Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Ποια είναι η καλυτερη συνδεση με το δορυφορικο πιατο ενός αποκωδικοποιητη εμποριου π.χ edision ,και του novabox 865 pvr ώστε να λειτουργουν και οι 2 χωρις προβληματα .Με έναν διακοπτη προτεραιοτητας είναι εφικτο.Με τον αποκωδικοποιητη εμποριου είναι συνδεδεμενοι hotbird &astra.

Εχω nova εδω και 1.5 χρονο με τον δεκτη 831. Καιρο τωρα το σκεφτομουνα για αναβαθμιση στον 865, αλλα οχι στα 149 ευρω....το θεωρω απαγορευτικο!
Αρχισα να κοιταζω σε μεταχειρησμενα-αγγελιες για 865 και σε καποια απο αυτες με ενημερωσε το παιδι οτι ο 865 εκτος του οτι ειναι κλειδωμενος για τη nova (το οποιο το ηξερα/φανταζομουνα) ειναι λεει κλειδωμενος και στην συγκεκριμενη καρτα του συνδρομιτη, συνεπως δε μπορει να τη χρησιμοποιησει αλλος συνδρομητης nova...
Ισχυει κατι τετοιο? Και αν ναι, τοτε ο μονος τροπος ειναι αγορα απευθειας απο τη forthnet?

Υπαρχει γενικα καμια προταση για να τον παρω φτηνοτερα απο forthner? Πχ μηπως παιζουν promotions κατα καιρους ή οτιδηποτε αλλο που να ριχνει την τιμη κατω των 100 ευρω?

Ναι, οι δέκτες είναι κλειδωμένοι με τις κάρτες, και πρέπει να πείσεις την νόβα να δεχτεί την μεταφορά (που δεν είναι εύκολο).

Για μεταφορά ενεργής συνδρομής θα πρέπει να πάτε και ο αγοραστής και ο πωλητής (μαζί με τον δέκτη και την ενεργή κάρτα) σε ένα κατάστημα forthnet.

τελικά ρε παιδιά αξίζει να πάμε για τον 865 ή όχι; αν είναι καλύτερος από τον 831 από άποψη προβλημάτων οκ αλλά είναι; Γιατί φαντάζομαι αν βάλει μια ταινία ή ένα επεισόδιο από κάποια σειρά θα την βάλει και σε επανάληψη φαντάζομαι

Last edited by a moderator:
Αυτό θα μας απαντήσει κάποιος που να έχει δουλέψει και τα δυο μοντέλα. Τις δυνατότητες που έχει ο 865, δεν τις έχει ο 831... και εκεί ειναι είναι το θέμα.

Ο 865 έχει σαν + ότι μπορείς να κάνεις εγγραφές και -σε περίπτωση βέβαια που έχεις και τα cinema κανάλια στο πακέτο σου- να βλέπεις ταινίες και σειρές από το Nova On Demand δωρεάν.Τώρα,από άποψη προβλημάτων...Για να μιλήσω προσωπικά,μέχρι πριν από μερικούς μήνες θεωρούσα τον 865 πολύ πιο σταθερό από τον 831.Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι ισχύει το ίδιο πράγμα.Συγκεκριμένα ο 831 δεν μου έχει κάνει κανένα κόλλημα εδώ και...δεν ξέρω από πόσο καιρό.Κυριολεκτικά εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο δεν έχω ασχοληθεί,αφού δεν χρειάστηκε,να του κάνω κάποιο reset.Ούτε κόλλημα στο zapping,ούτε στο epg...Για να μην πολυλογώ δουλεύει πλέον άψογα.Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις του.Από την άλλη μεριά,τον 865 τον θεωρούσα πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο.Κάτι που πλέον δεν μπορώ να πω ότι ισχύει και τώρα.Ενώ δεν έχει κολλήματα σε zapping και epg,παρουσιάζει κατά καιρούς κάποιες δισλειτουργίες.Για παράδειγμα το δεύτερο tuner μπορεί να τύχει να μη δείχνει καθόλου συχνότητα ή σήμα.Άλλες φορές πάλι μπορεί να έχει φάει κόλλημα και χωρίς να έχεις κάποιο σύμπτωμα για να σε κάνει να υποψιαστείς κάτι,διαπιστώνεις εκ των υστέρων ότι δεν έχει κατεβάσει τίτλους στο On Demand.Όλα αυτά,για να είσαι 1000% σίγουρος,τα λύνεις επιλέγοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις.Είναι ο πλέον ασφαλέστερος και σίγουρος τρόπος.Και αν χρησιμοποιείς και προσωπικά μπουκέτα(το πιο φυσιολογικό δηλαδή),τότε πάλι από την αρχή είσαι αναγκασμένος να τα φτιάχνεις.Σαν συμπέρασμα,οι αναβαθμίσεις στους 2 δέκτες μάλλον έλυσαν τα προβλήματα του 831 σε αντίθεση με τον 865.Και αν θέλετε μια μονολεκτική απάντηση ποιος είναι πιο σταθερός δέκτης από τους 2,για μένα σαφέστατα ο 831.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Όπως σου είπε και ο Χάρης, είναι 2 διαφορετικά προϊόντα. Σαφέστατα ανώτερος σε δυνατότητες ο 865.
Δεν γίνεται σύγκριση μεταξύ τους. Όταν συγκρίνεις κάτι φροντίζεις να συγκρινεις μήλα με μήλα.
Αν είναι αποτρεπτικά τα προβλήματα του σε σχέση με το τι σου προσφέρει, σαφέστατα όχι.
Ότι θέλει βελτίωση το λειτουργικό του, ναι θέλει.

Αν και πριν από μερικές μέρες επικοινώνησα με το support μέσω fb μήπως και πάρω τον 865 τελικά δεν με πήραν πίσω ποτέ και σήμερα έγινε η εγκατάσταση με τον 831. Αν ξέρει κάποιος η τιμή αν τον πάρω τώρα με πληρωμή μέσω πιστωτικής είναι 49 ή 149;

149, ο τρόπος πληρωμής έχει οριστεί ήδη στο συμβόλαιο σου, δεν αλλάζει πλέον.
Αν ανατρέξεις στο νήμα του Nova official support, δίνεται η απάντηση σε παρόμοια ερώτηση ενός χρήστη.

Δεν πειράζει Χάρη, δεν κάνουμε κόντρες 😁

Καλησπέρα iceman.

Η τιμή διάθεσης εξοπλισμού σε υφιστάμενη υπηρεσία για απόκτηση του NovaBox HD PVR 865 είναι 149 .

Η παραπάνω τιμή απόκτησης που αναφέρεις στα 49 , διατίθεται μόνο κατά τη νέα ενεργοποίηση συμβολαίου με δήλωση τρόπου πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας στη αίτηση και εφόσον παρέχεται σαν δυνατότητα απο την εκάστοτε προσφορά.

Αλέξης, Forthnet Support

Η τιμή του δεν είναι 99ε για αυτούς που έχουν cinema και sport;

Ρώτησα και στο support

ναι άστα να πάνε διπλά post κάνω. Σ ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

Πάντως, είναι παρανοικό να χρεώνουν τον ίδιο δέκτη (865) α) 149 ευρώ, σε όσους θέλουν αναβάθμιση από 831, 2) 99 ευρώ, σε κάποιους άλλους και 3) 49 ευρώ, σε όσους αγόρασαν την τελευταία προσφορά full pack και δήλωσαν εξόφληση λογαριασμών με κάρτα (σ' αυτή την περίπτωση είμαι).

Δεν είναι καθόλου παρανοϊκό απλά θέλουν να σε κάνουν πελάτη και μετά από δω παν και οι άλλοι. Το θέμα είναι ότι εγώ σχετικά με τον 865 και τη τιμή των 49 την έμαθα από εδώ κατόπιν υπογραφής συμβολαίων. Αν και επικοινώνησα μαζί τους 3-4 μέρες πριν την εγκατάσταση για να πάρω τον 865 και να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής μου απάντησαν ότι θα το κοιτάξουν. Εδώ και 3 μέρες και ακόμα περιμένω απάντηση ότι μπορώ να κάνω την αλλαγή πληρωμής. Μάλλον έμειναν στο κοίταγμα μόνο

Όπως έχω αναφέρει στο θέμα της προσφοράς, και εγώ ξεκίνησα για τον 831, ήρθε ο άνθρωπος με το συμβόλαιο ΠΕ 11/7 απόγευμα και υπέγραψα, διάβασα εδώ για τη δυνατότητα αγοράς του 865 με 49 ευρώ, τηλεφώνησα τη ΔΕ 14/7 στην κοπέλα με την οποία είχα κλείσει τη συμφωνία για την προσφορά, συνεννοήθηκε με το αρμόδιο τμήμα, μου τηλεφώνησε το ίδιο πρωί και ζήτησε mail για να στείλει το νέο κείμενο για την εξόφληση των λογαριασμών με κάρτα, το έστειλε και αφού το συμπλήρωσα το έστειλα πίσω το μεσημέρι της ΔΕ. Την ΠΕ 17/7 τηλεφώνησαν από το γραφείο για την εγκατάσταση και την επομένη (ΠΑ) ήρθε ο τεχνικός με το δέκτη και τα σχετικά.

Έτσι έπρεπε να το κάνω και εγώ αλλά εμπιστεύτηκα τα παιδιά που απαντάνε στο fb τα οποία είναι τα ίδια που απαντάνε και εδώ. Εγώ υπέγραψα την 14/07 και μίλησα με αυτούς στη forthnet την 19/07. Πιστεύω ότι είχαν καιρό να το αλλάξουν ακόμα και αν πήγαινε κάποιες μέρες πίσω η εγκατάσταση. Έπρεπε από την αρχή να πάρω τη κοπέλα που έκλεισα τη συμφωνία. ΜΕΓΑ λάθος