Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Έκανα και επαναφορά αλλα διαθέσιμη αναβάθμιση δεν μου εβγαλε.Ξερει κάποιον αλλο τρόπο ώστε να την περάσω?

Τον έχεις ρυθμίσει να μπαίνει σε αδρανοποίηση; Αν ναι, δεν το αλλάζεις προσωρινά σε όχι;

Σωστά δεν το άλλαξα μετά την επαναφορά!!Θα το τσεκάρω το μεσημέρι. Κάποια άλλη ουσιαστική αλλαγή είτε στην επιλογή ανάλυσης είτε στον ήχο έχουμε?

Last edited:

ισχυει οτι πλεον παιζει στα 60hz ο αποκωδικοποιητης?Εμενα μολις πατω για αναβαθμιση κανει απλο ρισετ!!

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Με ποια ρυθμιση?

Επεξεργασία:
Ξερεις καποιον force τροπο να περασω την αναβαθμιση?

Last edited by a moderator:

παω να την περασω αλλα ο δεκτης κανει reset τα δοκιμασα ολα

Σειρα κουμπιων Reset 15 sec,standby,πανω κατω απο τον επιλογεα δεξια και μετα ξανα standby.Απο νοβα μου το εδωσαν στο τηλεφωνο.Aλλα παλι ερορ εβγαλε

Μολις μου ειπαν πως δεν ειναι ακομα ανεβασμενη η νεα εκδοση και να προσπαθησω αργοτερα

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Μολις μου ειπαν πως δεν ειναι ακομα ανεβασμενη η νεα εκδοση και να προσπαθησω αργοτερα

οτι να 'ναι η εξυπηρετηση. εμενα μου ειπαν δεν ξερουν κατι για νεα αναβαθμιση και οτι η τελευταια ειναι load ver/var: 12/10 H/W:18 πατας το πρασινο κουμπι help 2 φορες για να το δεις

Εσεις που την περασατε τι γραφει εκει;;; Ανεβαστε καμια φωτο...

IMG_5122.jpg

Μολις την περασα και εγω.Μετα το RESET μολις ο δεκτης εδειξε DL πατας standby και μετα απο τον επιλογεα αριστερα τα πανω,κατω στιγμιαια και στο τελος παλι standby και αρχιζει να την φορτωνει

Μολις την περασα και εγω.Μετα το RESET μολις ο δεκτης εδειξε DL πατας standby και μετα απο τον επιλογεα αριστερα τα πανω,κατω στιγμιαια και στο τελος παλι standby και αρχιζει να την φορτωνει
Μπορεις να μας πεις ακριβως την διαδικασια.. ? Πατας εναρξη αναβαθμισης μολις εμφανισει το dl πατας στην προσοψη του δεκτη το standby και μετα το πανω και κατω επισης στην οψη και μετα παλι standby? Περιμενεις να εξαφανιστει το dl και πατας το standby? Tα πανω και κατω τα πατας ταυτοχρονα..? Γιατι προσπαθω και ματαια....

Επεξεργασία:
Ολα OK την περασα και εγω....Δεν πας στην αναβάθμιση αλλά πατάς το κουμπί reset στην όψη για 10 δευτερόλεπτα περίπου και μετά πατάς τα κουμπία που είπε ο φίλος seaman...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

NovaBox-HD-PVR-865.jpg
μολις κατεβαινει και σε μενα...

πατάς το κουμπί reset (1) για λιγα δευτερόλεπτα και μετά οταν δεις DL πατάς μια φορα το standbay (2) μετα στιγμιαια το ^ (3) αμεσως μετα το v (4) και τελος παλι το standbay (2)
:2thumb22sup:

η nova θα στειλει σε λιγες μερες σημα στους δεκτες 865 για να γινεται η διαδικασια μεσα απο το μενου

Παρατηρησα οτι το λαμπακι διπλα απο την ωρα μετα την αναβαθμιση δεν ειναι πρασινο οπως στην εικονα αλλα πορτοκαλι... ετσι ειναι και σε εσας;;;

Last edited: