Re: NOVA Pace 865 HD PVR
Εμένα το πρόβλημα που μου συμβαίνει μερικές φορές είναι ότι στα καλά καθούμενα κομπλάρει ο δέκτης,παγώνει η εικόνα και αν κάνω zapping έχω μαύρο παντού,ακόμα και στα ελεύθερα κανάλια.Για να συνέλθει πρέπει να τον βγάλω από το ρεύμα.Είναι σίγουρο ότι χρειάζονται και οι 2 δέκτες αναβάθμιση.Τα προβλήματα υπάρχουν και στους 2 δέκτες,το κακό όμως είναι ότι για να βγει αναβάθμιση που θα τα λύνει,πρέπει να παραδεχθεί η Nova ότι είναι υπαρκτά.Κι από τις απαντήσεις που δίνει στους πελάτες που την καλούν για να τα αναφέρουν,δείχνει δυστυχώς ότι δεν παραδέχονται ότι οι δέκτες έχουν προβλήματα.Όταν η μόνιμη απάντηση είναι,για οποιοδήποτε πρόβλημα που δηλώνει ο κάθε πελάτης,ότι πρέπει να έρθει τεχνικός(!) να ελέγξει την εγκατάσταση(γιατί αυτό λένε σε όλους),συγγνώμη που θα το πω,αλλά αυτό δείχνει ή ασχετοσύνη ή υπάρχει γραμμή να λέγεται εσκεμμένα προκειμένου να μην παραδεχτούν ότι υπάρχουν τα προβλήματα αυτά.Δυστυχώς,αυτή είναι η αλήθεια και δε βλέπω στο άμεσο προσεχές διάστημα να βγαίνει αναβάθμιση που θα λύνει τα προβλήματα.