View attachment 89646
μολις κατεβαινει και σε μενα...
πατάς το κουμπί reset (1) για λιγα δευτερόλεπτα και μετά οταν δεις DL πατάς μια φορα το standbay (2) μετα στιγμιαια το ^ (3) αμεσως μετα το v (4) και τελος παλι το standbay (2)
:2thumb22sup:
η nova θα στειλει σε λιγες μερες σημα στους δεκτες 865 για να γινεται η διαδικασια μεσα απο το μενου
Παρατηρησα οτι το λαμπακι διπλα απο την ωρα μετα την αναβαθμιση δεν ειναι πρασινο οπως στην εικονα αλλα πορτοκαλι... ετσι ειναι και σε εσας;;;
Τελικα μου την εμφανισε στο μενου.
Καμια αλλαγη παντως..
Θα πρέπει να πάρεις δύο εξόδους από τον πολυδιακόπτη και να χρησιμοποιήσεις ένα stacker/destacker.
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=4834&Itemid=92
Όμως το κόστος είναι ακριβό, πάνω από 100 ευρώ.
Εναλλακτικά, με ένα priority switch θα δουλεύουν και τα δύο tuner στο ίδιο τεταρτημόριο φάσματος, οπότε η μόνη συχνότητα που δε θα δουλεύει και στα 2 tuner θα είναι η 10930. Όλες οι άλλες είναι στην πάνω μπάντα οριζόντια, οπότε θα παίζουν και στα δύο.
Η κάρτα σου δε θα παίζει στον 865. Το μόνο που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να ζητήσεις μεταβίβαση του 865 (μαζί με την κάρτα του) στο όνομά σου. Είναι όμως πολύ δύσκολο να γίνει.Καλησπέρα σε όλους.
Πρόσφατα έγιαν συνδρομητής Nova με την "Χριστουγεννιάτικη προσφορά". Σε αυτή περιέχεται ο Pace 831 και όχι ο PVR. Επειδή ακόμη δεν μου έχει έρθει (από Χριστούγεννα σε Πάσχα) ο δέκτης θέλω να ρωτήσω αν μπορώ στη θέση του να βάλω τον PVR 865 που μου χάρισε κάποιος με τη κάρτα τη δική μου που ακόμη δεν έχω παραλάβει. Γνωρίζω την αλλαγή που χρειάζεται στην εγκατάσταση και θα την κάνω μόνος μου (twin lnb + διπλό καλώδιο). Η μόνη ερώτηση είναι αν μπορεί ηνέα κάρτα να μπει σε παλιό 865.
Ευχαριστώ όλους
Oχι , δεν μπορεις.
Καλησπέρα σε όλους.
Πρόσφατα έγιαν συνδρομητής Nova με την "Χριστουγεννιάτικη προσφορά". Σε αυτή περιέχεται ο Pace 831 και όχι ο PVR. Επειδή ακόμη δεν μου έχει έρθει (από Χριστούγεννα σε Πάσχα) ο δέκτης θέλω να ρωτήσω αν μπορώ στη θέση του να βάλω τον PVR 865 που μου χάρισε κάποιος με τη κάρτα τη δική μου που ακόμη δεν έχω παραλάβει. Γνωρίζω την αλλαγή που χρειάζεται στην εγκατάσταση και θα την κάνω μόνος μου (twin lnb + διπλό καλώδιο). Η μόνη ερώτηση είναι αν μπορεί ηνέα κάρτα να μπει σε παλιό 865.
Ευχαριστώ όλους
δεν νομιζω να αρνηθουν.
απλα θα τους πεις να σου παντρεψουν την δικια σου με τον 865.
δηλαδη επειδη δεν τον εχεις αγορασει απο αυτους,θα παει χαμενος ο δεκτης?
ετσι κι`αλλιως,πληροι ολες τις προυποθεσεις που θετουν για καινουργιο συνδρομητη,
με την διαφορα οτι εσυ τον εχεις ηδη.
για κανε μια προσπαθεια σε ενα καταστημα forthnet.
Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα ληψης των free2air rt hd κλπ...;
Επισης το 2 tuner οταν δεν γραφειειναι στην 10930... Ειναι λογικο αυτο; Μου εχουν μειωθει και οι ταινιες στο ondemand
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.