Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Αχ φιλε Γιωργο,, ολα τα buggy μηχανηματα σε εσενα έπεσαν...:twoguns:.... αλλα φαινεται πως εχεις δικιο.

Άμα το πιστεύεις, αγόρασα vaio laptop, και στις 15 μέρες κάηκε το touchpad!
Και είναι η 2η μέρα που περιμένω να έρθουν να το πάρουν για Βέλγιο και σε 10-15 εργάσιμες, πάλι δικό μου θα είναι... :flipout:
Στην σόνυ πάλι, τι το λεξικό του Μπαμπινιώτη ανοίξαμε, τι του Τεγόπουλου-Φυτράκη, τι κάτι άλλα, την λέξη "αντικατάσταση" δεν την βρήκαμε...
Στο κατάστημα πάλι, αντί για τεχνικούς να το παραλάβουν, είχε κάποιους που μάλλον ήταν ηθοποιοί και έκαναν πρόβες για κάποιο έργο. Στην αρχή μου ύφος 10 Πατσίνο μου έλεγαν "Are you talking to me?" και μετά έκαναν την πάπια... :flipout:

Πάντως ο δικός μου pvr δεν κάνει καν εγγραφή...

Άμα το πιστεύεις, αγόρασα vaio laptop, και στις 15 μέρες κάηκε το touchpad!
Και είναι η 2η μέρα που περιμένω να έρθουν να το πάρουν για Βέλγιο και σε 10-15 εργάσιμες, πάλι δικό μου θα είναι... :flipout:
Στην σόνυ πάλι, τι το λεξικό του Μπαμπινιώτη ανοίξαμε, τι του Τεγόπουλου-Φυτράκη, τι κάτι άλλα, την λέξη "αντικατάσταση" δεν την βρήκαμε...
Στο κατάστημα πάλι, αντί για τεχνικούς να το παραλάβουν, είχε κάποιους που μάλλον ήταν ηθοποιοί και έκαναν πρόβες για κάποιο έργο. Στην αρχή μου ύφος 10 Πατσίνο μου έλεγαν "Are you talking to me?" και μετά έκαναν την πάπια... :flipout:

Πάντως ο δικός μου pvr δεν κάνει καν εγγραφή...

Το διαβασα στο avforums.
Εγω ειχα τηλεφωνησει στο service της Philips και ζητησα να ερθει τεχνικος να κανει εναν ελεγχο στο 3D της 9705.
Ηρθε - παραμονες Χριστουγεννων - ειδε το προβλημα και αφου δοκιμασε διαφορους συνδυασμους 3D πομποδεκτων/γυαλιων σε διαφορα 3D Demo της Philips (απο USB stick στο ΒDP-9600), ειπε πως φταει η πλακετα επεξεργασιας του 3D.
Σημερα, ηρθαν και την πηραν (βλεπεις τοσο καιρο η οικογενεια την συνηθισε - ειδικα το ambiligh t- και μολις ανοιξαν τα σχολεια καταφερα να κανονισω την παραλαβή της).
Θα την ξαναδω?

Το συνηθισμένο σφάλμα είναι ότι βρίσκεται άλλη εγγραφή σε εξέλιξη (εγγραφή με χρονοδιακόπτη). Σε εγγραφή από το τηλεχειριστήριο, δεν κάνει συχνά τίποτα.
Την μοναδική φορά ου έγραψε κάτι ήταν τετράγωνα διαφόρων χρωμάτων...
Η νόβα λέει ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν έχω βάλει ο 2ο LNB...
Αλλά εγγραφή στο κανάλι που βλέπω, δεν έπρεπε να γίνεται;

Απάντηση: Nova HD PVR

Πιθανότατα δεν έπρεπε να γίνεται.

Το 1 LNB είναι μάλλον για το timeshift και το άλλο για την εγγραφή.

Και συ βρε petasis διαμαρτύρεσαι ότι δεν σου παίζει χωρίς να τον έχεις συνδέσει σωστά;

Όπως τα λέει ο Δημήτρης είναι Γιώργο..... Η σωστή σύνδεση είναι με δύο lnb...

Re: Απάντηση: Nova HD PVR

Πιθανότατα δεν έπρεπε να γίνεται.

Το 1 LNB είναι μάλλον για το timeshift και το άλλο για την εγγραφή.

Και συ βρε petasis διαμαρτύρεσαι ότι δεν σου παίζει χωρίς να τον έχεις συνδέσει σωστά;

Μα το ότι δεν γράφει είναι μόνο ένα από τα προβλήματα... :smash:

Καλησπέρα σε όλους.
Ανοίκω στα πολύ φρέσκα "ψάρια" της nova και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.
1. Ήρθε ο τεχνικός και έκανε εγκατάσταση τα πάντα. Παρατηρώ την στάθμη σήματος η οποία είναι στο 70% και την ακρίβεια του σήματος στο 80%. Για το δε δεύτερο παρατηρώ ότι πολλές φορές πέφτει (ακόμα και στο 40%). Θεωρητικά είναι καλά τα ποσοστά ή μήπως θα έπρεπε να κατοσταρίσουν και τα δύο?
2. Βάζοντας να δω την ανάλυση της εικόνας μου γράφει 1280 Χ 720. Δεν θα έπρεπε να είναι 1280 Χ 1080?

Στο περίπου καλά είσαι, αν αλλάξεις κανάλι το οποίο θα είναι σε άλλη συχνότητα (tp) τότε θα δεις και άλλη διαφορά στο σήμα.

Το ανέβα κατέβα του σήματος πολλές φορές οφείλεται και στις καιρικές συνθήκες.

Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Καλησπέρα σε όλους.
Ανοίκω στα πολύ φρέσκα "ψάρια" της nova και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.
1. Ήρθε ο τεχνικός και έκανε εγκατάσταση τα πάντα. Παρατηρώ την στάθμη σήματος η οποία είναι στο 70% και την ακρίβεια του σήματος στο 80%. Για το δε δεύτερο παρατηρώ ότι πολλές φορές πέφτει (ακόμα και στο 40%). Θεωρητικά είναι καλά τα ποσοστά ή μήπως θα έπρεπε να κατοσταρίσουν και τα δύο?
2. Βάζοντας να δω την ανάλυση της εικόνας μου γράφει 1280 Χ 720. Δεν θα έπρεπε να είναι 1280 Χ 1080?

Η ακρίβεια θα μπορούσε να είναι στο 100%. Σε μένα και κανα δυο φίλους έτσι είναι, η ένταση τώρα που βρέχει καρεκλοπόδαρα είναι στο 65%. Είμαι με το 60άρι πιάτο της nova και με τον pvr3001 (τον παλιό)

Re: Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Η ακρίβεια θα μπορούσε να είναι στο 100%. Σε μένα και κανα δυο φίλους έτσι είναι, η ένταση τώρα που βρέχει καρεκλοπόδαρα είναι στο 65%. Είμαι με το 60άρι πιάτο της nova και με τον pvr3001 (τον παλιό)

Τι είναι πιο σημαντικό? Η ακρίβεια του σήματος η στάθμη?

Φαινεται πως την υπηρεσια multiview την αναβαλλουν χρονικα για 3-10 μηνες....σε προσφατο τηλεφωνημα μου στη νοβα, υπαλληλος της εξυπ.πελατων μου ειπε οτι δεν υπαρχει ακριβης ενημερωση, αλλα ισως παει για καλοκαιρι η σεπτεμβριο...! καποια στιγμη φετος ή προς το τελος της περιοδου μου ειπε!!... βεβαια ο συγκεκριμενος, ακουστηκε παντελως ασχετος! Απο κατι ερωτησεις που επιχειρησα να του κανω, φανηκε πως δεν το κατειχε και πολυ το αθλημα....

Δεν είναι παράλλογο ο άνθρωπος στο support να μη ξέρει το roadmap της εταιρείας :)
το multiview έχει καμία σχέση με αυτό ή καμία σχέση;

Δεν είναι παράλλογο ο άνθρωπος στο support να μη ξέρει το roadmap της εταιρείας :)
το multiview έχει καμία σχέση με αυτό ή καμία σχέση;

καμια σχεση

multiview = ταυτοχρονη ζωντανη θεαση δυο διαφορετικων καναλιων της nova

Επειδη εχω διαβασιε πολλα τελευταια και εχω πηξει.

multiview = ταυτοχρονη ζωντανη θεαση δυο διαφορετικων καναλιων της nova

Αυτο δεν ειναι το PVR η κανω λαθος?

Επειδη πρωτη φορα θα μεινω σε πολυκατοικια .
Στο διαμερισμα που φτιαχνω τωρα εχει ενα πιατο ολο το κτιριο το καλωδιο του οποιου παει σε ενα κουτι (ενισχυτης φανταζομαι) και σε αυτο κουμπωνουν 7 βυσματα που ερχονται απο τα διαμερισματα και ενα κενο (το δικο μου).
Αυτο επηρεαζει το τι/πως θα βλεπω εγω η απλα δινει σημα σε ολους του αποκωδικοποιητες του κτιριου?

Με το παρον setup υπαρχει τροπος να δω nova (το ιδιο καναλι) και στις 2 τηλεορασεις του σπιτιου?
Αν οχι πρεπει να παρω δικο μου πιατο + Nova PVR?

Sorry αν ρωταω βλακειες αλλα δεν κατεχω.:ernaehrung004:

Last edited:

Αυτο δεν ειναι το PVR η κανω λαθος

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από τη nova (που κακώς ονομάστηκε απ’ τους ίδιους ως υπηρεσία PVR -τότε, πριν 3 χρόνια- και τώρα ο κοσμάκης μπερδεύεται)
Σχετικά με την εγκατάσταση
7 βυσματα που ερχονται απο τα διαμερισματα και ενα κενο (το δικο μου)
θα μπορείς να βλέπεις το ίδιο κανάλι. Αν θελήσεις να γράφεις κιόλα μερικά προγράμματα, τότε θα χρειαστείς το Nova HD PVR που λες, και αν θέλεις και ανεξάρτητη θέαση καναλιών τότε θα περιμένεις το multiview, το οποίο- όταν, τότ .

Last edited:

A ωραιια.
Οχι δεν θελω PVR τοτε, ισως κοιταξω για HD να βλεπω τα αντιστοιχα καναλια αλλα αφου θα μπορω να βλεπω και στις 2 TV Nova ειμαι καλυμενος.

Να και ένα φανταστικό «bug» που εμφάνισε σήμερα ο 865 HDPVR (σε φίλο), μετά από δυο μήνες συνεχόμενων εγγραφών με ταινίες SD και HD και ενώ ο δίσκος βρισκόταν περίπου στο 80%! Όταν άνοιξε σήμερα το δέκτη πηγαίνοντας σε “playlist”, διαπίστωσε ότι έλειπαν όλες οι εγγραφές!!! 100% ελεύθερος χώρος!!! Με δυο διαφορετικού τύπου reset, μέσω του τεχνικού τμήματος, οι εγγραφές δεν επανήλθαν!!!

Καταπληκτικές οι υπηρεσίες Novaplus “Δες ότι Θες, όπως το θες και όταν το θέλεις”!!!