Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Αναβαθμισμενο teletext με πληροφοριες για τον καιρο, νεα χρηματιστηριο, ταινιες θεατρα κλπ κλπ κλπ

Μέχρι πόσες διαφορετικές εγγραφές ταυτόχρονα μπορώ να κάνω στο σκληρό;

Πχ μπορώ να γράφω ταινία στο cinema1 στις 17:00 και ντοκιμαντερ στο history την ίδια ώρα;

Μέχρι πόσες διαφορετικές εγγραφές ταυτόχρονα μπορώ να κάνω στο σκληρό;

Πχ μπορώ να γράφω ταινία στο cinema1 στις 17:00 και ντοκιμαντερ στο history την ίδια ώρα;

Οχι...

Γεια σας παιδιά. Εχω εδώ και έναν χρόνο τον 831 κ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Πριν λίγες μέρες έκανα το βήμα για τον 865 με σκοπό το multiview. Οι καλωδιώσεις οκ και αφού εβαλα εργοστασιακές ρυθμίσεις στον δέκτη, έκανα τηνν απαραίτητη αναβάθμιση. Η αναβάθμιση αντί να κρατήσει 10-15 λεπτά κρατά μόνο 3 δευτερόλεπτα!!! Σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της NOVA, μου είπαν να πάω να αλλάξω τον PVR865, με νέο. Reset και επανεγκατάσταση έκανα. Τα ίδια πάλι. Είχε κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα παρόμοιο πρόβλημα? έχει κάποιος άλλη ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σας παιδιά. Εχω εδώ και έναν χρόνο τον 831 κ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Πριν λίγες μέρες έκανα το βήμα για τον 865 με σκοπό το multiview. Οι καλωδιώσεις οκ και αφού εβαλα εργοστασιακές ρυθμίσεις στον δέκτη, έκανα τηνν απαραίτητη αναβάθμιση. Η αναβάθμιση αντί να κρατήσει 10-15 λεπτά κρατά μόνο 3 δευτερόλεπτα!!! Σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της NOVA, μου είπαν να πάω να αλλάξω τον PVR865, με νέο. Reset και επανεγκατάσταση έκανα. Τα ίδια πάλι. Είχε κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα παρόμοιο πρόβλημα? έχει κάποιος άλλη ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Την πρώτη μέρα που τον πήρα τα ίδια μου έκανε. Κάποια στιγμή που το ξαναδοκίμασα, έκανε κανονικά update. Υπομονή, μάλλον είναι ιδιότροπος...

Ναι, είναι αρκετά μεγάλη η αναβάθμιση. Αν κάτι πάει λάθος, σταματά η διαδικασία... Θα πάρει αρκετά λεπτά (γύρω στα 20).

Όλα πήγαν καλά. Κάποιο προσωρινό κόλλημα μάλλον. Σας ευχαριστώ. Κάτι άλλο που παρατήρησα. Στον 831 είχα IR eye με την κρεβατοκάμαρα κ πήγαινε σφαίρα. Στον 865 το ίδιο μάτι απλά δε δουλεύει! Δοκίμασα κ με άλλο σετ ματιών που διέθετα…το ίδιο. Στον 831 συνεχίζουν να ανταποκρίνονται άψογα. Τι μπορεί να είναι αυτό? Ασυμβατότητα χλωμό, καθότι τα τηλεκοντρόλ της NOVA είναι ίδια, τουλάχιστον εξωτερικά. Χρησιμοποιεί κάποιος IR eye για τον 865 που δουλεύει άψογα? Αν ναι. ποιας εταιρίας ειναι?

:nounder:
Κανείς εδώ δε χρησιμοποιεί ασύρματη αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου???
:hmmmm:

Απάντηση: Nova HD PVR

Ρωτάω εδώ μια και δε βρήκα κάποιο πλησιέστερο θέμα, με βάσει αυτά που μου είπαν από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Έχω τον Panasat 1110 και θέλω όταν λείπω από το σπίτι να γράφω κάποιες εκπομπές (ειδικά από το eurosport) για να τις βλέπω όποτε ευκαιρήσω.
Ρώτησα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της nova και μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι να πάρω τον HD PVR 865 που παρέχει δυνατότητα εγγραφής κ.λ.π..
Ισχύει αυτό ή όχι;

Σας ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Nova HD PVR

Ρωτάω εδώ μια και δε βρήκα κάποιο πλησιέστερο θέμα, με βάσει αυτά που μου είπαν από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Έχω τον Panasat 1110 και θέλω όταν λείπω από το σπίτι να γράφω κάποιες εκπομπές (ειδικά από το eurosport) για να τις βλέπω όποτε ευκαιρήσω.
Ρώτησα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της nova και μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι να πάρω τον HD PVR 865 που παρέχει δυνατότητα εγγραφής κ.λ.π..
Ισχύει αυτό ή όχι;

Σας ευχαριστώ.

Ναι, ισχύει. Από το εβδομαδιαίο EPG μπορείς να προγραμματίσεις να γράψει μια ή περισσότερες εκπομπές. Πρέπει να αφήσεις ανοικτό τον δέκτη όμως. Και να κατεβάσεις 2 καλώδια από το πιάτο, επειδή έχει 2 δέκτες.

Δεν χρειάζεται να είναι ανοικτός ο δέκτης για να κάνει εγγραφές. Μόνο στη μπρίζα!

Και έτσι όπως είσαι μπορείς να γράψεις αρκεί να τον συδέσεις με dvd decorder και ο ´δεκτης πρέπει να είναι ανοικτός και στο κανάλι που σε ενδιαφέρει.
Με τοn 865, που έχω και εγώ, απλός προγραμματισμός και χωρίς το δέκτη ανοικτό κάνεις τη δουλειά σου

Δεν χρειάζεται να είναι ανοικτός ο δέκτης για να κάνει εγγραφές. Μόνο στη μπρίζα!

Να σου πω την αλήθεια, μια φορά που είχα βάλει εγγραφή αλλά ήταν stand-by τελικά δεν την έκανε. Οπότε δεν δοκίμασα ξανά...

Με τον 1110 μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο και η λύση του dvd recorder ακούγεται καλή. Αλλά εσείς σα πιο ψαγμένοι τι γνώμη έχετε αξίζει να πάρω dvd recorder ή τον 865.
Ρωτάω επειδή όλο και ακούω ή διαβάζω για προβλήματα στο συγκεκριμένο δέκτη.

Με το dvd recorder θα πάρεις αναγκαστικά το σήμα σε κάποια αναλογική έξοδο, το οποίο θα επανακωδικοποιηθεί. Θα υπάρχει απώλεια της ποιότητας.

Στον 865 θα γράφεις το ίδιο πρόγραμμα όπως εκπέμπεται, χωρίς απώλεια, αλλά η εγγραφή είναι κωδικοποιημένη, παραμένει μόνο εντός του δέκτη, και μπορείς να την δεις μόνο όσο έχεις συνδρομή.

Σημερα το πρωι που πηγα να ανοιξω τον 865 ανεκαλυψα οτι ηταν νεκρος και ακουγοταν ενα σφυριγμα (προφανως τα επαιξε το τροφοδοτικο).

Αυριο θα παει στο καταστημα forthnet που τον αγορασα πριν απο 1,5 μηνα .
Γνωριζετε αν η αλλαγη του δεκτη θα γινει αμεσα ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Δε με ενδιαφέρει αν δε θα μπορώ να δω εγγραφές αν δεν έχω συνδρομή. Για ευκολία θέλω την εγγραφή όταν λείπω από το σπίτι.
Απ´ότι κατάλαβα είναι και πιο εύκολο να προγραμματίζω τις εγγραφές μέσω του δέκτη της εταιρείας.
Θα πάω μια βόλτα από την Multichoice για να δω τι και πως.