Μήλησα σήμερα με έναν τεχνικό της Νοβα, στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις προγραμματίζεις δύο φορές Οχι.
Από το μεσημέρι που έκανα την αλλαγή δεν έχει ξανακάνει το πρόβλημα...
Μπα. Ετσι το ειχα. Δοκιμασα και αλλιως αλλα τιποτα.
Το πρόβλημα που έχουν οι Pace HD 831/PVR 865 να χάνουν κυρίως τα ελεύθερα κανάλια είναι γενικό και δεν το εχουν μόνο μερικοί δέκτες (συμβαίνει συχνά μετά απο μια μη επιθυμητή αυτοματη σάρωση δικτύου του δέκτη...)... Δυστυχώς τα αντανακλαστικά της Νοβα στο θεμα αυτό για διόρθωση του προβλήματος με αναβάθμιση λογισμικού, μετά από ενάμισι χρόνο κυκλοφορίας των δεκτών Pace HD 831/PVR 865 είναι περίεργος ανύπαρκτα!!! Μπορούν να δίνουν εκατομμύρια ευρώ για να αγοράζουν ποδοσφαιρικά `η κινηματογραφικά δικαιώματα, αλλά δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα την αντίστοιχη ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους συνδρομητές τους για διόρθωση του προβλήματος...
Έτσι εάν φτιάξετε λίστες αγαπημένων καναλιών, με ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια, όταν χαθούν περίπου 400 ελεύθερα κανάλια από το Public Bouquet, εξαφανίζονται και από τις αγαπημένες λίστες καναλιών... Παραμένουν μόνο τα ελεύθερα κανάλια που έχουν επίσημη θέση στον Ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος της Νοβα `η σε κάποιες άλλες λίστες "Lifestyle/News/Music"...:drummer:
Το πρόβλημα τελικά το έχω ακόμα, μου φαίνεται ότι το κάνει μόνο στα HD...
Γενικά όλοι σας έχετε το ίδιο πρόβλημα ή όχι ;
Ακόμα κάτι έχω Nova Multiview και δεν έχω πρόβλημα με το δεύτερο που βέβαια δεν είναι PVR
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.