Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Με το ίδιο καλώδιο ήμουν τόσο καιρό και δεν είχα πρόβλημα...
Όσο για τα 5 λεπτά δεν είναι αακριβώς, απλώς θέλω να πω ότι το κάνει αραιά και που
Πως μπορώ να τσεκάρω την βύθιση που λες ενώ παρακολουθώ τηλεόραση?

Δεν γίνεται ενώ παρακολουθείς τηλεόραση. Στις εγγραφές παρατηρείς αντίστοιχα σπασίματα;
Αν δεν είναι κάτι επαναλαμβανόμενο, δεν είναι θέμα HDMI μάλλον. Το LNB πόσο καιρό είναι σε λειτουργία;

Αυτό ρε γαμοτο, είναι σύντομο το σπάσιμο και δεν προλαβαίνω να πάω να δω αν κάνει βύθιση η στάθμη. Εγγραφές δεν πολύ κάνω, multiview έχω. Το lnb είναι 2 ετών..

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δοκίμασε να δεις ένα video on demand. Αν εξακολουθεί να έχει σπασίματα, είναι το HDMI. Αν όχι είναι κάτι στην εγκατάσταση σου.

Εχω έναν 2.5 άρι 1Τera στην άκρη... με ghost δεν μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε για τον δέκτη?

Σε όλα τα κανάλια δίνει σήμα 720p , ?
Τα HD δεν είναι 1080?
Ενώ έχω το cinema. Δεν βλέπω το demand. Πρέπει να τους καλέσω?

Στις ρυθμίσεις, αλλάζει.
Για το on demand πάρε για ενεργοποίηση, αλλά θα περιμένεις μέχρι να κατεβάσει τίτλους ο δέκτης.
Και το 720p HD είναι

Σε όλα τα κανάλια δίνει σήμα 720p , ?
Τα HD δεν είναι 1080?
Ενώ έχω το cinema. Δεν βλέπω το demand. Πρέπει να τους καλέσω?

Νομίζω στις πανασόνικ επιλέγει το 720 (από μόνος του, αν δεν του ορίσεις εσύ 1080). Πανασόνικ τηλεόραση έχεις;

Είναι στην θέση αυτόματο. Στο manual εξηγεί ότι είναι το σήμα αυτούσιο, χωρίς αλλαγή (up or down).
Ναι Panasonic έχω

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Είναι πιο γενικό νομίζω. Και σε Samsung 720p δίνει αρχικά.

Δεν μου έχει συμβεί. Μόνο σε πανασόνικ μου συνέβη (στην U20).
Γενικά, δεν τις πολυ-συμπαθεί τις πανασόνικ... :flipout: (αναφέρομαι στην αναβάθμιση που είχε σοβαρά προβλήματα).
Κάτι συμβαίνει με την επικοινωνία, αλλά ποιος έχει τα όργανα και την διάθεση να το ψάξει...

Καλημέρα.

Έχω και εγώ ένα πρόβληξμα και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίεει. Σε κάποιες φάσεις ο ήχος αλλοιώνεται (μούγκρισμα) για μερικά δευτερόλεπτα (10-20) και μετά από λόγο φτιάχνει. Αν αλλάξω κανάλι άμεσα ή παγώσω την εικόνα φτιάχνει συνήθως άμεσα. Το κάνει και σε Live και σε PVR. Άλλαξα καλώδιο HDMI και θύρα HDMI στην TV και άλλαξα τις ρυθμίσεις του ήχου στο δέκτη χωρίς αποτέλεσμα. Νομίζω ότι τώρα το κάνει και πιο συχνά (περισσότερες από δυο φορές την ημέρα).

Ξέρει κανείς τίποτε για αυτό;

Λύθηκε ή απορία τελικά, από το τεχνικό τους τμήμα. Η nova δίνει στους συνδρομητές της HD ready (1280*720) και όχι fullhd 1920.

Άλλαξε ανάλυση δηλαδή; Γιατί όταν πρωτοβγήκε το HD ήταν 1080i...

Οτι ναναι...

Απλα default επιλογη εχει ο δεκτης 720. Τα καναλια 1080ειναι

Βαλε χειροκινητα τον δεκτη στο 1080 και τελος.

Μήπως έτσι κάνεις upscale το σήμα με την βοήθεια μόνο του δέκτη, χωρίς να υπάρχει στην αρχική πηγή σήματος?
Γιατί ο τεχνικός τους μού το είπε ξεκάθαρα, η νοβα εκπέμπει 720p

Last edited: