχισει η υπηρεσια επειδη υπαρχουν αρκετοι που το ζητανε.
μακαρι...αν και δεν θα χανουμε χωρο στον σκληρο δισκο απο τις ταινιες που θα θελει να βαλει??

harris23

Senior Member
1 April 2011
429

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΤΗΣ ΝΟΒΑ;;;

ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ONDEMAND?

ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;;;

κΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....2-3 ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ..ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;;;

ΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΊΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΚΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΕΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ.....

(συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα τα εχω παρει....)

Last edited:

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

@harris23: Και τώρα που τα έγραψες κεφαλαία (και μάλιστα 2 φορές - σε δύο νήματα), τι κατάλαβες δηλαδή;

Δε θυμάμαι να διαφήμισε ποτέ η υπηρεσία Nova Plus το on demand. Επίσημα τουλάχιστο ποτέ δεν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο.

theox

AVClub Enthusiast
11 June 2007
725
Westeros
οπως ειπε ο χαρης θα εχεις προβλημα με ενα καλωδιο.και εγω ειχα απελπιστει γιατι δεν μπορουσα και να κατεβασω 2 καλωδιο και ο ηλεκτρονικος που εφερα μου προτεινε το εξης απλο!:αν κατεβαζεις και καλωδιο απ την κεραια σου τοτε βαζεις εναν μεικτη και συνδεεισ το δευτερο καλωδιο απο κει και μετα κατο σπιτι σου αλλο ενα που το συνδεεις με ξεχωριστα καλωδια στην τηλεοραση και το αλλο στον δεκτη!δλδ στην ουσια κατεβαζεις με ενα καλωδιο και τα δυο!εγω λογω καλης κεραιας δεν επηρεαζετε το αναλογικο και ενα μηνα τωρα δεν εχω κανενα προβλημα και στα δυο!!για ρωτα κανενα ηλεκτρονικο..
Καλημέρα φίλε,
Ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις ξεχωριστά καλώδια για επίγεια tv και sat; εγώ έχω ένα καλώδιο για tv και βλέπω δορυφορική μέσω μίκτη. Υπάρχει τρόπος να περάσω σήμα για το 2ο δέκτη;

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Απάντηση: Nova HD PVR

Καλημέρα φίλε,
Ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις ξεχωριστά καλώδια για επίγεια tv και sat; εγώ έχω ένα καλώδιο για tv και βλέπω δορυφορική μέσω μίκτη. Υπάρχει τρόπος να περάσω σήμα για το 2ο δέκτη;
ναι εχω ξεχωριστα καλωδια και ετσι αυτο πουλες δεν το γνωριζω αν αντεχει και τριτο σημα στο ενα καλωδιο

mitsosath

Established Member
21 February 2011
102
Μπορεις να μου πεις πως γινεται με ενα καλωδιο απο την ταρατσα να εχω και δορυφορικο και αναλογικο σημα; καποιος μικτης; αν ναι μου δινεις καποιες πληροφοριες σχετικα με αυτον; ευχαριστω

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Πως γινεται με ενα καλωδιο απο την ταρατσα να εχω και δορυφορικο και αναλογικο σημα; καποιος μικτης; αν ναι μου δινεις καποιες πληροφοριες σχετικα με αυτον; ευχαριστω

Χρειάζεσαι έναν TV-Sat combiner:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=84030

mitsosath

Established Member
21 February 2011
102
σε ευχαριστω πολυ.

Οπως ηρθε ο τεχνικος της νοβα σημερα ετσι κ εφυγε. Το καλωδιο που κατεβαινει απο την ταρατσα (εκτος οροφος) στον πρωτο μου πε οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση. Και πως δεν προκειται να εχει αποτελεσμα. Θα φερει ανεξαρτητο καλωδιο πιο ενισχυμενο απο αυτο που δινει η νοβα. Ισως ομως χρειαστει αλλαγη πιατου (πιο μεγαλου απο 65cm)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Απάντηση: Nova HD PVR

Για το καλώδιο προφανώς δεν μπορώ να έχω άποψη αλλά για λήψη nova το κάτοπτρο είναι εντάξει.

harris23

Senior Member
1 April 2011
429

Εγω πλεον δεν ασχολουμαι ξανα με αναβαθμισεις, ondemand, novascope ας κανουν οτι θελουν.. βαρεθηκα να ακουω τα ιδια και τα ιδια!!!
Λες και ειναι τοσο δυσκολο να κανουν μια αναβαθμιση της προκοπης και να ειναι ολα μεσα. Δεν λενε τιποτα αλλα και να πουνε τα 2/3 απο αυτα που λενε στο τηλεφωνο ειναι μπαρουφες.
Αντε γεια λοιπον.....

harris23

Senior Member
1 April 2011
429

Επικοινωνησα μολις τωρα ετσι να ακουσω τι εχουν να μου πουν και ακουσα κατι που επαληθευσε αυτα που ελεγα πριν....Η περιβοητη αναβαθμιση που φτιαχνει (που υποθετικα ερχοτανε αμεσα)...Novascope kai ondemand ερχεται σε 3-6 μηνες....Τα συμπερασματα δικα σας.