Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

το σκέφτηκα αλλά θα γίνει ο δέκτης χάλια μετά από καιρό με τις κόλλες...

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Λοιπόν πήρα μια παλιά πιστωτική κάρτα.
Έκοψα ένα κομμάτι και το δίπλωσα στα δύο.
Κατόπιν το σφήνωσα κάτω από την κάρτα της NOVA και πλέον δε μπορεί το παιδί να την βγάλει.

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

nvrle.jpg

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Ζωηρά παιδιά η ζωηρά....... σκυλιά !! Την έβαλα μιας και το συζήτησες. Το άτακτο κουταβάκι επιφύλασσε μια έκπληξη στον φίλο μου..

10577073_10201812357385183_2792878670679987525_n_zps443efe04.jpg

Περιτό να σας πω, πως την 1η μέρα που έκανα την πατέντα, η μπέμπα επειδή δε μπορούσε να βγάλει την κάρτα, έπιασε τον δέκτη και τον πέταξε κάτω, ω ναι....κάτω ! (τσαντίστηκε βλέπετε το παιδί)
Πλέον πήρα μέτρα, έχω καρφώσει τα καλώδια των LNB με ρόκα στον τοίχο, δε πάει πουθενά.

Χαχαχ τρομερή η μικρή να την γράψεις σε καμία πολεμική τέχνη οταν μεγαλωςει φαίνεται οτι το εχει.:2thumb22sup:

Μονο εγώ παρατήρησα πως πλέον όταν αναφέρονται σε 865 δέκτη, λένε τύπου Novabox+ και όχι HD PVR 865, μήπως πάμε για αλλαγή δέκτη; Μήπως λέω βλακείες;;;

Νομίζω ότι ανακάλυψα ένα πρόβλημα στον δέκτη. Δε γνωρίζω, βέβαια, αν το κάνει σε όλους. Όταν, λοιπόν, προγραμματίζω μία εκπομπή προς εγγραφή και ξεκινώ να την παρακολουθώ ενώ αυτή συνεχίζει να εγγράφεται, η εγγραφή σταματά και δεν ολοκληρώνεται. Για παράδειγμα, εαν ξεκινήσω να βλέπω το πρόγραμμα από την αρχή ενώ αυτό στην ζωντανή ροή βρίσκεται στην μέση, η εγγραφή θα μείνει στη μέση, ενώ υποτίθεται πως δεν έχει τελειώσει. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

καποιο κολλημα πρεπει να εχει φαει.δεν μου εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο.

το μοναδικο σοβαρο προβλημα που εχω με τον δεκτη-κσι το εχω αναφερει παλι-ειναι στο Ondemand.
ολες οι sd ταινιες που υπαρχουν στο od,χανουν καρε ανα 15-20 δευτερολεπτα.
ενα σκαλωματακι δηλαδη σαν να μην εχει τα σωστα frames.
οι hd στο ondemand και οτι εχω δικο μου γραμμενο σε sd αλλα και σε hd(οπως βεβαια και η live ροη)δεν μου παρουσιαζει το παραμικρο προβλημα.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Δημητρη τωρα αρχισε να στο κανει αυτο η απο την αρχη;

απο την αρχη ειχα αυτο το θεμα.
να το εκανε σε ολες τις μεταδοσεις sd,να πω οκ.
αλλα το κανει μονο στα sd του ondemand..!

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Εμενα χανει καποιο καναλι συνεχως. Το βρισκω στο public το τοποθετω ξανα και μετα απο λιγες χανεται. Μιλαω για το supertennis το οποιο σημερα δεν το βρισκω ουτε στο public πια.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Εμενα χανει καποιο καναλι συνεχως. Το βρισκω στο public το τοποθετω ξανα και μετα απο λιγες χανεται. Μιλαω για το supertennis το οποιο σημερα δεν το βρισκω ουτε στο public πια.
Η λύση για αυτό, δυστυχώς όμως όχι μόνιμη, είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αν αρχικά συνδέσω σε 865 μόνο ένα καλώδιο από το πιάτο τι ακριβώς δεν θα λειτουργεί σωστά ή και καθόλου;

Αν τροφοδοτήσεις και τις 2 εισόδους του δέκτη με καλώδιο από το ίδιο lnb , ο δέκτης θα λειτουργεί και υπό προϋποθέσεις δεν θα έχεις θέμα.