Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Πριν από μία ώρα που το έλεγξα δεν υπήρχε νέα αναβάθμιση.Μόνο για τον 831 υπήρχε.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Και στο δικό μου 865 έβγαλε επιλογή για αναβάθμιση. Να την κάνω; Στον 831 την έκανα, δεν είδα καμία διαφορά. Ένα changelog θα ήταν χρήσιμο!

Περίεργο πάντως να εμφανίζεται σε μερικούς δέκτες και σε άλλους όχι.

Παρόμοια συμπεριφορά, με τις ταινίες του on demand, σε κάποιους κατεβαίνουν όλες και σε κάποιους όχι.

επειδη μου κολλησε ο δευτερος δεκτης(831) στο multiview,μιλησα πριν λιγο με το τεχνικο τμημα και επι την ευκαιρια τσεκαραμε και τα firmware των 2 δεκτων.
ο λογος που δεν βλεπω διαθεσιμη αναβαθμιση στον 865,ειναι γιατι την εχει παρει μονος του.οποτε οσοι δεν βλεπετε διαθεσιμη αναβαθμιση,πιθανον ο δεκτης σας εχει κανει update μονος του.πατηστε 2 φορες το πρασινο κουμπακι στο κοντρολ και εαν στο νουμερο 8 εχετε 24/10 ειστε οκ..

Δημήτρη το παρατήρησα κι εγώ το απόγευμα,αφού διάβασα την ενημέρωση που έδωσαν στο Nova official support και είδα ότι ο δέκτης είναι ήδη ενημερωμένος.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε άλλους δέκτες έγινε auto update και σε άλλους έπρεπε να γίνει manual.

Ενδεχομένως να γινόταν auto update μετά από λίγο χρόνο και σε όσους έκαναν χειροκίνητα την αναβάθμιση (ίσως δε γίνεται ταυτόχρονα σε όλους τους δέκτες).

η εξηγηση του τεχνικου,ειναι οτι εαν ειναι ο δεκτης ειναι ανοιχτος σε καποιο καναλι για πολλη ωρα,παιρνει το update μονος του.

Ο δικός μου μόλις πέθανε ,γράφει toob και δεν κανει τιποτα,αύριο παει για αντικατάσταση...

ναι το ειχα βγαλει και τιποτα.Τελικα το αφησα κανα 30 λεπτο εκτος ρευματος και επαιξε...

Με τον PVR οτι εγγραφη κανω μενει στον PVR ή υπαρχει τροπος να τα μεταφερω στον υπολογιστη μου?