Ο 865 έχει σαν + ότι μπορείς να κάνεις εγγραφές και -σε περίπτωση βέβαια που έχεις και τα cinema κανάλια στο πακέτο σου- να βλέπεις ταινίες και σειρές από το Nova On Demand δωρεάν.Τώρα,από άποψη προβλημάτων...Για να μιλήσω προσωπικά,μέχρι πριν από μερικούς μήνες θεωρούσα τον 865 πολύ πιο σταθερό από τον 831.Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι ισχύει το ίδιο πράγμα.Συγκεκριμένα ο 831 δεν μου έχει κάνει κανένα κόλλημα εδώ και...δεν ξέρω από πόσο καιρό.Κυριολεκτικά εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο δεν έχω ασχοληθεί,αφού δεν χρειάστηκε,να του κάνω κάποιο reset.Ούτε κόλλημα στο zapping,ούτε στο epg...Για να μην πολυλογώ δουλεύει πλέον άψογα.Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις του.Από την άλλη μεριά,τον 865 τον θεωρούσα πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο.Κάτι που πλέον δεν μπορώ να πω ότι ισχύει και τώρα.Ενώ δεν έχει κολλήματα σε zapping και epg,παρουσιάζει κατά καιρούς κάποιες δισλειτουργίες.Για παράδειγμα το δεύτερο tuner μπορεί να τύχει να μη δείχνει καθόλου συχνότητα ή σήμα.Άλλες φορές πάλι μπορεί να έχει φάει κόλλημα και χωρίς να έχεις κάποιο σύμπτωμα για να σε κάνει να υποψιαστείς κάτι,διαπιστώνεις εκ των υστέρων ότι δεν έχει κατεβάσει τίτλους στο On Demand.Όλα αυτά,για να είσαι 1000% σίγουρος,τα λύνεις επιλέγοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις.Είναι ο πλέον ασφαλέστερος και σίγουρος τρόπος.Και αν χρησιμοποιείς και προσωπικά μπουκέτα(το πιο φυσιολογικό δηλαδή),τότε πάλι από την αρχή είσαι αναγκασμένος να τα φτιάχνεις.Σαν συμπέρασμα,οι αναβαθμίσεις στους 2 δέκτες μάλλον έλυσαν τα προβλήματα του 831 σε αντίθεση με τον 865.Και αν θέλετε μια μονολεκτική απάντηση ποιος είναι πιο σταθερός δέκτης από τους 2,για μένα σαφέστατα ο 831.