Το πρόβλημα τελικά το έχω ακόμα, μου φαίνεται ότι το κάνει μόνο στα HD...
Γενικά όλοι σας έχετε το ίδιο πρόβλημα ή όχι ;
Ακόμα κάτι έχω Nova Multiview και δεν έχω πρόβλημα με το δεύτερο που βέβαια δεν είναι PVR
H Nova μου έχουνε αλλάξει τον PVR αλλά κάνει το ίδιο πρόβλημα.
Παράτηρησα ότι αν βγάζω το HDMI και χρησημοποιώ ένα καλώδιο SCART, to PVR δεν κάνει πια το πρόβλημα, μήπως φτάει η τηλεόραση ; έχω την LG 50PK550
Εγώ έχω μια sony και συνεχίζει το πρόβλημα. Με scart δεν το έχω δοκιμάσει.
Δηλαδή, τι σου κάνει ακριβώς ;
Κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις.
εγω εχω αλλο θεμα. στον δευτερο δεκτη του pvr μου βγαζει το μηνυμα "ληξη χρονου καρτας προσβασης" αρκετα συχνα μεσα στη μερα. κ επανερχετε μονο του μετα απο ωρα ή αν το βγαζω απ την πριζα φτιαχνει αμεσα. Καμια ιδεα?
Και σε μενα το κανει. Ακριβως οπως το περιγραφετε. Το ειχαμε πει και καποια posts πριν. Οι τεχνικοι δε δίνουν σημασια. Μπορειτε οσοι εχετε το προβλημα να δειτε τι σταθμη σηματοσ εχετε?
Μήπως κάνει restart ο κύριος δέκτης;
Δεν το ξερω αυτο αλλα εχει καταντησει πολυ σπαστικο. Αν κανει restart ο κυριος, ποια λυση υπαρχει?
Αυτό ψάχνουμε κι εμείς, φίλε...
100% εσύ;
Εγω εχω απο 45—60. Αλλα και πριν τα restarts τοσο ειχα. Απλα ρωταω γιατι οταν ειχα παρει τους τεχνικους πριν καιρο γι αυτο το θεμα, υποστηριζαν οτι ειναι θεμα σηματος. Η απαντηση σου ομως αποδεικνυει οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Ουτε θεμα multiview ειναι παντως γιατι εγω ενα δεκτη εχω.
Ακριβώς, 2, 3 φορές την ημέρα.
Δεν υπάρχει κάπιος άλλος που έχει το ίδιο πρόβλημα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.