Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Γι'αυτό είπα να γίνει κάμποσες φορες το μαγείρεμα! Στον 10ο 831, κατι θα μου προσφερουν, δε γίνεται! προφανως αστειευομαι

Edit: Πέραν των αστείων, είναι καλύτερος δεκτης ο 865; Αξιζει να παω να τον πάρω; Ποια η εμπειρία απο όσους τον έχουν;

Last edited:
Ειναι αρκετα πιο σταθερός απο τον 831.

(Στον 831 έχει πιο μικρα ποδαρακια που ακουμπάνε στο συνθετο).....

:firstprize::firstprize:

Επεξεργασία:
Πλάκα εκανα ετσι;;;

Ειναι οντως καλύτερος ο 865. Μηδενικές πλεον επανεκινήσεις, καλύτερο EPG, nova on demand πλεον σταθεροτατο. Γενικά μου φαίνεται πιο προσεγμένο το sw που φοράει (συγκρινόμενο με κατι αρχικές μπαρούφες που αλλο πατούσες άλλο έκανε και ήτανε γενικά ένα ρίσκο για το αν θα γραφτει κάτι ή οχι.)

Last edited by a moderator:

Ευχαριστώ Χάρη. Δεν ειμαι χρήστης multiview, δεν με ενδιαφέρει, αλλα με ενδιαφέρουν πολυ οι εγγραφές. Θα είναι αραγε μεγαλη ιστορία να διαζευκτει ο 831 και να μπει ο 865 στη θεση του; Έχω κατι συγγενείς που μπορουν να πάρουν τον 831 με ενα στικάκι για τα επιγεια ψηφιακα, οποτε δε παει στραφι.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Σε μένα, για αντικατάσταση του Panasat 3001 PVR, έδωσαν δωρεάν δύο 865.

Αρχικά μου προσέφεραν έναν 865 και έναν 831, αλλά όταν διαμαρτυρήθηκα λέγοντας ότι δε δέχομαι τίποτα λιγότερο από δύο 865, χάνοντας και πάλι κάποιες ευκολίες του 3001, η κοπέλα που μιλούσα μεταβίβασε το αίτημά μου στους προϊσταμένους της και μετά από λίγη ώρα μου τηλεφώνησαν, αποδεχόμενοι την απαίτησή μου.

Βέβαια, είμαι συνδρομητής τους από εποχής αναλογικού filmnet, χωρίς καμία διακοπή ούτε για καλοκαίρι, σε full πακέτο, με πληρωμή μέσω πάγιας εντολής.

Προφανώς κρίνουν κατά περίπτωση, αλλά, όσοι είχατε τον 3001, δε χάνετε τίποτα να το ζητήσετε.

Προφανώς κρίνουν κατά περίπτωση, αλλά, όσοι είχατε τον 3001, δε χάνετε τίποτα να το ζητήσετε.

βεβαια και κρινουν κατα περιπτωση.εγω π.χ δεν ειχα ποτε τον Pvr της και ηδη μου εδωσαν δωρεαν τον 831.
δεν ξερω τι χρεωση θα μου εκαναν εαν εξαρχης ζητουσα τον 865,γιατι 149 ευρω μου ζητησαν αφου ειχα παρει τον 831
και μαλιστα η χρεωση παραμενει η ιδια,ειτε για αυτονομη χρηση,ειτε για multiview που ζητησα.

Θα επαναφερω το ερωτημα: εχει δοκιμασει κανεις να μεταφερει τη συνδρομη απο ενεργο 831 σε 865; Ασφαλως φαινεται λογικό. Με ενδιαφερει αν καποιος το εχει κανει.

Γίνεται και παίρνεις νέα κάρτα. Τον παλιό με την κάρτα του μπορείς να τον κρατήσεις είτε για multiview είτε για Nova επίγεια.

Γεια χαρα.
Σημερα εκανα αιτηση για την προσφορα με 39,90.Πηρα με 49 τον 865.
Ερωτηση:Το δευτερο καλωδιο για τον 865 θα το φερει ο τεχνικος με την εγκατασταση η θα πρεπει να το αγορασω εγω;

Το δευτερο καλωδιο για τον 865 θα το φερει ο τεχνικος με την εγκατασταση η θα πρεπει να το αγορασω εγω;

Το έχει μέσα η συσκευασία.
Συγκεκριμένα έχει δύο 30 μέτρα.

Γεια χαρα.
Σημερα εκανα αιτηση για την προσφορα με 39,90.Πηρα με 49 τον 865.
Ερωτηση:Το δευτερο καλωδιο για τον 865 θα το φερει ο τεχνικος με την εγκατασταση η θα πρεπει να το αγορασω εγω;

λογικα θα πρεπει εκτος απο καλωδιο να σου αλλαξει και το lnb σε περιπτωση που εχεις απο παλια εγκατασταση single lnb

Η συσκευασία έχει μέσα και ένα διπλό LNB (όχι το μονό).
Επίσης ο τεχνικός σου περνάει και τα δύο καλώδια προς την τηλεόραση σου.

Για να μην το γράφω τμηματικά, εαν γίνεις νέος συνδρομητής και αγοράσεις τον 865 (όπως εγώ) τότε ο τεχνικός σου φέρνει ένα σφραγισμένο κουτί που έχει μέσα ένα πλήρες πιάτο 65εκ, δύο καλώδια μήκους 30μ το καθένα, ένα διπλό LNB, ένα default στήριγμα για τοίχο.

Last edited:

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Ναι ειμαι νεος συνδρομητης.
Οποτε αν καταλαβα καλα,θα δει ο τεχνικος στο χαρτι του οτι εχω παρει τον 865 και θα πραξει αναλογως.

edit:Μου ειπαν οτι η προσφορα ληγει 13/7

Σε εμένα δεν την εγκαθιστά στον 865. Μου γράφει στιγμιαία UPGr και σβήνει μετα γράφει 2==2 και μετά με επαναφέρει στο κανάλι που ήμουνα οταν πάτησα για να ξεκινήσει η αναβάθμιση. Απο εχθές το απογευμα ταλαιπωρούμαι και δεν βλέπω φως. Ξέρει κανείς κάτι; Και επανεκινηση έκανα και reset έκανα. Ξέρει καποιος πως μπορω να την κάνω χειροκινητα; Κατι μου είχανε πει παλαιοτερα απο την προσοψη γίνεται.

Προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση στον 831 μέσω του μενού αλλά και σ' εμένα δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται.

ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ.....ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

Μιλούσα με το τεχνικό τμήμα για αυτο το ζήτημα. Ετοιμάζουν αναβαθμίσεις για τους δέκτες αλλά δεν ειναι ακομα ετοιμες. Θα αφορούν καθαρά bugs των δεκτών και δεν θα προστεθεί κάτι εμφανές. Δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον για άμεσα να δημιουργηθεί πλατφόρμα μέσω του δέκτη (ethernet). Ούτε πρόκειται να διαφοροποιηθεί κάτι απο τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες ή να προστεθεί videoclub (ρώτησα επι τη ευκαιρία).

Kαλησπερα παιδια.Εχω αποκτησει προσφατα δυο αποκωδικοποιητες NOVA Pace 865 HD PVR για δυο τηλεορασεις.Η κεντρικη ειναi η TOSHIBA REGZA 40LV733G FULL HD και η δευτερη μια samsung 32'' HD ready.Απο την αρχη της ενεργοποιησης η πρωτη tv εμφανισε καποια προβληματα με τα hd καναλια.Στην αρχη οταν ο δεκτης εμενε αχρησιμοποιητος(π.χ. ολη την νυχτα),και μετα ξεκινουσα ζαπινγκ,με το που εφτανα σε hd καναλι,κολλαγε και με εβγαζε απο την εισοδο(hdmi 1)και επρεπε να ξαναπατησω hdmi1> για να εμφανιστει παλι εικονα. Μετα λειτουργουσε κανονικα.Την επομενη μερα λοιπον το προβλημα μεγαλωσε. Καθε φορα που εφτανα σε hd καναλι με πεταγε εξω.Δηλαδη εκανα την ιδια διαδικασια και με το που πετυχαινα hd με πεταγε.-ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ-.Αφου μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη,και απο τηλεφωνου εκαναν καποιες ρυθμισεις,μου ειπαν, αν συνεχιστει το προβλημα να ζητησω αντικατασταση.Μετα που εκλεισα το τηλεφωνο με το που αλλαζα καναλι με πεταγε εξω.Σε ολα τα καναλια πλεον και οχι μονο στα hd. :rifle:
Εδωσα το pvr για τσεκαρισμα και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα και μου εστειλαν τεχνικο.Το παλεψε περιπου μιαμιση ωρα χωρις να καταφερει κατι και κατεληξε οτι φταιει η τηλεοραση.
Να αναφερω οτι η tv εχει 3 εισοδους hdmi οι οποιες λειτουργουνε κανονικα(εχω PS3-ΗΟΜΕ CINEMA).Εχω δοκιμασει με διαφορετικα καλωδια σε ολες τις εισοδους,το pvr τωρα το εχω συνδεσει με scart και παιζει κανονικα,εβαλα την δευτερη τηλεοραση στο ιδιο μηχανημα και δουλευουν ολα κανονικα οποτε κατι παιζει με την tv.
Εχετε ακουσει κατι παρομοιο?Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας?Προσωπικα μου φαινεται κουφο.Ειμαι ετοιμος για :hanged: