Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Ξαφνικα σταματησε να κανεις εγγραφες !!
Κοιταω τα καλωδια , ΟΚ
Κοιταω το σημα στις 2 εισοδους ΟΚ..

λεω εφαγε κολλημα , ας κανω ενα reset απο το ρευμα .

Κανει επανεκινηση , κοιταω παλι το σημα και βλεπω οτι στο lnb1 εχει κανονικα σημα ενω στο 2 το σημα ειναι μηδενικο .
Αλλαζω την θεση των καλωδιων πισω στις εισοδους για να τσεκαρω μηπως φταιει καποιο καλωδιο ή το lnb και βλεπω παλι το ιδιο , δηλαδη το Lnb1 να εχει σημα και το 2 να μην εχει .

Παρ'ολα αυτα ομως εγγραφη γινεται κανονικα !!

Τι συμβαινει ρε παιδια ? Εχεις κανεις παρομοια εμπειρια ?

Last edited:

Εγώ ναι. Μερικές φορές δεν μπορεί να κάνει εγγραφές, οπότε με ένα βγάλσιμο από το ρεύμα επανέρχεται. Ήταν πιο έντονο το φαινόμενο με προηγούμενα firmware, και μου έχει τύχει. Την επόμενη φορά, βγάλσιμο από το ρεύμα. Δεν έχω ψάξει γιατί συμβαίνει (και δεν θα έπρεπε κιόλας, δεν είναι δική μας δουλεία τα ψυχολογικά του δέκτη).
Αλλά έχει λίγο καιρό (μερικούς μήνες) να συμβεί. 'Η ψιλο-έστρωσε με κάποια ενημέρωση, ή κάτι διακοπές που κάνει η δεη βοηθούν... :smile:

Το κουφο της υποθεσης ειναι οτι απο την μια δεν μου δειχνει σημα στο 2ο lnb οποιο καλωδιο απο τα 2 και αν συνδεσω ενω απο την αλλη γραφει κανονικα σε ολα τα καναλια !!!

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Μήπως τα κάνει αυτά επειδή σταμάτησε η συχνότητα 10930; Ίσως χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (υπόθεση κάνω).

Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω .

Επεξεργασία:
Μήπως τα κάνει αυτά επειδή σταμάτησε η συχνότητα 10930; Ίσως χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (υπόθεση κάνω).

Τελικα πολυ σωστα υπεθεσες .
Εκανα επαναφορα και πλεον ολα οκ.

Σ´ευχαριστω πολυ.

Last edited by a moderator:
Έχω τη δυνατότητα να γράφω ότι πρόγραμμα θέλω.Ότι γράφω μπορώ να το δω μέσα από την playlist.Γίνεται να μεταφέρω τα προγράμματα που έχω γράψει στον υπολογιστή?:nounder:

Όχι απλά δεν μπορούμε, αλλά αν διακόψουμε και τη συνδρομή στη Νόβα, πάλι δεν θα μπορούμε να τα δούμε.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Η αναβάθμιση κατεβαίνει από το δεύτερο tuner και θέλει δύο καλώδια για να κατέβει, δε κατεβαίνει ούτε αν βάλεις το ένα καλώδιο στο δεύτερο tuner.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 865 HD PVR

μονο με το γνωστο κολπακι splitter&dcpass γινεται κανονικα η αναβαθμιση.με αυτον τον τροπο,αναβαθμισα τον δικο μου την πρωτη ημερα που τον πηρα.

Το δοκιμασα και εγινε η αναβαθμιση κανονικα.:worshippy::worshippy::worshippy:

Το έκανα το τρικ με το splitter και δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω όμως, νομίζω ότι έχω αρκετή απώλεια. Τα νοβα2,3,4 μου κολλάνε αρκετά. Αυτό που έχω παρατηρήσει με αυτόν τον δεκτή είναι ότι μου δείχνει ότι έχει "λίγο" σήμα σε αντίθεση με ένα 7020 που έχω που δίνει διπλασιο. Γιατί αυτο;

Το πιο σημαντικο ειναι οτι δουλευει κανονικα το PVR.
Δηλαδη και το epg κατεβαινει κανονικα αλλα κανει και εγγραφες!!!!!!!!!!!!
Οποτε δεν χρειαζεται δευτερο καλωδιο εαν δεν θελεις αλλο καναλι να βλεπεις και αλλο να γραφεις.

Γιατι πρεπει να εχει μονο απο την μια dc pass. Αν εχει και απο τις 2 υπαρχει προβλημα?
Εγω με το σπλιτερακι που το δοκιμασα ειχε και απο τις 2. Ασε που δεν εβρισκα πουθενα να εχει μονο απο την μια.

Με μόνο το splitter μπορεί να κάνεις ζημιά στον δέκτη αφού και οι δύο έξοδοι θα στέλνουν τάση στο splitter. Αν δεν βρεις splitter με μόνο 1 DC pass πάρε ένα απλό splitter και ένα DC blocker για να βάλεις στο 2ο lnb.