Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

εχω ηδη γραμμενο το 1&2 επεισοδιο του the walking dead.
εχω πατησει "εγγραφη ολων των επεισοδιων.." και μου εχει με πρασινο rr και των 21:30 και των 22:15.
θα το αφησω ετσι να δουμε τι θα κανει.

Παιδια με την επιλογη αδρανοποιησης δεν αλλαζει απολυτως τιποτα, ο δεκτης οταν μπαινει stand by δειχνει κανονικα την ωρα και κοκκινο λαμπακι. Ετσι πρεπει να ειναι? Δε θα επρεπε να μη δειχνει τιποτα μπροστα?

θα με τρελανει αυτο το epg.
εχω προγραμματισει ολα τα επεισοδια του waliking dead.
κοιταω τωρα και τελικα δεν εχει 2 φορες το ιδιο επεισοδιο(οπως αναφεροταν μεχρι και το απογευμα που το κοιταξα)
και μαλιστα το epg δεν το αναφερει καθολου.ο δεκτης δειχνει οτι γραφει(live κοκκινη κουκιδα)
αλλα ουσιαστικα δεν γραφει τιποτε γιατι δεν βρηκε το προγραμμα που του ειχα δηλωσει.
μολις πριν διαφημισε οτι το επεισοδιο 4 θα παιχτει στης 10:30.
το epg επιμενει οτι 10:30 παιζει criminal minds..
τι μπερδεμα ειναι αυτο...?

μολις σταματησα την εγγραφη που υποτιθεται πως εγραφε walking dead,
μου εδειξε οτι 10:30 ξεκιναει το 4o επεισοδιο.
το σιγουρο ειναι οτι εγινε καποιο μπερδεμα με το epg.
2 φορες δεν δειχνει καθε φορα το ιδιο επεισοδιο?

Last edited:

Μα συμφωνα με το manual δεν θα επρεπε να δειχνει τα ιδια μπροστα...

επισης βλεπω οτι και τα 2 προηγουμενα επεισοδια,μου τα εχει πετςοκομενα.
επειδη δεν το παρακολουθω το fox,οι σειρες δεν ξεκινανε ακριβως στην ωρα τους?
ειναι και 3 λεπτα πριν και τρια μετα ρυθμισμενο.

θα με τρελανει αυτο το epg.
εχω προγραμματισει ολα τα επεισοδια του waliking dead.
κοιταω τωρα και τελικα δεν εχει 2 φορες το ιδιο επεισοδιο(οπως αναφεροταν μεχρι και το απογευμα που το κοιταξα)
και μαλιστα το epg δεν το αναφερει καθολου.ο δεκτης δειχνει οτι γραφει(live κοκκινη κουκιδα)
αλλα ουσιαστικα δεν γραφει τιποτε γιατι δεν βρηκε το προγραμμα που του ειχα δηλωσει.
μολις πριν διαφημισε οτι το επεισοδιο 4 θα παιχτει στης 10:30.
το epg επιμενει οτι 10:30 παιζει criminal minds..
τι μπερδεμα ειναι αυτο...?

μολις σταματησα την εγγραφη που υποτιθεται πως εγραφε walking dead,
μου εδειξε οτι 10:30 ξεκιναει το 4o επεισοδιο.
το σιγουρο ειναι οτι εγινε καποιο μπερδεμα με το epg.
2 φορες δεν δειχνει καθε φορα το ιδιο επεισοδιο?

επισης βλεπω οτι και τα 2 προηγουμενα επεισοδια,μου τα εχει πετςοκομενα.
επειδη δεν το παρακολουθω το fox,οι σειρες δεν ξεκινανε ακριβως στην ωρα τους?
ειναι και 3 λεπτα πριν και τρια μετα ρυθμισμενο.

λαθος μου..
τα 2 προηγουμενα ειναι οκ.
μπαχαλο τα εχει κανει στο χθεσινο που εγινε καποιο μπερδεμα με την αλλαγη ωρας της σειρας.

Last edited by a moderator:

σας κανει το epg του fox κολπακια..?
'η μπερδευεται ο δεκτης με την επιλογη ´´ολα τα επεισοδιά´´ 'η εχει θεμα το epg του fox.
ξεκινησε και εγραφε απο της 10 και... το falling skies(καμια σχεςη)και οχι στης 21:30 που ξεκινησε,αλλα απο το πουθενα γυρω στης 22:00,νομιζωντας οτι ειναι το walking dead που το ειχα προγραμματισει.
αλλαξαν ωρες του walking dead τις 2 τελευταιες ημερες?
γιατι και ο 831 τα ιδια με τον 865 μου δειχνει.
μου εκανε το ιδιο με εχθες.
κοιταξα πριν μιση ωρα το epg και δεν ελεγε πουθενα walking dead.
το ξανακοιταξα πριν 10 λεπτα και μου εδειξε walking dead στης 23:10 και μαλιστα εχει κρατησει και την επιλογη
´´ολα τα επεισοδιά´´ γιατι εχει ενδειξη rr.
μπερδεμενα ακουγωνται γιατι μπερδεμενα ειναι...
εχουμε καμια εξηγηση...?

Δημήτρη,βγάλε το ρεύμα και ξαναβάλε το.Κάνε το και στους 2 δέκτες,θα φτιάξει έτσι το epg.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δημήτρη, εγώ θα σου πρότεινα να πας στην Νόβα και να σε προσλάβουν σαν "beta tester"…..
Όλα σε σένα συμβαίνουν!

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

οντως ρε συ Νικο...!!
μα ξερεις τι ειναι να κοιτας τωρα,να μην βλεπεις το προγραμμα που θες στο epg
και μετα απο 10 λεπτα να εχει εμφανιστει ξαφνικα..!?
συν τα κουλα που μου εκανε με την εγγραφη.
τους τραβηξα και τους 2 απο την πριζα μηπως και συνελθουν.

Πάντως κάτι συνέβη χθες, γιατί και το history (αν θυμάμαι καλά) δεν είχε EPG χθες στον δέκτη μου για αρκετή ώρα (ενώ όλα τα υπόλοιπα είχαν...)

Δευτερα και Τριτη μου εκανε τα μπερδεματα εμενα το epg.
και δεν ειναι-προφανως-θεμα 865,γιατι τα ιδια εκανε και ο 831.

Πάντως κάτι συνέβη χθες, γιατί και το history (αν θυμάμαι καλά) δεν είχε EPG χθες στον δέκτη μου για αρκετή ώρα (ενώ όλα τα υπόλοιπα είχαν...)
Όντως κάτι συνέβη.Εμένα δεν είχαν epg το VH1 και το National Geographic,όπως τα παρακολουθούσα από το μπουκέτο μου.Από τη λίστα της Nova είχαν κανονικά.Έτσι,αναγκάστηκα και έσβησα πάλι μερικά κανάλια και τα ξαναέβαλα με τη σειρά που θέλω στο μπουκέτο μου.Επίσης,ήταν ελλιπές σε μερικά κανάλια,δηλαδή κάποιες ώρες είχαν κενό.Αυτό για να φτιάξει,έπρεπε να βγάλω την πρίζα.Εννοείται ότι τα ίδια έκανε και ο άλλος δέκτης.Το σημαντικότερο πρόβλημα που έτυχε ήταν κάτι άλλο,το οποίο θα το γράψω στο ανάλογο thread.

Δεν ηταν θεμα δεκτη γιατι το εκανε και σε εμενα στον 865.μια σειρα ντοκυμαντερ ΑΡΜΑΤΑ μαχης στον πολεμο μου εβγαζε οτι παιζει το ιδιο επεισοδιο 2 φορες.Ηταν ομως διαφορετικο.Απο την δευτερα ομως δεν εχω κανενα προβλημα.Κριμα παντως που δεν εχουν ενσωματοση την λειτουργια Εγραφη σειρας οπως στα καναλια nova cinema..

εχω ηδη γραμμενο το 1&2 επεισοδιο του the walking dead.
εχω πατησει "εγγραφη ολων των επεισοδιων.." και μου εχει με πρασινο rr και των 21:30 και των 22:15.
θα το αφησω ετσι να δουμε τι θα κανει.

τελικα ξεκινησε να γραφει και το σημερινο walking dead που ηταν το επεισοδιο 3,το οποιο υπαρχει γραμμενο απο την Δευτερα.
βεβαια η επιλογη "ολα τα επεισοδια" εγινε κατοπιν σημερινου reset.
βρηκα στο guide,το επομενο επεισοδιο της Δευτερας(4/11)"πατησα ολα τα επεισοδια" κσι τσιμπησε και την σημερινη επαναληψη του 3ου επεισοδιου.
δεν θα επρεπε να αγνοησει το σημερινο?

Μου φαίνεται περίεργο να ξαναγράφει επεισόδιο που υπάρχει ήδη στις εγγραφές.Μήπως γράφεται πάνω στο προηγούμενο?Δε μπορεί να είναι 2 ίδια επεισόδια γραμμένα στη λίστα των εγγραφών.

Αν γράψει και την επανάληψη, ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν μπορείς να το διαγράψεις μετά;

βρε ενταξει.το διαγραφω.δεν εγινε τιποτε.
απλα προσπαθουμε να βρουμε την σωστη διαδικασια.
αλλωστε ετσι δεν εχει και νοημα η επιλογη ´ολα τα επεισοδιά´.
ασε που ειναι και κανα 2 σειρες ακομα που θελω να κανω το ιδιο.
εαν τελικα λειτουργει ετσι,θα γινει χαμος στην λιστα και θα ταλαιπωρω τον σκληρο τσαμπα.

Μου φαίνεται περίεργο να ξαναγράφει επεισόδιο που υπάρχει ήδη στις εγγραφές.Μήπως γράφεται πάνω στο προηγούμενο?Δε μπορεί να είναι 2 ίδια επεισόδια γραμμένα στη λίστα των εγγραφών.

οχι.το τσεκαρα την ωρα της εγγραφης.εγραφε την επαναληψη του 3ου επεισοδιου,ενω αυτη υπηρχε ηδη στην λιστα.
εσυ το εχεις τσεκαρει και δεν σου γραφει τις επαναλαψεις?

Δε μπορώ να θυμηθώ τι είχα κάνει και είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει 2 φορές η ίδια εγγραφή.Ειλικρινά,δε θυμάμαι.Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω να γίνει εγγραφή σε κάποιο επεισόδιο ή ταινία που ήδη υπάρχουν στο σκληρό(στις εγγραφές δηλαδή).Πάντως,δε μου κολλάει να επιλέγεις να γραφτούν όλα τα επεισόδια ενός κύκλου σειράς και να τα γράφει 2 φορές.Είναι κουφό.Μήπως όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή,μένει ένας τίτλος στον σκληρό?Τι να πω?Πρέπει να γίνει μια εγγραφή ολοκληρωμένα για να βεβαιωθώ.