Novabox+ Pace 865 HD PVR

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Αρα αν δεν βαλω 2 καλώδια στο box θα εχω προβλημα με τις εγγραφες, σωστα;

Εγω σημερα εκανα εγκατασταση του pvr με τετραπλο lnb και δευτερο καλωδιο στον 865.Ολα καλα με τα tuners αλλα περιμενω να γινει ενεργοποιηση της καρτας.

Ερωτηση.Ο δεκτης δεν ειναι ακομα ενεργοποιημενος.Προσπαθησα να γραψω ενα καναλι(το 4 συγκεκριμενα που εχει βιντεο κλιπς).Το γραφει τελειωνει η εγγραφη αλλα οταν παω στην playlist μου το βγαζει με κιτρινο τριγωνο και δεν υπαρχει εγγραφη.Αυτο οφειλετε στο οτι δεν ειναι ενεργοποιημενη η καρτα απο τη νοβα η ο δεκτης δεν μπορει να γραψει αλλα καναλια του δορυφορου?

@madimitris

Λογικα θα εχεις προβλημα αν θελεις να βλεπεις ενα καναλι και ταυτοχρονα να γραφεις αλλο.Αν θελεις μονο να γραψεις ενω δεν εισαι σπιτι γινετε και με ενα καλωδιο

το έχω και εγώ απορία αυτό τι κακό κάνει να είναι ενεργο;

Κανένα. Εγώ το έχω σταθερά ενεργό χρόνια...
Πολύ βολικό να κλείνει ο δέκτης μετά από διάστημα απραξίας (αν και το έχω σε διάστημα μεγαλύτερο των 2 ωρών).

Αρα αν δεν βαλω 2 καλώδια στο box θα εχω προβλημα με τις εγγραφες, σωστα;

Τις εγγραφές (δεν θα γίνονται) και το EPG (θα σου δείχνει μόνο το τρέχον και επόμενο πρόγραμμα).

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Τότε να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο. Στην πρώτη ρύθμιση ότι νομίζει κανείς (εγώ το έχω στις 2 ώρες) και στη δεύτερη μόνο, Όχι.

Δεν υπάρχει καμία παραπληροφόρηση. Η ίδια η nova συστήνει οι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις να τίθενται στο "όχι". Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομίζει.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν υπάρχει καμία παραπληροφόρηση. Η ίδια η nova συστήνει οι περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις να τίθενται στο "όχι". Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομίζει.

Πάντως για να το δούμε και λίγο πρακτικά, αν προτείνει και τα 2 να είναι στο όχι, αυτές θα έπρεπε να είναι οι προκαθορισμένες τιμές μετά από επαναφορά ρυθμίσεων.

Είχα πάντα μια απορία. Μπορεί να κάνεις multiview με 3 τηλεοράσεις; Ποια θα είναι η συνδεσμολογία σε αυτή την περίπτωση;
Με 4 τηλεοράσεις; Ευχαριστώ

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι η νόβα δεν θα σου ενεργοποιήσει πάνω από ένα δέκτη με εξαρτημένη κάρτα...

Eφόσον το κλείδωμα είναι απαραβίαστο, γιατί να μην το κάνει?

Εκτός αν δεν είναι εφικτό τεχνικά, κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω.

Καλημέρα σε όλους.

Το Σαββατοκύριακο είχα προγραμμαίσει την εγγραφή της σειράς Davinci's Demons στο κανάλι Fox. Οι εγγραφές είχαν προγραμματιστεί από το πρώτο επεισόδιο μέσω της εγγραφής σειρών (Εγγραφή και των επόμενων επεισοδίων). Ενώ οι προηγούμενες εγγραφές είχαν γίνει κανονικά, οι δυο τελευταίες (επεισόδια 4,5) δεν έγιναν και εμφανίστηκε ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό στην εγγραφή του επεισοδίου 5 (αποτυχία εγγραφής). Ο χώρος στο δίσκο ήταν 38% και το δεύτερο tuner έδειχνε 84% - 100% στην 12130.

Προς το παρόν έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναπρογραμμάτισα την εγγραφή για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Προβληματίστηκα όμως για την αξιοπιστία των προγραμματισμένων εγγραφών. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Ευχαριστώ.

Καλήσπέρα. Ξέρει κανείς αν πάω να αγοράσω τον 865 απο μαγαζί Forthnet: 1)Πόσο θα τον αγοράσω και 2) αν θέλει και άλλη εγκατάσταση και πόσο κοστίζει και αυτή? Εγώ τώρα έχω τον 831

Η αναβάθμιση του 831 σε 865 κοστίζει 149 μαζί με το κιτ αναβάθμισης (quad lnb & καλώδιο). Θες άλλο ένα καλώδιο από την ταράτσα.

Η Nova έχει σε προσφορά τον PVR δέκτη (που μπορείς να κάνεις εγγραφές, πάγωμα εικόνας, κλπ.) Βασικά εγώ τον πήρα 49 ευρώ (αντί για 149) γιατί πρόσθεσα όλα τα αθλητικά κανάλια στο 3play που έχει ο πατέρας μου. Γι' αυτούς που θα βάλουν και τα κινηματογραφικά ο δέκτης είναι δωρεάν.

Χθες το βραδυ τον ειχα να κανει ολο εγγραφες σε stand by και στο on demand με κατεβασε μονο μια ταινια.Θα κατεβασει αλλες μεσα στη βδομαδα η μονο καθε Τριτη?

Να ξερω να μην βαζω εγγραφες ξημερωματα Τριτης να γεμιζει το on demand.

Ευκολότερα θα απαντηθούν τα ερωτηματικά για το Boeing 777 της Malaysian Airlines, παρά η απορία σου...
Ο δέκτης έχει πάμπολλα ψυχολογικά προβλήματα!

Ρε παιδιά έχω μια ηλίθια απορία. Πως προσθέτεις manual κανάλια στον 865?? Πηγαίνω στις ρυθμίσεις, τεχνικές ρυθμίσεις, εγκατάσταση, εγκατάσταση δικτύων, βάζω συχνότητες-πολικότητα κτλ και μετά???? Δεν γίνεται τιποτα. ούτε με ok ουτε με πίσω ούτε τιποτα. Τι σκ@τά κάνω λάθος??

Last edited by a moderator:

Δεν μπορείς να προσθέσεις χειροκίνητα συχνότητες στους pace. Έχεις στη διάθεσή σου μόνο τα κανάλια που κατεβάζουν οι δέκτες.