Κανονικά με τον 865 έδιναν το quad lnb και καλώδιο.
Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα forthnet που τον αγόρασες και ρωτά τους.
γιώργο στη συσκευασία του πιάτου δέν έχει 4αρι Lnb, 2πλο δίνουν με δυο 25αρια καλώδια
στο κουτί της βάσης έξω γράφει sinuta PVR kit οχι standard
4αρι δίνουν μόνο σε upgrade kit & multiview
υπαρχει τρόπος αυτόματα οταν ανοίγεις τον αποκωδικοποιητή να ανοίγει και η τηλεόραση?
Σε νέες Samsung εχει μια πρόεκταση που τοποθετείται μπροστα απο τον αποκωδικοποιητή της nova και λειτουργείς πλέον το δεκτή απο το κοντρόλ της τηλεόρασης. Έτσι πετυχαίνεις αυτο που θες.
Streaming της ΝΟΒΑ δεν κανεις ..... μονο τα ελεύθερα. Η υπηρεσία λέγεται Samsung smart view και απαιτεί να κατεβάσεις σχετικό app στο tablet.Αυτό είναι άλλο πράγμα. Δεν θα το πετύχει έτσι.
Το έχω και το ξέρω. Αυτό που μπορείς να κάνεις με αυτή την προσθήκη, είναι να κάνεις streaming την Νοβα στο smart view app του κινητού.
Ναι , πραγματικά επηρεάζει το on demand από προσωπική εμπειρία. Το καλύτερο είναι να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξεκολλήσει.Παιδιά μια ερώτηση. Όταν παταω το πρασινο κουμπί δυο φορες βλέπω στο tuner 1 το σήμα και δίπλα την συχνότητα. Όταν επιλέγω tuner 2 βλέπω κανονικά το σήμα αλλά ατην συχνότητα δεν δείχνει τίποτα. Μονο οταν παταω εγγραφή ή pause τοτε δείχνει την συχνότητα στο tuner 2. Μετα απο λίγο όταν σταματάω την εγγραφή δεν δείχνει κάποια συχνότητα. Μπορεί να επηρρεάσει αυτό το demand στο να κατεβάσει ταινιες?
Δυστυχώς ο δέκτης αντιδρά πολλές φορές περίεργα κσι δεν μπορείς να έχεις κάποια ένδειξη οτι θέλει επαναφορά . Καλό είναι να το ελέγχεις παντα Δευτέρα και Πέμπτη για το on demand και πριν από κάποια σημαντική εγραφή για το αν πρέπει να κάνεις επαναφορά.Μην ξεχνάς να διορθώσεις τις οποίες ρυθμίσεις εχεις κανει μετά από κάθε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είμαι κάτοχος του δέκτη απο το 2011 και μονό τώρα τελευταία ειναι σταθερός αν και να πω την αλήθεια κάθε 15 κάνω μια χωρίς λόγο.Έγινε ευχαριστώ για την ενημερωση
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πρέπει να το κοιτάω συνεχεια κάθε μέρα? Ή κάθε Δεύτερα βράδυ που λένε για τα on demand. Τώρα πήρα τον 865
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.