Μέχρι πόσες διαφορετικές εγγραφές ταυτόχρονα μπορώ να κάνω στο σκληρό;
Πχ μπορώ να γράφω ταινία στο cinema1 στις 17:00 και ντοκιμαντερ στο history την ίδια ώρα;
Την πρώτη μέρα που τον πήρα τα ίδια μου έκανε. Κάποια στιγμή που το ξαναδοκίμασα, έκανε κανονικά update. Υπομονή, μάλλον είναι ιδιότροπος...Γεια σας παιδιά. Εχω εδώ και έναν χρόνο τον 831 κ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Πριν λίγες μέρες έκανα το βήμα για τον 865 με σκοπό το multiview. Οι καλωδιώσεις οκ και αφού εβαλα εργοστασιακές ρυθμίσεις στον δέκτη, έκανα τηνν απαραίτητη αναβάθμιση. Η αναβάθμιση αντί να κρατήσει 10-15 λεπτά κρατά μόνο 3 δευτερόλεπτα!!! Σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της NOVA, μου είπαν να πάω να αλλάξω τον PVR865, με νέο. Reset και επανεγκατάσταση έκανα. Τα ίδια πάλι. Είχε κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα παρόμοιο πρόβλημα? έχει κάποιος άλλη ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ρωτάω εδώ μια και δε βρήκα κάποιο πλησιέστερο θέμα, με βάσει αυτά που μου είπαν από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
Έχω τον Panasat 1110 και θέλω όταν λείπω από το σπίτι να γράφω κάποιες εκπομπές (ειδικά από το eurosport) για να τις βλέπω όποτε ευκαιρήσω.
Ρώτησα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της nova και μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι να πάρω τον HD PVR 865 που παρέχει δυνατότητα εγγραφής κ.λ.π..
Ισχύει αυτό ή όχι;
Σας ευχαριστώ.
Δεν χρειάζεται να είναι ανοικτός ο δέκτης για να κάνει εγγραφές. Μόνο στη μπρίζα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.