Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Το πρόβλημα τελικά το έχω ακόμα, μου φαίνεται ότι το κάνει μόνο στα HD...

Γενικά όλοι σας έχετε το ίδιο πρόβλημα ή όχι ;

Ακόμα κάτι έχω Nova Multiview και δεν έχω πρόβλημα με το δεύτερο που βέβαια δεν είναι PVR

H Nova μου έχουνε αλλάξει τον PVR αλλά κάνει το ίδιο πρόβλημα.

Παράτηρησα ότι αν βγάζω το HDMI και χρησημοποιώ ένα καλώδιο SCART, to PVR δεν κάνει πια το πρόβλημα, μήπως φτάει η τηλεόραση ; έχω την LG 50PK550

H Nova μου έχουνε αλλάξει τον PVR αλλά κάνει το ίδιο πρόβλημα.

Παράτηρησα ότι αν βγάζω το HDMI και χρησημοποιώ ένα καλώδιο SCART, to PVR δεν κάνει πια το πρόβλημα, μήπως φτάει η τηλεόραση ; έχω την LG 50PK550

Εγώ έχω μια sony και συνεχίζει το πρόβλημα. Με scart δεν το έχω δοκιμάσει.

Και σε μενα το κανει. Ακριβως οπως το περιγραφετε. Το ειχαμε πει και καποια posts πριν. Οι τεχνικοι δε δίνουν σημασια. Μπορειτε οσοι εχετε το προβλημα να δειτε τι σταθμη σηματοσ εχετε?

εγω εχω αλλο θεμα. στον δευτερο δεκτη του pvr μου βγαζει το μηνυμα "ληξη χρονου καρτας προσβασης" αρκετα συχνα μεσα στη μερα. κ επανερχετε μονο του μετα απο ωρα ή αν το βγαζω απ την πριζα φτιαχνει αμεσα. Καμια ιδεα?

εγω εχω αλλο θεμα. στον δευτερο δεκτη του pvr μου βγαζει το μηνυμα "ληξη χρονου καρτας προσβασης" αρκετα συχνα μεσα στη μερα. κ επανερχετε μονο του μετα απο ωρα ή αν το βγαζω απ την πριζα φτιαχνει αμεσα. Καμια ιδεα?

Μήπως κάνει restart ο κύριος δέκτης;

Και σε μενα το κανει. Ακριβως οπως το περιγραφετε. Το ειχαμε πει και καποια posts πριν. Οι τεχνικοι δε δίνουν σημασια. Μπορειτε οσοι εχετε το προβλημα να δειτε τι σταθμη σηματοσ εχετε?

100% εσύ;

100% εσύ;

Εγω εχω απο 45—60. Αλλα και πριν τα restarts τοσο ειχα. Απλα ρωταω γιατι οταν ειχα παρει τους τεχνικους πριν καιρο γι αυτο το θεμα, υποστηριζαν οτι ειναι θεμα σηματος. Η απαντηση σου ομως αποδεικνυει οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Ουτε θεμα multiview ειναι παντως γιατι εγω ενα δεκτη εχω.

Εγω εχω απο 45—60. Αλλα και πριν τα restarts τοσο ειχα. Απλα ρωταω γιατι οταν ειχα παρει τους τεχνικους πριν καιρο γι αυτο το θεμα, υποστηριζαν οτι ειναι θεμα σηματος. Η απαντηση σου ομως αποδεικνυει οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Ουτε θεμα multiview ειναι παντως γιατι εγω ενα δεκτη εχω.

Εγώ 90%.έχω...

Ακριβώς, 2, 3 φορές την ημέρα.

Δεν υπάρχει κάπιος άλλος που έχει το ίδιο πρόβλημα;

και εγω το ιδιο προβλημα εχω και μου ειπαν να αφηνω τον δεκτη παντα ανοικτο, συγνώμη αυτο το βλέπεται ως λύση για να διορθωθεί μια αστοχια στο λογισμικό.. πρεπει να κανουν κατι με νεα αναβαθμιση

Απάντηση: Nova HD PVR

Mε όλα αυτά τα θέματα που βλέπω, ευτυχώς δλδ και δεν πήρα τον pvr. Μου είχε προτείνει αυτός στο κατάστημα λόγω της ενεργοποίησής μου ότι μπορώ με 99 ευρώ να πάρω τον pvr που κανονικά κοστίζει 150. Έλεος δλδ, τόσος καιρός έχει περάσει και ακόμα τα ίδια και τα ίδια με τους δέκτες τους.

Μια χαρά δέκτης είναι ο PVR. Μεγάλη ευκολία σε σχέση με τον απλό...
Απλά, διαβάζεις πιο συχνά για τα προβλήματα, επειδή χρήστες που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, δεν γράφουν...
Εγώ ούτε πρόβλημα με το on demand έχω, ούτε επανεκκινήσεις, ούτε τίποτα.
Κάποιες φορές δεν μου κατέβαζε EPG, άλλαξα τα 2 καλώδια της κεραίας μεταξύ τους, και λύθηκε. (Και τα 2 κατεβαίνουν από diseqc διακόπτες, απλά σε αυτό που είναι τώρα στην είσοδο 1, έχω spaun διακόπτη, και στο άλλο praktiker no name...)

Δεν το μετάνιωσα που πήρα τον PVR...

Καλησπέρα σε όλους...μιας και μιλάμε για τον pvr ..γνωρίζει κανεις πως λειτουργεί το on demand ? Εγω ενεργοποίησα τον pvr το Σάββατο αλλα ακόμα δεν έχει κατεβάσει κάποια ταινία...πρέπει ο δέκτης να μένει μόνιμα ανοικτός..? Είμαι συνδρομητής στο cinema + value και multiview...:operator: ευχαριστω προκαταβολικά....