Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Ναι,εντάξει.Νόμιζα στην αρχή ότι διάβασα πως δεν τις έχεις στο όχι.

Κοίτα και αν δεν έχεις κάνει αναβάθμιση,να την κάνεις.Αν είναι όλα ΟΚ και το πρόβλημα παραμένει,πάρε δέκτη και control και πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δουν οι ίδιοι και να στο αλλάξουν αν χρειαστεί.
οκ ευχαρστω. αλλα αν το αλλαξουν λογικα θα μου δωσουν καινουργιο οπου απ'οτι ειδα κανει 149 ε στο site της forthnet σωστα?

Άμα έχει βλάβη ο δέκτης ή το control,θα στα αλλάξουν δωρεάν,δε θα πληρώσεις κάτι.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

δωρεαν μονο οταν πληρωνεις με παγια εντολη.Στο λεω επειδη οταν τον αλλαξα(για αλλο προβλημα)στον επισημο τεχνικο της Νοβα μου ζητησε λεφτα και οταν ειπα πως διαφημιζετε και το εχω κανει παγια εντολη πηρε στα κεντρικα και τον πηρα δωρεαν...

Μα έτσι κι αλλιώς,έχει εγγύηση ο δέκτης.Αν χαλάσει και είναι εντός της εγγύησης,αντικαθίσταται δωρεάν.Αν είναι εκτός εγγύησης,τότε ισχύει αυτό που λες.

αυτην την ωρα ποια καναλια παιζουν με ηχο dd 5.1?
γιατι ο 865 μου τα παιζει ολα 2καναλα.ακομα και τα hd του ondemand..

Επεξεργασία:
ok-ηθελε passthrough.ηταν default στο downmix.

Last edited by a moderator:

Για να πάω απο τον απλό στον 865 θα πρέπει να τον πληρώσω κανονικά;

τελικα εχει και ο 865 αρκετα κολληματακια..
π.χ οκ>παταω το καναλι που θελω,μενει μαυρη εικονα,ακουγεται το καναλι που ημουν και μετα απο 4-5 δευτ.ερχεται η εικονα του καναλιου που επελεξα.
γενικως τετοιoυ τυπου κολληματακια,που ειναι αρκετα...σπαστικα...
οπωσδηποτε κανα νεο firmware μπας και διορθωθουν.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

γι`αυτο λεω Νικο.πρεπει να φτιαξουν οπωσδποτε ενα καλο firmware για τους δεκτες.
ειναι κριμα γιατι και οι 2 δεκτες σαν hardware,ειναι αρκετα καλοι και χαραμιζονται.

Σας το κάνει σε συγκεκριμένες εναλλαγές;
Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα (ακόμα; ), αλλά διέγραψα τα αγαπημένα και τα ξανα-έφτιαξα μετά τις αλλαγές που έκαναν την περασμένη Τρίτη, που μετακίνησαν κανάλια.

Εμένα το πρόβλημα που μου συμβαίνει μερικές φορές είναι ότι στα καλά καθούμενα κομπλάρει ο δέκτης,παγώνει η εικόνα και αν κάνω zapping έχω μαύρο παντού,ακόμα και στα ελεύθερα κανάλια.Για να συνέλθει πρέπει να τον βγάλω από το ρεύμα.Είναι σίγουρο ότι χρειάζονται και οι 2 δέκτες αναβάθμιση.Τα προβλήματα υπάρχουν και στους 2 δέκτες,το κακό όμως είναι ότι για να βγει αναβάθμιση που θα τα λύνει,πρέπει να παραδεχθεί η Nova ότι είναι υπαρκτά.Κι από τις απαντήσεις που δίνει στους πελάτες που την καλούν για να τα αναφέρουν,δείχνει δυστυχώς ότι δεν παραδέχονται ότι οι δέκτες έχουν προβλήματα.Όταν η μόνιμη απάντηση είναι,για οποιοδήποτε πρόβλημα που δηλώνει ο κάθε πελάτης,ότι πρέπει να έρθει τεχνικός(!) να ελέγξει την εγκατάσταση(γιατί αυτό λένε σε όλους),συγγνώμη που θα το πω,αλλά αυτό δείχνει ή ασχετοσύνη ή υπάρχει γραμμή να λέγεται εσκεμμένα προκειμένου να μην παραδεχτούν ότι υπάρχουν τα προβλήματα αυτά.Δυστυχώς,αυτή είναι η αλήθεια και δε βλέπω στο άμεσο προσεχές διάστημα να βγαίνει αναβάθμιση που θα λύνει τα προβλήματα.

αυτο που λεει ο hdanca εμενα δεν μου εχει συμβει.
σχετικα με τα αγαπημενα που λεει ο petasis,εκανα την ιδια κινηση τωρα τελευταια μετα την μεταβαση σε mpeg4,αλλα δεν αλλαξε κατι.
θα δοκιμαςω να μην δουλευω μπουκετο αγαπημενων,μηπως και παει καλυτερα.
ο Νικος που δεν εχει αγαπημενα,λογικα του κανει νουμερα λιγοτερες φορες.

Ξέρει κανείς με βεβαιότητα να μου απαντήσει,αν με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σβήνονται οι εγγραφές που έχει ο δέκτης?

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν έχει καμία λογική να σβήνονται. Αν όμως σβήνονται οι εγγραφές, τότε θα σβήνονται και οι του On Demand