Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

γιώργο στη συσκευασία του πιάτου δέν έχει 4αρι Lnb, 2πλο δίνουν με δυο 25αρια καλώδια
στο κουτί της βάσης έξω γράφει sinuta PVR kit οχι standard
4αρι δίνουν μόνο σε upgrade kit & multiview

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Κανονικά με τον 865 έδιναν το quad lnb και καλώδιο.
Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα forthnet που τον αγόρασες και ρωτά τους.

Κάνεις λάθος, διπλό lnb δίνουν, quad μόνο αν έχεις εγγραφεί και στην υπηρεσία multiview.

εμενα πριν ενα χρονο,μου ειχαν δωσει quad πρωτου δηλωσω οτι θελω multiview.
αφου πηρα τον 865 και ειδα οτι το multiview ειναι δωρεαν για ενα χρονο,τους πηρα τηλεφωνο και το ενεργοποιησα μετα απο λιγες ημερες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

γιώργο στη συσκευασία του πιάτου δέν έχει 4αρι Lnb, 2πλο δίνουν με δυο 25αρια καλώδια
στο κουτί της βάσης έξω γράφει sinuta PVR kit οχι standard
4αρι δίνουν μόνο σε upgrade kit & multiview

Γεια σου Μάνο!!!

Ο καταστηματάρχης μου έδωσε ένα πιάτο κι ένα κουτί βάσης standard. Ούτε καν καλώδια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Ωραιος ο καταστηματαρχης
Μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω οτι σου φερθηκε ετσι
Ζητα γρηγορα το γνησιο κιτ για pvr οπως το περιεγραψαν τα αλλα μελη
και κανε και καμια καταγγελια στην φορτνετ

Το καλύτερο θα ήταν να κάνει μια αναφορά και στο nova official support γιατί δείχνει πολύ περίεργο αυτό που έγινε και μετά αν δεν βγάλει άκρη τότε να προχωρήσει σε καταγγελία κ.τ.λ.

υπαρχει τρόπος αυτόματα οταν ανοίγεις τον αποκωδικοποιητή να ανοίγει και η τηλεόραση?

Όχι, δεν υπάρχει (μέσω HDMI). Ο δέκτης δεν έχει CEC. Που κανονικά θα έπρεπε να έχει...

υπαρχει τρόπος αυτόματα οταν ανοίγεις τον αποκωδικοποιητή να ανοίγει και η τηλεόραση?

Σε νέες Samsung εχει μια πρόεκταση που τοποθετείται μπροστα απο τον αποκωδικοποιητή της nova και λειτουργείς πλέον το δεκτή απο το κοντρόλ της τηλεόρασης. Έτσι πετυχαίνεις αυτο που θες.

Σε όλες ισχύει? μήπως ξέρεις πως ονομάζεται το καλώδιο η η λειτουργία?

Σε νέες Samsung εχει μια πρόεκταση που τοποθετείται μπροστα απο τον αποκωδικοποιητή της nova και λειτουργείς πλέον το δεκτή απο το κοντρόλ της τηλεόρασης. Έτσι πετυχαίνεις αυτο που θες.

Αυτό είναι άλλο πράγμα. Δεν θα το πετύχει έτσι.
Το έχω και το ξέρω. Αυτό που μπορείς να κάνεις με αυτή την προσθήκη, είναι να κάνεις streaming την Νοβα στο smart view app του κινητού.

NOVA Pace 865 HD PVR

Αυτό είναι άλλο πράγμα. Δεν θα το πετύχει έτσι.
Το έχω και το ξέρω. Αυτό που μπορείς να κάνεις με αυτή την προσθήκη, είναι να κάνεις streaming την Νοβα στο smart view app του κινητού.
Streaming της ΝΟΒΑ δεν κανεις ..... μονο τα ελεύθερα. Η υπηρεσία λέγεται Samsung smart view και απαιτεί να κατεβάσεις σχετικό app στο tablet.

Η προέκταση ειναι για το ir και το σερφάρεις έτσι ωστε να δίνει το χειριστήριο της τηλεόρασης εντολές και στο δεκτη της ΝΟΒΑ. Το εχω κανει και ξέρω. Η λειτουργία ονομάζεται universal remote setup και το καλώδιο or extender

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν παταω το πρασινο κουμπί δυο φορες βλέπω στο tuner 1 το σήμα και δίπλα την συχνότητα. Όταν επιλέγω tuner 2 βλέπω κανονικά το σήμα αλλά ατην συχνότητα δεν δείχνει τίποτα. Μονο οταν παταω εγγραφή ή pause τοτε δείχνει την συχνότητα στο tuner 2. Μετα απο λίγο όταν σταματάω την εγγραφή δεν δείχνει κάποια συχνότητα. Μπορεί να επηρρεάσει αυτό το demand στο να κατεβάσει ταινιες?

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν παταω το πρασινο κουμπί δυο φορες βλέπω στο tuner 1 το σήμα και δίπλα την συχνότητα. Όταν επιλέγω tuner 2 βλέπω κανονικά το σήμα αλλά ατην συχνότητα δεν δείχνει τίποτα. Μονο οταν παταω εγγραφή ή pause τοτε δείχνει την συχνότητα στο tuner 2. Μετα απο λίγο όταν σταματάω την εγγραφή δεν δείχνει κάποια συχνότητα. Μπορεί να επηρρεάσει αυτό το demand στο να κατεβάσει ταινιες?
Ναι , πραγματικά επηρεάζει το on demand από προσωπική εμπειρία. Το καλύτερο είναι να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξεκολλήσει.

Έγινε ευχαριστώ για την ενημερωση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρέπει να το κοιτάω συνεχεια κάθε μέρα? Ή κάθε Δεύτερα βράδυ που λένε για τα on demand. Τώρα πήρα τον 865

Έγινε ευχαριστώ για την ενημερωση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρέπει να το κοιτάω συνεχεια κάθε μέρα? Ή κάθε Δεύτερα βράδυ που λένε για τα on demand. Τώρα πήρα τον 865
Δυστυχώς ο δέκτης αντιδρά πολλές φορές περίεργα κσι δεν μπορείς να έχεις κάποια ένδειξη οτι θέλει επαναφορά . Καλό είναι να το ελέγχεις παντα Δευτέρα και Πέμπτη για το on demand και πριν από κάποια σημαντική εγραφή για το αν πρέπει να κάνεις επαναφορά.Μην ξεχνάς να διορθώσεις τις οποίες ρυθμίσεις εχεις κανει μετά από κάθε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είμαι κάτοχος του δέκτη απο το 2011 και μονό τώρα τελευταία ειναι σταθερός αν και να πω την αλήθεια κάθε 15 κάνω μια χωρίς λόγο.

Τελικά αυτός ο αποκωδικοποιητής κανει οτι θέλει! Παταω το pause και δεν κανει τίποτα. Μετα απο 10 φορες τουλαχιστον μπορεί να πιασει. Σήμα στέλνει κανονικά το τηλεκοντρόλ, ανάβει το λαμπάκι στον δεκτη όταν το παταω. Και το περίεργο είναι οτι αφού σταματήσει η εικόνα..αν πατήσω το backward πηγαινει πίσω στο σημείο που Πατήσια πρωτη φορά pause δηλ. 10 δευτερόλεπτα πίσω απο τη στιγμη που πάγωσε η οθόνη. Επαναφορά εργοστασιακών και reset δεν διορθώνεται το πρόβλημα. Έχει αντιμετωπίσει καποιος κάτι παρόμοιο?

Έχεις περάσει την τελευταία αναβάθμιση? Μπορείς να πας από το μενού του δέκτη στην "Αναβάθμιση αποκωδικοποιητή" και να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, σημαίνει ότι έχει γίνει η τελευταία αναβάθμιση στον αποκωδικοποιητή. Σαν τελευταία ενέργεια θα σου πρότεινα να βγάλεις το ρεύμα απο το τροφοδοτικό (και όχι απλά να τραβήξεις το καλώδιο από τον αποκωδικοποιητή) και να το αφήσεις εκτός για 10 λεπτά. Ακόμα καλύτερα, αν έχεις άλλο τροφοδοτικό από άλλον pace που σου έχει "ξεμείνει".Αν μετά από όλα αυτά το πρόβλημα παραμένει, τότε πρέπει να μιλήσεις με τεχνική υποστήριξη.