Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Μολις μου εβγαλε καινουργια αναβαθμιση LV 3.3.21 Down Ver:20 Ξερει κανεις τι βελτιωσεις/αλλαγές εγιναν?

Last edited:

Μεχρι στιγμής τίποτα εμφανές. Προφανώς μπορεί να προετοιμάζουν τον δέκτη για να δεχθεί κατι καινούριο απο θέμα υπηρεσιών ή απλά μπορεί να επιδιόρθωσαν εσωτερικά θέματα του δέκτη. Η νέα αναβαθμιση ειναι η 24/10. Επίσης βγήκε ενα νέο κανάλι στα encrypted services M2 serv που ακούγεται ο ήχος του National Geographic HD.

Last edited:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

μπα...δεν βλεπω καποια αλλαγη.ενα γρηγορο ζαπινγκ εκανα να δω εαν θα κανει τα-γνωστα- τρελα του,αλλα δεν μου κολλησε.μακαρι να φιξαρανε τουλαχιστον αυτα τα θεματακια.προβλημα συνεχιζω να εχω στο Ondemand,με τα κολληματακια στην κινηση που ειχα αναφερει καποια στιγμη.τωρα αυτο βεβαια,μπορει να ειναι και θεμα συνεργασιας Tv/δεκτη,αλλα γιατι να το κανει μονο στο Ondemand και οχι στο Live ή στις εγγραφες που κανω?τεσπα.δεν βλεπω κατι αλλο..

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Παιδια σε μενα αφου κανω την αναβαθμιση που μου βγαζει στις ρυθμισεις , (διαρκει 4-5 λεπτα ) , μετα τυχαια πηγαινοντας παλι στις ρυθμισεις μου βγαζει παλι οτι υπαρχει αναβαθμιση. Σαν να μην την εχει κανει καθολου. Τι παιζει;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

:2thumb22sup:

μετα το update,κανατε επαναφορα?γιατι βλεπω οτι παλι κολλαει στο ζαπινγκ και ειδικα οταν ειμαι σε custom μπουκετο.ειδατε οι υπολοιποι καμια διαφορα σε αυτο το κομματι?

και εγω το ιδιο προβλημα οσα restart και να κανω δεν την περναει,ενω την δειχνει και οταν ξεκιναει λεει περιμενετε αλλα τιποτα...Να πω οτι εχω δοκιμασει κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...Tα δυο tuner ειναι οκ το ενα με σημα 76% το αλλο με 67%.

καλησπερα.προσπαθω να κανω εγγραφη στον pvr 865 και καθε φορα μου βγαζει την ενδειξη "σφαλμα λογω αλλης εγγραφης".χωρις να εχω προγραμματισει καποια αλλη εγγραφη.βλεποντας τη σταθμη σηματος και ακριβεια σηματος στο tuner 1 και tuner 2 ,ενω στο 1 ειναι κανονικη στο tuner 2 ειναι 0 και η σταθμη και η ακριβεια.μηπως φταιει αυτο???και αν ναι πως ρυθμιζω για το 2,να φταιει το καλωδιο η κατι αλλο.ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Μου το είχε κάνει μια φορά στο παρελθόν. Τον είχα βγάλει από την πρίζα και βάζοντας το ξανά, ήταν οκ.

NOVA Pace 865 HD PVR

Πρεπει να την απεσυραν

Μα καλα πια ξιυραφια ρχουν βαλει να βγαζουν νεες εκδοσεις που δημιουργουν μεγαλυτερα προβληματα. Ελεος με την ασχετοσυνη πια. Ας το δωσουν σε μια αλλη εταιρια να το κανει

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι κάνουν λάθη. Ψυχραιμία.
Εδώ αποσύρονται αυτοκίνητα για σφάλματα.
Να θυμίσω ότι η Samsung όταν έβγαλε επίσημα την 4.3 για τα κινητά της, είχαν τόσα προβλήματα που την απέσυρε κακην κακώς σε 2 μέρες.
Το σημαντικό είναι ότι βρήκαν που ήταν το θέμα και με την δοκιμαστική είδαν ότι λύθηκε.
Θα βγει άμεσα η επόμενη και επίσημα.

Last edited:

Το έχουν πει από το πρωί ότι την απέσυραν..

Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και αναπαράγεται για να βρεθεί η λύση του.
Επίσης έχει κατέβει από τον αέρα η αναβάθμιση για να μην δημιουργηθούν προβλήματα και σε άλλους.
Μέχρι τότε όμως, για να μην ταλαιπωρείται κανείς, μπορείτε να μου στείλετε εδώ pm με ένα κινητό επικοινωνίας για να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα δικά σας προβλήματα.

Νίκος, Nova support