Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι κάνουν λάθη. Ψυχραιμία.
Εδώ αποσύρονται αυτοκίνητα για σφάλματα.
Να θυμίσω ότι η Samsung όταν έβγαλε επίσημα την 4.3 για τα κινητά της, είχαν τόσα προβλήματα που την απέσυρε κακην κακώς σε 2 μέρες.
Το σημαντικό είναι ότι βρήκαν που ήταν το θέμα και με την δοκιμαστική είδαν ότι λύθηκε.
Θα βγει άμεσα η επόμενη και επίσημα.

μα σε αυτους ολες οι αναβαθμησεις ειναι μια χειροτερη απο την αλλη. δεν γινεται περιστασιακα για να το δεχτω αυτο που λες. προχειροτητα για αλλη φορα

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Και εγώ εχω θέμα με την έκδοση,κολλάει συνέχεια το δεύτερο tuner ,κολλάει το multiview και αλλα τέτοια...Τώρα τι κάνουμε περιμένουμε την νέα ;

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Εμένα αυτό μου το χε κάνει πριν από κανα δίμηνο...
Τη νέα έκδοση δεν την πρόλαβα-ευτυχώς απ ότι βλέπω...

Τελικά η τελευταία 3.3.21 μου φαίνεται ότι είναι εντάξει. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

ευτυχώς το πέτυχαν.
το μόνο πρόβλημα που είχα και συνεχίζω να έχω είναι σε τηλεόραση Philips και στα hd κανάλια δεν αυξομείωνει τον ήχο αλλά μόνο από το κοντρόλ της tv

στο ζάπινγκ δεν κολλάει σίγουρα το άλλο που ρωτάς δεν το ξέρω καν τι είναι αν μου πεις θα το δω.

Last edited by a moderator:

Εμένα πάντως χθες μου έκανε το πρώτο μου Bug, όταν πάτησα το πράσινο πλήκτρο 2 φορές να δω την ισχύ στα 2 tuner, στο δεύτερο δεν υπήρχε ένδειξη συχνότητας καθόλου, ίσως γιατί η 10930 δεν υφίσταται πλέον ως αναμεταδότης της Nova.
Τελικά έκανα μια σάρωση και όλα καλά.

Έπρεπε να κάνω και επαναφορά ρυθμίσεων;

menu/ρυθμίσεις/τεχνικές ρυθμίσεις/πληροφορίες/πληροφορίες δεκτη/έκδοση λογισμικού / το γράφει δίπλα εκεί που λέει loader.

Ευχαριστώ!
Τελικά την έιχε πάρει μόνο του την αναβάθμιση.
Αυτός ο δέκτης κάνει τα δικά του μόνος του, μάλλον γι'αυτό τον βρίσκω ανοιχτό κάποιες φορές!

Και στο δικο μου πολλές φορες δεν δείχνει στο δεύτερο tuner συχνότητα. Αν όμως ξεκινήσει κάποια εγγραφή τότε δεν υπάρχει πρόβλημα' οποτε θεωρώ οτι δεν είναι πραγματικό πρόβλημα. Συνήθως το δεύτερο tuner είναι στη 12130.

Χαιρετε παιδια.Αναμενω και εγω τον 865.Εχω αυτο το lnb:

uploadfromtaptalk1393626627630.jpg

Αν βαλω 2 καλωδια κανονικα στις εξοδους 1 για καθε tuner θα δουλευουν ολα οπως πρεπει?Θα μπορω να γραφω καποιο προγραμμα ενω βλεπω καποιο αλλο χωρις προβλημα?

Επισης στο ondemand ο δεκτης κατεβαζει τις ταινιες στο δεκτη η τις τραβαει απο το δορυφορο οταν βλεπεις?

Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να κανω εγγραφη απο οποιο καναλι θελω και αν σταματαει αυτοματα μολις τελειωσει το προγραμμα που εβαλα να γραψει
Ευχαριστω.

Last edited:

Στο πρώτο ερώτημα η απάντηση είναι ναι.
Στο δεύτερο δεν καταλαβαίνω την ερώτηση ακριβώς,όλοι οι τίτλοι κατεβαίνουν στον δέκτη όταν αυτοί στέλνονται από τη NOVA.Συνήθως Τρίτη οι ταινίες και Πέμπτη οι σειρές,αν και δεν ισχύουν απόλυτα οι μέρες.
Στο τρίτο ερώτημα η απάντηση είναι ναι αρκεί να έχει epg το πρόγραμμα.Η εγγραφή θα αρχίσει και θα τερματιστεί σύμφωνα με το epg του καναλιού.Αν δηλαδή είναι κανάλι όχι της NOVA,αλλά από τα πανελλήνιας εμβέλειας(Mega,Star,Ant1 κλπ),μπορεί να μη συμβαδίζει η ώρα με την πραγματική έναρξη και το πραγματικό τέλος,οπότε εκεί θα πρέπει να το προσέχεις.Στα κανάλια της NOVA,το epg ανταποκρίνεται στην πραγματική ώρα έναρξης.Αν κάνεις εγγραφή σε κανάλι εκτός NOVA,που δεν έχει epg δηλαδή,θα πρέπει να προγραμματίσεις χειροκίνητα την αρχή και το τέλος της εγγραφής.