Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Το splitter θα αποδυναμώσει το σήμα ή τωρα με την αναβάθμιση θα χρειαστεί ενα καλώδιο ?

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

splitter θες ετσι κι'αλλιως.
ο 865 μοιραζει εσωτερικα το σημα,αλλα στο 2ο tuner ειναι πολυ αδυναμο.
οποτε θες splitter με dcpass στην μια εξοδο.

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα, αλλά από το απόγευμα σήμερα ο ήχος σε όλα τα κανάλια έχει "πέσει" πάρα πολύ. Το έχει δει και κανένας άλλος;

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Η ένταση από το τηλεχειριστήριο του δέκτη είναι στο τέρμα;

Έχω συνδέσει το NOVA PVR με HDMI σε SAMSUNG LED. Ξαφνικά ενώ 'παίζει' μια χαρά ακόμα και σε HD, ξαφνικά αρχίζει και κάνει χιονάκια, πρασινίζει και μαυρίζει η οθόνη. Τι μπορεί να φταίει ???

Last edited by a moderator:

Άλλαξε HDMI καλώδιο για αρχή, αν και λογικά αυτό είναι ή δεν έχει κουμπώσει καλά στην τηλεόραση.

Υπαρχει τροπος να κανω αλλαγη του δεκτη που εχω, 831 , με τον 865 και με τι κοστος?
Δηλαδη θελω να ξερω αν η Nova εχει καποιο προγραμμα αποσυρσης ή ανταλλαγης.
Ευχαριστω

Αρα πληρωνω κανονικα τον δεκτη αμα θελω να αλλαξω?

Ναι. Ο Δημήτρης.Π έχει κάνει το ίδιο (είχε 831 και πήρε και τον 865) και θα μας διαφωτίσει για το κόστος.

Last edited:
ειχα παρει τον 831 δωρεαν στις αρχες του χρονου και πριν κανα 2μηνο 149 ευρω τον 865.
εαν γυρισεις την μηνιαια πληρωμη σου μεσω πιστωτικης με παγια εντολη,λογικα τον αγοραζεις 149 ευρω.
κανε ενα τηλεφωνο και ρωτησε τους,μηπως εχουν αλλαξει τα δεδομενα και τον αγορασεις φθηνοτερα.

Αξιζει η αγορα του PVR αποκωδικοποιητη, διοτινειναι λιγο τραβηγμενη η τιμη?

καταρχην και βασικοτερο,εχεις τις εγγραφες σου +το timeshift.στην περιπτωση που εχεις fullpack ή novacinema ενεργοποιηται και το ondemand.
στα υπολοιπα ειναι το ιδιο πραγμα με τον 831.αναφερθηκε καπου οτι μπορει πια να γινει multiview και με 2 831 χωρις την αναγκαστικη παρουσια του 865.
εαν δεν σε ενδιαφερουν οι εγγραφες-και εαν τελικα ισχυει οτι Multiview γινεται και με 2 831-δεν υπαρχει και λογος να πας στον 865.

Eμένα πάλι όταν κλείδωναν τις ελεύθερες κάρτες, πήγα να πάρω το καλοκαίρι τον 865 κατευθείαν και να κάνω και τη μετατροπή από 2ble play + Nova σε 3ple play, ΔΕΝ μου τον έδιναν με 49 ...Έπρεπε να πάρω τον 831, να κάνω μετά την αίτηση για το 3ple play, και τότε να μου τον δώσουν (φυσικά με εξόφληση λογαριασμών μέσω πιστωτικής)...
Δεν τους έκανα και φασαρία....υπάκουσα!!!!

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

δεν ξερω ακριβως σε ποιες περιπτωσεις παιρνεις τον 865 49 ευρω.
το πιο πιθανον,ειναι οτι εαν δηλωσεις πληρωμη μεσω πιστωτικης,τον παιρνεις 49 ευρω.
σε ολες τις αλλες περιπτωσεις(εκτος καποιων συγκεκριμενων εξαιρεσεων/περιπτωσεων)παει στα 149 ευρω.
μονο με τηλεφωνο μπορουν να σου πουν σιγουρα.