Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Γενικά αξίζει σιγουρα. Η ειδοποιος διαφορα με τον 831 ειναι η εγγραφή. Οπότε αν τον δινουν τόσο οικονομικά, ισως μπορουμε να ελπιζουμε για ενα καλό update στον 831 ή/και εναν ολοκαινουργιο δεκτη. Εκτιμώ πως δεν ειναι η καλυτερη στιγμή για αγορά, εκτος και αν σκοπευες να κανεις συμβολαιο οπως και να ειχε.

Είμαι στους 11 μήνες και έχω 18μηνη δέσμευση. Συμβόλαιο δεν θέλω να ανανεώσω από τώρα απλά ο δέκτης με ενδιέφερε απο την αρχή λόγω της εγγραφής αλλά δεν έκανα την κίνηση τότε. Μάλλον θα περιμένω τους καινούριους δέκτες αν και η άνοιξη που έλεγαν ότι θα τους διαθέσουν τελείωσε. Άντε να δούμε...

Εφοσον δεν εχεις αναγκη τον δεκτη, δεν ειναι καλη κινηση η αγορα δευτερου. Εχει αναφερθεί πως θα ερθει το καλοκαίρι η αναβαθμιση. Ίσως λογικό, για να χρυσωσει το χαπι σε υπαρχοντες συνδρομητες που σκεφτονται να φυγουν. Το καλοκαιρι θεωρητικα εχει ερθει..

Είμαι στους 11 μήνες και έχω 18μηνη δέσμευση. Συμβόλαιο δεν θέλω να ανανεώσω από τώρα απλά ο δέκτης με ενδιέφερε απο την αρχή λόγω της εγγραφής αλλά δεν έκανα την κίνηση τότε. Μάλλον θα περιμένω τους καινούριους δέκτες αν και η άνοιξη που έλεγαν ότι θα τους διαθέσουν τελείωσε. Άντε να δούμε...

Σαυτη την τιμη αξιζει να τον αγορασεις τωρα
ειναι πολυ καλος δεκτης με δυνατοτητες εγγραφης αλλα και ταινιες on demand
Απλως εχε υποψη σου το δευτερο καλωδιο και lnbπου συνηθως χρειαζεται
το τι θα γινει αργοτερα ειναι αγνωστο εδω δεν ξερουμε αν θα παμε στη δραχμη...

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Σκέφτομαι την αντιμετάθεση των συσκευών (831 και 865), που έχω σε δύο χώρους, με στόχο να βλέπω τις ταινίες on demand στον άλλο χώρο.
Όμως, στο χώρο αυτό κατεβαίνει ένα μόνο καλώδιο από το πιάτο, και διερωτώμαι αν θα κάνω αυτό που θέλω ή πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί και δεύτερο καλώδιο;

Εκεί που θα ειναι ο 865 πρεπει να υπάρχει υποχρεωτικά δεύτερο καλωδιο απο το πιατο. Εάν δεν μπορείς να κατεβάσεις απο το πιατο καλυτερα να τα αφήσεις όπως ειναι τωρα.

Επομένως, χρειάζεται νέο LNB και κατέβασμα καλωδίου, ου δεν είναι κάτι δύσκολο να το κάνω.
Θα ζητήσω ένα διπλό LNB ή χρειάζεται και κάτι άλλο;

Πάρε τετραπλό να είσαι καλυμμένος και μελλοντικά

Σωστή ερώτηση και με απασχόλησε μέχρι σήμερα το πρωί που επισκέφθηκα σχετικό κατάστημα.
Εκεί διαπίστωσα ότι η τιμή του 4πλού ήταν παραπάνω από 100%, σε σχέση με το 2πλό.
Αγλορασα το 2πλό και δυο κονέκτορες (καλώδιο έχω) και αύριο θα κάνω την επιχείρηση.

Θέλω να ενημερώσω ότι το πείραμα της αντιμετάθεσης των δεκτών 831 και 865, στους δύο διαφορετικούς χώρους που έχω, πέτυχε με α) την αντικατάσταση του απλού LNB της Nova (είχε τοποθετηθεί το 2013 από τεχνικό της Nova) με διπλό ((κόστος 11 ), β) την εγκατάσταση και δεύτερου ομοαξονικού καλωδίου κεραίας (το είχα από το 2013), γ) την τοποθέτηση 2 βυσμάτων (0,60 ) και, τέλος, την πολύτιμη βοήθεια φίλου μέλους του forum (χρησιμοποιώ σεμνή λέξη προσδιορισμού), για τη ρύθμιση του διπλού LNB, χωρίς την οποία δεν θα είχα εικόνα.

Είχα αρκετές μέρες να χρησιμοποιήσω τον 865 και χθες το βράδυ, που τον συνέδεσα στη νέα θέση, είδα ότι είχε 20 ταινίες (3*6+2 σειρές), που πρέπει να είναι σωστές, μετά τον έλεγχο που έκανα με το πρόγραμμα του μήνα.

Βλέπω ότι και τα δύο έχουν γυρίσει προς τα αριστερά, όπως ακριβώς έκανα με το δικό μου και πέτυχα την καλλίτερη σχέση (ποιότητα 81 έως 71, ακρίβεια 100)

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Σωστή ερώτηση και με απασχόλησε μέχρι σήμερα το πρωί που επισκέφθηκα σχετικό κατάστημα.
Εκεί διαπίστωσα ότι η τιμή του 4πλού ήταν παραπάνω από 100%, σε σχέση με το 2πλό.
Αγλορασα το 2πλό και δυο κονέκτορες (καλώδιο έχω) και αύριο θα κάνω την επιχείρηση.

Μάλλον δεν πας σε σωστά μαγαζιά, οι τιμές των twin ξεκινούν από 11 ευρώ συνήθως και του των quad από 16 ευρώ...

Σε περίπτωση multiview για να κάνεις σωστή δουλειά θα χρειαστείς quad...

Πήγα στον Μπέσκα (Αργυρούπολη) και χρέωσε 10,92 το διπλό LNB, 0,59 τα 2 βύσματα και 1,49 2 αντάπτορες ρεύματος (αγγλικού- σούκο).
Είχε τους 4πλούς 28 αν θυμάμαι καλά, και αν ήταν 16 όπως λες θα το είχα πάρει.

Εν πάση περιπτώσει,μια χαρά έγινε η δουλειά που ήθελα και με πολύ φτηνό κόστος.

Ναι βρε δεν αντιλέγω, απλά σου είπα που παίζουν οι τιμές. Ένα μαγαζί δεν είναι κριτήριο