Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Παίδες για τη μόνωση υπάρχουν υλικά πολύ εύκολα στη χρήση που κάνουν καλύτερη μόνωση από αυτή που έχετε...

Ε, δεν θα αλλάξει η μόνωση με μια τρυπίτσα ακόμα... Είναι ο φθηνότερος τρόπος πάντως...

Από εκείνη την τρυπίτσα στον βαμένο σοβά θα πρέπει να φύγω εγώ αν την δεί κάποια!!! :BDGBGDB55: γιατί τότε θα με .... :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030: Αχχχχχ συντελεστής waf και στην δορυφορική!!!!

Έβαλα κι εγώ επιτέλους τον 865, πρώτη εντύπωση αρνητική. Μα είναι δυνατόν να μη μπορεί να γράφει δεύτερο ταυτόχρονο πρόγραμμα την ίδια ώρα; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Δοκίμασα ακόμα και από τον ίδιο αναμεταδότη, αλλά δε το δέχεται, βγάζει ότι υπάρχει διένεξη!

Φοβάμαι πως ο περιορισμός έχει σχέση με το surf lock. Μάλλον είναι κλειδωμένο σε level 2. Μπορείς 1 να βλέπεις και 1 να γράφεις, ή 1 να βλέπεις σε timeshift και 1 να γράφεις, αλλά όχι δύο να γράφεις και να βλέπεις ένα τρίτο από κοινό αναμεταδότη με τα άλλα δύο.

Στο multiview ο δεύτερος δέκτης έχει την δική του κάρτα με το δικό του surf lock.

Επόμενο project η αλλαγή του δίσκου που έχει μέσα με έναν των 500GB (τώρα πρέπει να έχει 250GB, τα 200 ελεύθερα για εγγραφές). Για να δούμε ...

Τελικά ο δίσκος είναι 320GB. Έχει ένα partition FAT32 και ένα Linux (type 83). Περισσότερα αύριο όταν θα ολοκληρώσω την εγχείρηση.

Ο δίσκος είναι 3.5 ή 2.5 ?
Κράτα μας ενήμερους για την "εγχείρηση".

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Για την αλλαγή των δίσκων θα χρησιμοποιήσεις κάποια μέθοδο κλωνοποίησης (Symantec , Acronis etc)?

Last edited by a moderator:

Αρχικά όχι, απλώς θα αντιγράψω τα αρχεία και θα φορμάρω αντίστοιχα τα νέα partitions. Απορώ πάντως που δε το έχει δοκιμάσει άλλος τόσο καιρό, ο 865 νομίζω κυκλοφορεί εδώ και δύο χρόνια.

τι σκληρο ειχει και τι βαζεις? εννοω μοντελο κλπ

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Αρχικά όχι, απλώς θα αντιγράψω τα αρχεία και θα φορμάρω αντίστοιχα τα νέα partitions. Απορώ πάντως που δε το έχει δοκιμάσει άλλος τόσο καιρό, ο 865 νομίζω κυκλοφορεί εδώ και δύο χρόνια.

Έλα ντε, πάντως για το Sky, κυκλοφορούν αρκετά walkthrough για το πως να αλλάξεις με μεγαλύτερο δίσκο ακόμα και πως να τραβήξεις το υλικό από τον παλιό σου δίσκο με ειδικά freeware (!) προγράματα

Τώρα με έβαλες στην πρίζα..

Edit
Υ.Γ Πάντως το copy+ για το Sky, δεν δουλεύει πλεον.. φαντάζομαι και το +extract καθώς έγιναν αναβαθμίσεις στα setboxs. Από ότι είδα η χρήση του σταμάτησε το τέλος του '10

Last edited:

Αν τον ανοίξεις,δεν θα χάσεις την εγγύηση?

Και που θα το μάθουν; Oops ...
Δηλώνω δημόσια ότι ΔΕΝ θα αλλάξω το σκληρό στο δέκτη. ;-)

Last edited by a moderator:

Χεχε!Όχι βρε συ,απλώς εννοώ μήπως υπάρχει κάποια ταινία που θα πρέπει να κόψεις για να κάνεις την αλλαγή.Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που ρωτάω.

Στον 831 που εχω δεν υπαρχει καποια ταινια ασφαλειας. Θα μου πεις ποιος ο λόγος να ανοιξει κάποιος το 831; Δε μου εχει περασει λιγες φορες απο το μυαλο να τον "μαγειρεψω" καμποσες φορες μπας και μου δωσουν τον 865 ;))