Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: Nova HD PVR

Μαλλον βλακειες σου λενε στο τηλεφωνο Χαρη!ηδη εχουν βαλει μια ταινια σε εμενα(χριστουγεννιατικη ιστορια) κ παιζει κανονικα!!αρα θα ερχονται και οι αλλες!!

Re: Nova HD PVR

Λοιπον επανερχομαι...στην μια απο τις δυο τηλεορασεις μπηκε μια ταινια το burlesque (κάπως έτσι) στην άλλη ομως καμια...

Μετά από πολυ πολυ πολυ πολυ καιρό αναμονής, επιτέλους είδαμε φως στο τούνελ. Όντως το On Demand είναι πραγματικότητα! Μέχρι που σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο να τους συγχαρώ για αυτήν την επιτυχία!!!!!!! Τέλος πάντων.....
Εγώ πάντως δεν έκανα καμία αναβάθμιση. Όλα έγιναν μόνα τους. Σήμερα πάτησα το κοιμπί "On Demand" και εμφανίστηκε μία λίστα με δύο ταινίες, το burlesque και ένα παιδικό αλλά και μία σειρά. Πιστεώ πως θα υπάρχει και συνέχεια....
Αναμονή λοιπόν, όπως έχουμε μάθει να κάνουμε!!!!!....

Οσοι ειχαν προβλημα με random restarts, εχουν ακομα? Εμενα μετα την αναβαθμιση ειναι ακομα πιο εντονο. Μιλησα με το τεχνικο τμημα αλλα τιποτα. Κατι για χαμηλη σταθμη σηματος μου ελεγε και οτι η αυτο φταιει η ο δεκτης (το hardware)...

Μήλησα σήμερα με έναν τεχνικό της Νοβα, στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις προγραμματίζεις δύο φορές Οχι.

Από το μεσημέρι που έκανα την αλλαγή δεν έχει ξανακάνει το πρόβλημα...

Μήλησα σήμερα με έναν τεχνικό της Νοβα, στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις προγραμματίζεις δύο φορές Οχι.

Από το μεσημέρι που έκανα την αλλαγή δεν έχει ξανακάνει το πρόβλημα...

Μπα. Ετσι το ειχα. Δοκιμασα και αλλιως αλλα τιποτα.

Μπα. Ετσι το ειχα. Δοκιμασα και αλλιως αλλα τιποτα.

Το πρόβλημα τελικά το έχω ακόμα, μου φαίνεται ότι το κάνει μόνο στα HD...

Γενικά όλοι σας έχετε το ίδιο πρόβλημα ή όχι ;

Ακόμα κάτι έχω Nova Multiview και δεν έχω πρόβλημα με το δεύτερο που βέβαια δεν είναι PVR

Όσο έχω δει μετά την αναβάθμιση, επανεκιννήσεις δεν έχω δει. Αλλά ούτε και πριν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα...

Τώρα που μπήκε αυτό το πολυσυζητημένο on-demand, πως μπορώ να αποθηκεύσω μια ταινία στο δίσκο, όπως αν έκανα εγγραφή όταν προβαλλόταν κανονικά;

Παιδιά καλησπέρα,

Γνωρίζεις κανείς γιατί ο 865 σβήνει την προσωρινή μνήμη που κρατάει ότι βλέπεις για διάστημα μέχρι 2 ωρών, κάθε φορά που αλλάζεις κανάλι;

Ο προηγούμενος pvr δέκτης (ο 3001) δεν το κάνει αυτό. Δηλαδή, ο 3001 γράφει για 2 ώρες ΟΤΙ βλέπεις (ακόμα και εάν αλλάξεις κανάλι). Έτσι, ακόμα και εάν κάνω zapping για να δω τι παίζει στα άλλα κανάλια, δεν χάνονται όλα αυτά που γράφει μέχρι στιγμής.
Θεωρώ αυτό το χαρακτηριστικό του 865 μεγάλο μείον. Γενικά ο 865 έχει πολλά αρνητικά και εάν το γνώριζα, νομίζω πως θα προτιμούσα να ψάξω να βρω κανέναν μεταχειρισμένο 3001 (αν βέβαια υπάρχει).
Εγώ έστειλα e-mail στη nova σχετικά με το θέμα αυτό και η απάντηση τους ήταν ότι αυτό που ζητώ ΔΕΝ γίνεται στον 865 και μάλιστα: "Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και αλλιώς , καθώς μια και μια απεριόριστη λειτουργία μετακίνησης προς τα πίσω θα έθετε σε κίνδυνο ανήλικους τηλεθεατές που θα μπορούσαν να μετακινηθούν πολλές ώρες πίσω , σε ακατάλληλης σήμανσης - μεταμεσονύκτια προγράμματα."
Συγνώμη, αλλά η απάντηση αυτή είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ!!!! Ο 3001 που δουλεύει έτσι όπως αναφέρω, εάν τύχει να τον γυρίσεις πίσω σε πρόγραμμα ανηλίκων, αυτομάτως το κλειδώνει. Τι να πω... νομίζω ότι εκεί στην εξυπηρέτηση πελατών έχουν τους πελάτες τους για ηλίθιους. Προσωπικά εκνευρίστηκα τόσο πολύ που ούτε ασχολήθηκα να τους απαντήσω.

Τέλος πάντων, έχει κανείς άποψη επι του θέματος ή έχει κανείς καμμιά ιδέα για το πως θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να αλλάξει αυτό σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση;

Ευχαριστώ.

+1000.....Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου, ετσι ακριβως ειναι! μεγα μειονεκτημα αυτο σε σχεση με τον pvr3001......οσο για την απαντηση που σου δωσανε....τοσο γελιοι ειναι, τετοιες γελιες απαντησεις δινουν...! ουδεν αλλο σχολιο...
Θα αναφερω ομως και ενα καλο παντα σε σχεση με τον pvr3001......οταν εχεις γραψει π.χ. εναν αγωνα NBA για να τον δεις την επομενη μερα, στην αναπαραγωγη μπορεις να επιλεξεις να ακους ελληνικα ή αγγλικα, ανεξαρτητα σε τι γλωσσα εγραψες τον αγωνα! πραμα που δεν εκανε ο 3001...εκει, ο,τι εγραφες σε γλωσσα, αυτη θα ακουγες και στην αναπαραγωγη..

Το πρόβλημα που έχουν οι Pace HD 831/PVR 865 να χάνουν κυρίως τα ελεύθερα κανάλια είναι γενικό και δεν το εχουν μόνο μερικοί δέκτες (συμβαίνει συχνά μετά απο μια μη επιθυμητή αυτοματη σάρωση δικτύου του δέκτη...)... Δυστυχώς τα αντανακλαστικά της Νοβα στο θεμα αυτό για διόρθωση του προβλήματος με αναβάθμιση λογισμικού, μετά από ενάμισι χρόνο κυκλοφορίας των δεκτών Pace HD 831/PVR 865 είναι περίεργος ανύπαρκτα!!! Μπορούν να δίνουν εκατομμύρια ευρώ για να αγοράζουν ποδοσφαιρικά `η κινηματογραφικά δικαιώματα, αλλά δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα την αντίστοιχη ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους συνδρομητές τους για διόρθωση του προβλήματος...

Έτσι εάν φτιάξετε λίστες αγαπημένων καναλιών, με ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια, όταν χαθούν περίπου 400 ελεύθερα κανάλια από το Public Bouquet, εξαφανίζονται και από τις αγαπημένες λίστες καναλιών... Παραμένουν μόνο τα ελεύθερα κανάλια που έχουν επίσημη θέση στον Ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος της Νοβα `η σε κάποιες άλλες λίστες "Lifestyle/News/Music"...:drummer:

Last edited:

Το πρόβλημα που έχουν οι Pace HD 831/PVR 865 να χάνουν κυρίως τα ελεύθερα κανάλια είναι γενικό και δεν το εχουν μόνο μερικοί δέκτες (συμβαίνει συχνά μετά απο μια μη επιθυμητή αυτοματη σάρωση δικτύου του δέκτη...)... Δυστυχώς τα αντανακλαστικά της Νοβα στο θεμα αυτό για διόρθωση του προβλήματος με αναβάθμιση λογισμικού, μετά από ενάμισι χρόνο κυκλοφορίας των δεκτών Pace HD 831/PVR 865 είναι περίεργος ανύπαρκτα!!! Μπορούν να δίνουν εκατομμύρια ευρώ για να αγοράζουν ποδοσφαιρικά `η κινηματογραφικά δικαιώματα, αλλά δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα την αντίστοιχη ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους συνδρομητές τους για διόρθωση του προβλήματος...

Έτσι εάν φτιάξετε λίστες αγαπημένων καναλιών, με ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια, όταν χαθούν περίπου 400 ελεύθερα κανάλια από το Public Bouquet, εξαφανίζονται και από τις αγαπημένες λίστες καναλιών... Παραμένουν μόνο τα ελεύθερα κανάλια που έχουν επίσημη θέση στον Ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος της Νοβα `η σε κάποιες άλλες λίστες "Lifestyle/News/Music"...:drummer:

Αυτός ήταν λόγος που διέκοψα την ΝΟΒΑ! Θα μπορούσα να την έχω χωρίς καμιά επιβάρυνση, αλλά προτίμησα να έχουν έναν πελάτη λιγότερο!
Το πρόβλημα αυτό τους ανέφερα ως λόγος αποχώρησης (τους είχα πει τουλάχιστον 4 φορές για το πρόβλημα αυτό)!

Αγόρασα τον HD PVR αλλά μένω σε πολυκατοικία με κοινή δορυφορική και μου βγάζει μια έξοδο, αλλά απ'ότι βλέπω θέλει 2 καλώδια από την κούπα.

Πώς λύνεται?

Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Το πρόβλημα τελικά το έχω ακόμα, μου φαίνεται ότι το κάνει μόνο στα HD...

Γενικά όλοι σας έχετε το ίδιο πρόβλημα ή όχι ;

Ακόμα κάτι έχω Nova Multiview και δεν έχω πρόβλημα με το δεύτερο που βέβαια δεν είναι PVR

Καλημέρα,
Με αντίστοιχο setup με εσένα, έχω κι εγώ τυχαία restarts. Άλλοτε κάνει και scan για κανάλια, και άλλες φορές όχι. Μπορεί σε μια μέρα να μου κάνει 5 restarts και σε άλλη καθόλου. Γενικά είναι πολύ ενοχλητικό, και συνεχίζει παρ'ότι αντικατέστησα το δέκτη...

Απάντηση: Nova HD PVR

καλημερα σας.Μου φενετε πως το video on demand μου φενετε θα καταντησει παρωδια!βαλανε οπως ειχα πει ταινειες και σημερα που ληξανε και οι τελευταιες δεν υπαρχουν αλλες που υποτιθετε πως θα τις βαζανε στις ημερομηνιες που λενε στο περιοδικο τους.Καλυτερα να το βγαλουνε μια και καλη εξω και να μας δωσουν το χωρο που κρατανε γι αυτο να γραφουμε εμεις.....

Re: Απάντηση: Nova HD PVR

Για να γίνει εγγραφή προγράμματος πρέπει να πληρώνεις συνδρομή PVR?