Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Με το dvd recorder δεν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα σε σχέση με την ποιότητα, αλλά μόνο με το γεγονός ότι πρέπει υποχρεωτικά να είσαι συντονισμένος στο κανάλι που γράφεις.
όσον αφορά τον 865, εγώ εδώ και δυο μήνες που έχω και στα δύο δωμάτια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την ποιότητα και από τις ευκολίες που μου προσφέρουν

τι θα γίνει τελικά με την περιβόητη υπηρεσία Nova on demand και Νovascope; Γεμίσαμε ερασιτέχνες τεχνικούς εκει μέσα μου φαίνεται!!!!

τι θα γίνει τελικά με την περιβόητη υπηρεσία Nova on demand και Νovascope; Γεμίσαμε ερασιτέχνες τεχνικούς εκει μέσα μου φαίνεται!!!!

το μονο που ενδιαφερει την nova ειναι να εχει συνδρομητες...
Αν το novaondemand και το novascope ειχε επιπλεον χρεωση θα το ειχαν σαν υπηρεσια

Εδω δεν επιτρεπουν στον δεκτη να λανβανει αλλα ελευθερα καναλια απο τον ιδιο δορυφορο και ας μην πουμε για το diseqc του δεκτη:motz:

Για τους παραπανω και αλλους πολλους λογους δεν προκειται να ενδιαφερθω για το HD και για δεκτες τυπου pace

Για σας, εκανα νεα συνδρομη στο πακετο Multiview και Nova οτι πρεπει να κανω αναβαθμηση τα μηχανιματα (HD 831 και PVR HD 865) για να ενεργοποιηθει το πακέτο συνδρομης. Το HD 831 ολοκληρωσε επιτυχως την αναβαθμιση αλλα το προβλημα μου ειναι το PVR HD 865, συγκεκριμένα οταν παω να κανω αναβαθμιση το PVR δεν γινετε τιποτα, απλος γινετε επαννεκινηση του μιχανηματος και τιποτα αλλο, μηπως ξερετε κατι ;

Ευχαριστω πολυ

Για σας, εκανα νεα συνδρομη στο πακετο Multiview και Nova οτι πρεπει να κανω αναβαθμηση τα μηχανιματα (HD 831 και PVR HD 865) για να ενεργοποιηθει το πακέτο συνδρομης. Το HD 831 ολοκληρωσε επιτυχως την αναβαθμιση αλλα το προβλημα μου ειναι το PVR HD 865, συγκεκριμένα οταν παω να κανω αναβαθμιση το PVR δεν γινετε τιποτα, απλος γινετε επαννεκινηση του μιχανηματος και τιποτα αλλο, μηπως ξερετε κατι ;

Ευχαριστω πολυ
θα σου πουν ενα συνγκεκριμενο συνδυασμό πλήκτρων να πατήσεις και θα την κάνεις χειροκίνητα 2106602000

Δεν μπορεσαν να με βοηθησουν μου ειπαν να παω σε Τεχνικο, μηπως φταιει το οτι εχω συνδεσει μονο ενα καλωδιο ; Γινετε και χειροκινητα ;

Ευχαριστω πολυ

Νομίζω πρέπει να είναι συνδεδεμένα και τα δυο καλώδια για να λειτουργήσει ο pvr....

Ευχαριστω πολυ
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα. Πρέπει να είναι ολοκληρωμένη η συνδεσμολογία (καλωδίωση) μεταξύ δορυφορικών πιάτων και μεταξύ αποκωδικοποιητών για να αναβαθμιστεί ο 865! Τα έχεις συνδέσει όλα??

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα. Πρέπει να είναι ολοκληρωμένη η συνδεσμολογία (καλωδίωση) μεταξύ δορυφορικών πιάτων και μεταξύ αποκωδικοποιητών για να αναβαθμιστεί ο 865! Τα έχεις συνδέσει όλα??

Μα δεν έχουν τον θεό τους ήμαρτον!!!!Τώρα σοβαρά μιλάτε ότι σε υποχρεώνουν για να κάνεις αναβάθμιση στο δέκτη να έχεις και τα δύο τουνέρ συνδεδεμένα;;;; Εμένα γούστο και καπέλο μου, παίρνω τον Pvr μόνο για να γράφω, όχι για να βλέπω άλλο και να γράφω άλλο, και δε μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο δέκτη;;;!!!! Απίστευτα πράγματα!!!!!!

Παιδιά δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό τοπικ, αλλά για βοηθηστε με πως μπορώ να έχω ηχο από το home cinema, οταν βλέπω νοβα.
Το home cinema είναι το Sony BDV-F500 και η tv η Samsung UE46C7000
Αν γίνεται να είστε αναλυτικοί, γιατί είμαι και λίγο άσχετος.
Ευχαριστώ

Παιδια εγω ελυσα το προβλημα με την αναβαθμιση του 865 αλλα τωρα εχω ενα αλλο, ο 865 φαινεται να λειτουργει καλα ομως με τον 831 καποιες φορες οταν αλλαζει βγαζει ενα μηνυμα που λεει "ΛΗΞΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΡΤΑΣ" και το νουμερο σφαλματος πρεπει να ηταν Ε-143-3 μηπως ξερετε κατι;

Ευχαριστω πολυ

Aυτο συνηθως το κανει γιατι τον εχεις αρκετη ωρα κλειστο ή αν το κανει οταν τον εχεις ανοικτο τοτε νομιζω οτι κατι φταιει στο καλωδιο που ενωνει τους δυο δεκτες .

Αυτο μου το έχει κάνει και εμενα 2 φορές αλλα για δευτερόλεπτα, μετά παίζει κανονικά.

Αυτό το κάνει ο δεύτερος δέκτης όταν τον ανοίγεις για πρώτη φορά, καθώς θέλει λίγη ώρα μέχρι να έρθει το σήμα από τον κύριο.
Εμένα το κάνει πάντα κάθε φορά που τον ανοίγω (απόσταση ανάμεσα στους δυο 70 μέτρα) αλλά όταν ανοίξει όλα οκ...

Παιδια εχει αρχισει να γινετε ενοχλητικο, τωρα το κανει συνεχεια και κραταει αρκετη ωρα, ακομη και οταν βλεπεις καναλι το κανει

Παιδιά υπήρξε κανένα νεώτερο σχετικά με την αναβαθμιση για την υπηρεσια Novascope / Nova ondemand?

Μια αλλη απορεια ενω στον 831 φενετε κανονικα ολο το προγραμμα ενος καναλιου στον 865 φενετε μονο το τρεχον και το αμεσως επομενο μηπως ξερετε τι φταιει ;

Ευχαριστω πολυ

Κανε ενα reset στον δεκτη απο το κουμπι που ειναι πανω σε αυτον και θα εισαι οκ,