Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

το ιδιο εννοω.αυτη την σκια που δειχνει μεσα στην εικονα σε γρηγορη κινηση οπως γυριζει η καμερα σε μακρινη ληψη.ειδικα με φοντο το χορταρι.samsung 55c8000. στο NGHD δεν την εχω δει σε γρηγορη κινηση της καμερας!

Εντοπίζεις δηλαδή το πρόβλημα μόνο σε αθλητικό περιεχόμενο; Αν δεν το βλέπεις στο NGHD, στο cinema HD το βλέπεις; Αν όχι, τότε το πρόβλημα είναι στο σήμα των αθλητικών καναλιών. Είναι το ίδιο και σε ξένους, και σε ελληνικούς αγώνες;

Εντοπίζεις δηλαδή το πρόβλημα μόνο σε αθλητικό περιεχόμενο; Αν δεν το βλέπεις στο NGHD, στο cinema HD το βλέπεις; Αν όχι, τότε το πρόβλημα είναι στο σήμα των αθλητικών καναλιών. Είναι το ίδιο και σε ξένους, και σε ελληνικούς αγώνες;

στο cinema HD ουτε εκει το εχω εντοπισει. μονο σε αγωνες τωρα που δειχνει αγγλικο πρωταθλημα, κ η πλακα ειναι οτι μονιμως το παρατηρω απο το κεντρο της τηλεορασης κ δεξια οπως γυριζει γρηγορα η καμερα.κατι σαν σκια ανομοιομορφη.αν ηταν θεμα τηλεορασης λογικα θα το βλεπα κ στα αλλα καναλια που βλεπω.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Πρόσφατα απόκτησα τον 865 pvr. Παρατηρώ ότι μέσα στη μέρα κάνει κάποιες επανεκινήσεις από μόνος του, είναι γνωστό πρόβλημα αυτό, υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο νέο firmware να φτιάξει; Επίσης μερικές φορές δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες προγράμματος ή αργούν να εμφανιστούν.

Όσον αφορά την "κουνουπιέρα" το έχω παρατηρήσει και εγώ στα κανάλια discovery, national geo ίσως και σε κάποια άλλα. ΔΕΝ το έχω παρατηρήσει στα HD και στα ελληνικά κανάλια.

Καλημέρα και χρόνια πολλά
Μια ερώτηση. Έχω τον PVR 3001 αν πάρω τον καινούριο PVR HD 865 θα μπορώ να τους συνδέσω μαζί? (Multiview όταν λειτουργήσει) ή θα πρέπει να είναι και οι δύο τρείς κτλ της Pace-NOVA?

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Πρόσφατα απόκτησα τον 865 pvr. Παρατηρώ ότι μέσα στη μέρα κάνει κάποιες επανεκινήσεις από μόνος του, είναι γνωστό πρόβλημα αυτό, υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο νέο firmware να φτιάξει; Επίσης μερικές φορές δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες προγράμματος ή αργούν να εμφανιστούν.

Όσον αφορά την "κουνουπιέρα" το έχω παρατηρήσει και εγώ στα κανάλια discovery, national geo ίσως και σε κάποια άλλα. ΔΕΝ το έχω παρατηρήσει στα HD και στα ελληνικά κανάλια.

Να συμπληρώσω ότι δεν ανοίγει το Novascope και τα Games.

Όλα αυτά που γράφεις τα κάνει και ο δικός μου. Και μερικά ακόμα:
Το ρολόι σπάνια λειτουργεί.
Το mute δεν λειτουργεί σε HD κανάλια.
Όταν τον ανοίγω, παίρνει περίπου 1 λεπτό να ξεκλειδώσει την κάρτα.
Δεν λειτουργεί το PVR.

Οι επανεκκινήσεις είναι προγραμματισμένες να γίνονται από το λογισμικό...

Μια ερώτηση. Έχω τον PVR 3001 αν πάρω τον καινούριο PVR HD 865 θα μπορώ να τους συνδέσω μαζί? (Multiview όταν λειτουργήσει) ή θα πρέπει να είναι και οι δύο τρείς κτλ της Pace-NOVA?
Μόνο με pace γίνεται ......

1. γινεται μονο με τους Pace...
2. Να περιμενεις γιατι οταν θα ξεκινησει η υπηρεσια multiview (πρωτο τριμηνο 2011) θα κανουν ειδικη προσφορα για αυτους που εχουν ηδη PVR 3001, ετσι μου ειπαν τουλαχιστον:a0210:

Αναβάθμιση έρχεται σε μερικές ημέρες, περιλαμβάνει games & novascope...

Πάντως περιμένω την αναβάθμιση να δω αν θα στρώσει το μηχάνημα. Τα bugs είναι απίστευτα πολλά...
Τι ξεκινά ο δέκτης χωρίς να βγάζει εικόνα (μόνο ήχο), τι ξεκινά με εικόνα και ήχο παραμορφωμένο, τι κάνει 2-3 λεπτά να ενεργοποιήσει την κάρτα, ένα δράμα είναι...

Βέβαια όταν λειτουργεί, δεν συγκρίνεται σε εικόνα με τον 990... Είναι πολύ καλύτερος...

Αχ φιλε Γιωργο,, ολα τα buggy μηχανηματα σε εσενα έπεσαν...:twoguns:.... αλλα φαινεται πως εχεις δικιο.

Παντως, το σκεφτομαι και εγω για τον PVR της PACE, αλλα με χαλαει το προβλημα με την υποστηριξη disecq.