Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Με την πρόσφατη αναβάθμιση που είχαμε στους 865 ήρθε ενα bug το οποίο στο 2ο tuner απο τη συχνότητα 12130 για καποιο αδιευκρίνιστο λόγο το γυρνάει στο 10930 και δεν μπορεί να λάβει τα αρχεία με τις ταινίες για την υπηρεσία nova on demand. Περίπου 1 φορά στις 15 ημέρες ή αν για καποιο λόγο γίνει ρεσετ στον δέκτη συμβαίνει το παραπάνω. Εν τω μεταξύ μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπανε πως πέρα του webtv, ετοιμάζουν και κάτι άλλο στο δορυφορικό κομμάτι και θα γίνει επανασχεδιασμός της υπηρεσίας nova on demand. Τι ακριβώς φυσικά και δεν μου είπανε. Ειδωμεν...

Το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να ενεργοποιηθεί η θύρα ethernet και το on demand να δουλεύει από εκεί - φυσικά μόνο για όσους έχουν και forthnet τηλεφωνία/internet.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

λογικα ολα αυτα με τη νεα σεζον... αι να δουμε... εκτος αμα θελουν με το webtv να καβατζοσουν πελατες που θα φυγουν διακοπες αρα remote προσβαση στην nova μεσω pc κλπ...

Last edited by a moderator:
Παιδια μια ερώτηση
Πως θα ρυθμίσω τα δύο χειριστηρια της νοβα να παιξουν ανεξαρτητα στους δεκτες 865 και 831 απο την στιγμή που τα χειριστηρια είναι ίδια ?
Αν αλλάξω κανάλι αλλάζει και στους δύο δέκτες ταυτόχρονα !
Επίσης πόσο μήκος πρέπει να είναι το καλώδιο που θα συνδέει τους δύο δέκτες?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σχετικά με το καλώδιο, εγώ το έχω δοκιμάσει ακόμα και με 30μ. και παίζει κανονικά.Ακόμα και διακλάδωση να βάλεις όπως εγώ που στέλνω από ένα καλώδιο σε 2 ορόφους, θα παίζει κανονικά.

Για να συνδεθεί ο 865 θέλει καμία τρελή ρύθμιση ή αλλαγή lnb ή κάτι άλλο κτλ;

Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος για τους δέκτες αυτούς.

Θα ηθελα να ρωτήσω τα παρακάτω (γιατί είμαι σχεδόν πριν από αγορά0:

1) Αν βάλω ένα καλώδιο στον 865, θα μπορεί να γράψει γνωρίζοντας ότι ταυτόχρονα δεν θα μπορώ να δω άλλο κανάλι? Η' θέλει αναγκαστικά δύο καθόδους?
2) Αν ναι, μόνο στο εσωτερικό δίσκο του ή και εξωτερικό μέσο π.χ. σκληρο δίσκο, USB?
3) Αν έχω δύο δέκτες (είτε 865 ή 831) αλλά μία συνδρομή, μπορώ να βγάλω την κάρτα από τον ενα δέκτη και να την βάλω στον 2ο δέκτη και να δουλέψει? Ρωτάω ώστε να βλέπω είτε στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

στο 2 και στο 3 όχι στο 1 νομίζω οχι!

O 865 με ένα μόνο καλώδιο υπολειτουργεί. Αυτό που βλέπεις μπορείς να το γράψεις, αλλά ρισκάρεις να μην γίνει η εγγραφή. Επίσης προγραμματισμένες εγγραφές άλλοτε θα τις γράφει και άλλοτε όχι. Επίσης, μπορεί να εμφανιστούν και θέματα με το EPG (να βλέπεις μόνο το τωρινό/επόμενο πρόγραμμα).

Αν έχεις 2 καλώδια, όλα λειτουργούν καλά.
Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στον δίσκο του δέκτη, δεν μεταφέρονται αλλού, και μπορείς να τις δεις μόνο αν έχεις συνδρομή. (Αν διακόψεις δηλαδή, δεν μπορείς να δεις τις εγγραφές).

Γενικά ο δέκτης δεν έχει θέματα λειτουργίας, εκτός από μερικές φορές που δεν δέχεται να προγραμματίσει εγγραφές, και πρέπει να τον επανεκκινήσεις για να συνέλθει.

Χθες το βραδυ και ενω το σημα-ακριβεια ηταν στο 90 μου εκανε διαρκως διακοπες βγαζοντας το μηνυμα για κωδικοποιημενη υπηρεσια. Βγαζοντας και ξαναβαζοντας την καρτα διορθωνοταν. Ειναι φυσιολογικο αυτο εστω και με τα ποιοτικα στανταρ που εχουν θεσπιστει απο τοτε που βγηκαν αυτα τα pace σουπερ μηχανηματα;

O 865 με ένα μόνο καλώδιο υπολειτουργεί. Αυτό που βλέπεις μπορείς να το γράψεις, αλλά ρισκάρεις να μην γίνει η εγγραφή. Επίσης προγραμματισμένες εγγραφές άλλοτε θα τις γράφει και άλλοτε όχι. Επίσης, μπορεί να εμφανιστούν και θέματα με το EPG (να βλέπεις μόνο το τωρινό/επόμενο πρόγραμμα).

Αν έχεις 2 καλώδια, όλα λειτουργούν καλά.
Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στον δίσκο του δέκτη, δεν μεταφέρονται αλλού, και μπορείς να τις δεις μόνο αν έχεις συνδρομή. (Αν διακόψεις δηλαδή, δεν μπορείς να δεις τις εγγραφές).

Γενικά ο δέκτης δεν έχει θέματα λειτουργίας, εκτός από μερικές φορές που δεν δέχεται να προγραμματίσει εγγραφές, και πρέπει να τον επανεκκινήσεις για να συνέλθει.

Αν ξεχάσουμε την δυνατότητα της εγγαφής, με ένα καλώδιο (κάθοδο) ο 865 μπορεί απλά να δείχνει, όπως κάνει ο 831? Και αν ναι, και σε HD?

Το ρωτάω γιατί με πληρωμή με πιστωτική είναι ευκαιρία να πάρω τον 865 και σε κανένα δίμηνο που θα κάνουμε κάτι εργασίες στο σπίτι να τραβήξω 2 νέους καθόδους για τον 865, κατευθείαν από το πιάτο.

ο 831 με σκληρο δισκο ειναι και συγχρονως υποστηριζει και το ondemand που στην nova ειναι free.

Αν ξεχάσουμε την δυνατότητα της εγγαφής, με ένα καλώδιο (κάθοδο) ο 865 μπορεί απλά να δείχνει, όπως κάνει ο 831? Και αν ναι, και σε HD?

Το ρωτάω γιατί με πληρωμή με πιστωτική είναι ευκαιρία να πάρω τον 865 και σε κανένα δίμηνο που θα κάνουμε κάτι εργασίες στο σπίτι να τραβήξω 2 νέους καθόδους για τον 865, κατευθείαν από το πιάτο.

Ναι, θα παίζει κανονικά. Ίσως να έχεις θέματα με το εβδομαδιαίο EPG (να μην το φορτώνει). Αν υπάρχει δυνατότητα να βάλεις 2ο καλώδιο, δεν βλέπω τον λόγο να μην πας σε 865 (πέρα από το κόστος φυσικά). Και εγώ τον είχα καιρό (κοντά στον χρόνο) μέχρι να βάλω 2ο καλώδιο.

Ήσουνα σαφέστατος! Ευχαριστώ!
Οπότε ξεκινάω με τον 865 με ένα καλώδιο (που είναι της κεντρικής εγκατάστασης) και σε κανένα δίμηνο θα 'τρέξω' δύο καινούργια εξωτερικά.

Ειδικά αν τον παίρνω μόλις με 49 ευρώ (σε σύγκριση με τον 831 που βέβαια τον δίνει δωρεάν). Έτσι δεν είναι?

Νομίζω καλή τιμή είναι. Τόσο αγόρασα το καλοκαίρι τον 831, σαν νόβα επίγεια.

Εγώ που έχω διπλό lnb που καταλήγει σε μονό καλώδιο, θα μπορέσω στην έξοδο του 865 να βάλω "διακλαδωτήρα" και να δουλέψω κανονικά με ένα καλώδιο ή πρέπει να έχει στάνταρτ δύο καλώδια από πάνω. Συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου, αλλά με ενδιαφέρει αν γίνεται, είναι δύσκολο να ξανατρυπάω για να χωρέσω κια δεύτερο καλώδιο. Ισχύει ότι με την αγορά των 39.9 και με πιστωτική ο 865 είναι 49Ε ;

Διπλό lnb που καταλήγει σε μονό καλώδιο εννοείς ότι το lnb έχει δύο εξόδους αλλά ο εγκαταστάτης πέρασε μόνο ένα καλώδιο ??

Ή ότι έχεις δύο lnb στο κάτοπτρο ??

Δύο lnb στο κάτοπτρο, για Astra και Hotbird, καταλήγουν σε ένα καλώδιο. Έχω πιάτο 1 μ, χωρίς μοτέρ.