Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Παιδιά καλησπέρα!Θέλω να αγοράσω τον 865 κι εγώ..Έχω τον 831 αλλά λόγω δυνατότητας εγγραφής θέλω να τον αλλάξω...

1) Ακόμα στα 149 τον έχουνε?
2) Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι εγγραφές στο PC ή πρέπει να αναζητήσω άλλον τρόπο?

Παιδιά καλησπέρα!Θέλω να αγοράσω τον 865 κι εγώ..Έχω τον 831 αλλά λόγω δυνατότητας εγγραφής θέλω να τον αλλάξω...

1) Ακόμα στα 149 τον έχουνε?με πιστωτικη σιγουρα φθηνοτερα.εαν θυμαμαι καλα το αγοραζεις 49 ευρω.σιγουρα υπαρχουν και αλλοι τροποι για να μην το παρεις 149 ευρω.
2) Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι εγγραφές στο PC ή πρέπει να αναζητήσω άλλον τρόπο? αυτο ξεχασε το...

:a0210:.................

Συν σε ό,τι ειπε ο Δημητρης, σκεψου πως αναμενονται νεοι δεκτες. Ο 865 ειναι καλός δεκτης, αλλα αν δεν σε επείγει ίσως να περιμενεις.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Να συμπληρώσω σε όσα είπε ο Δημήτρης και ο Κώστας πως η έλευση νέων δεκτών μπορεί να είναι αύριο, μπορεί να εναι και σε ένα χρόνο από τώρα. Άσχετα με το τι γράφουμε στο φόρουμ η τι διαβάζουμε στα περιοδικά το χρονικό διάστημα δεν το ξέρει κανείς μας. :smile:

2) Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι εγγραφές στο PC ή πρέπει να αναζητήσω άλλον τρόπο?

Αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Οι σκληροί δίσκοι των PVR έχουν ειδικό format.
Δεν τους αναγνωρίζει ο υπολογιστής.

Αν ξέρει κάτι άλλο κάποιος ας μας πει.

Και εγώ θα ήθελα να μεταφέρω τις εγγραφές στο PC.

το εχει αναφερει ενας εδω μεσα που ειπε οτι μιλησε με το τεχνικο τμημα. δεν ξερα αν ειναι εγκυρο

Εγώ το προσπάθησα στον 865 να κανω την αναβαθμιση του 831 αλλά δεν έγινε κάτι. Το έκανα 3 φορές. Τις 2 προσπάθησε να κατεβάσει κάτι και μπροστά έλεγε r και γυρνούσε κάτι γυρω γυρω. Την τριτη φορά που τρόμαξα και δεν ξέρω εαν έκανα κατι και το χάλασα, έγραφε ενα t και γυρνούσε κατι γύρω γυρω χωρίς να μπορεί να κατεβει η μπάρα όπως τις άλλες φορές. 0χ8003001a και εβγαλε και αυτό το μήνυμα. Υπάρχει περιπτωση να έγινε κατι και να μπλοκαρε και να μην μπορώ να κατεβάσω την νέα; Εικονα και λειτουργίες έχω κανονικές. Μπορω με κάποιο τρόπο να κάνω hard reset εκτός απο το μενου; Ρωτάω γιατι και με χαρντ ρεσετ που έκανα πάλι το ίδιο μου βγάζει.

bykrie Χάρη του τα έβγαλες τα μάτια; :p

Το θέμα δεν ειναι αν του εβγαλα τα μάτια....το θέμα ειναι μήπως μπλόκαρα τίποτα και δεν μπορέσει να περάσει την νέα ΟΤΑΝ βγει. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; :AFADF0:

Last edited by a moderator:

Οχι φίλε bykrie. Δουλέυει κανονικότατα, γράφει, δείχνει. Ολα καλά. Απλά διαπίστωσα πως ενώ τις 2 πρωτες φορές προχωρούσε η μπάρα και απλά μετά απο 3-4 λεπτά εβγαζε error και μπροστά στο πανελ εγραφε το γράμμα r και προσπαθούσε να κατεβάσει κάτι, τις 2 επόμενες η μπάρα δεν ξεκινούσε καν και στα 3-4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ και όχι λεπτά, εβγαζε πάλι error. Το γραμμα στο πανελ μπροστά εβγαινε πλεον το t και πάλι προσπαθώντας να κατεβάσει. Αυτή την αλλαγη προσεξα και ρωτάω μήπως μπλοκαρα κανα tuner και δεν θα μπορεί να περάσει η αναβάθμιση; Κατα τα αλλα απο εικόνα και λειτουργίες ειναι στο φουλ. Ουτε μηνήματα ούτε τιποτα.

Καλα μην σε πιανει αγχος από τωρα αφόυ δουλευει καλα ο δεκτης.Οταν βγει η αναβαθμιση αν δεις ότι δεν την κατεβαζει το δηλωνεις βλαβη

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Εγώ θα πρότεινα αφού διαπιστώσεις ότι όλα λειτουργούν καλώς, να τον αφήσεις ως έχει.
Όταν έρθει η ώρα για αναβάθμιση του 865 και διαπιστώσεις ότι δεν την παίρνει, βλέπεις τι κάνεις.
Αν και πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα. :smile:

Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα. Έχουμε και λέμε:

1. Νέοτερες πληροφορίες αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσουν νέοι δέκτες ΣΙΓΟΥΡΑ αλλά προφανώς αυτό θα γίνει ΜΕΤΑ την αναβάθμιση και των 865. Σε πρώτη φάση αναβαθμίζονται οι 865 και μετά λανσάρονται οι νέοι. Θα γινεται μεσω αντικατάστασης (εφόσον υπαρχει προβλημα) αλλα θα πωλούνται και ξεχωριστά. Η αναβάθμιση για τους 865 έρχεται μέσα στον επομενο μήνα με δίμηνο.
2. Γενικότερα μου είπανε θα έχουμε εξελίξεις αρκετές απο Σεπτέμβρη με εισαγωγή νέων υπηρεσιών (...υπηρεσιών είπε..όχι καναλιών...:furious3:)

Θα δούμε. Αν κρίνω πάντως απο την αναβάθμιση στους απλούς δέκτες κάτι κινείται...