Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Streaming της ΝΟΒΑ δεν κανεις ..... μονο τα ελεύθερα. Η υπηρεσία λέγεται Samsung smart view και απαιτεί να κατεβάσεις σχετικό app στο tablet.

Η προέκταση ειναι για το ir και το σερφάρεις έτσι ωστε να δίνει το χειριστήριο της τηλεόρασης εντολές και στο δεκτη της ΝΟΒΑ. Το εχω κανει και ξέρω. Η λειτουργία ονομάζεται universal remote setup και το καλώδιο or extender

σωστος το εκανα κι εγω αυτο! πολυ βολικο! ευχαριστουμε για την πληροφορια δε το ηξερα και ειχε και δυο τετοιες προεκτασεις η tv μου

σωστος το εκανα κι εγω αυτο! πολυ βολικο! ευχαριστουμε για την πληροφορια δε το ηξερα και ειχε και δυο τετοιες προεκτασεις η tv μου

Τελικά αυτο που ρώτησα εγώ δεν γίνεται?
Επίσης, όταν ήρθαν για εγκατάσταση μου είπαν πως χρειάζεται και δεύτερο καλώδιο για να μπορω να λειτουργώ το pvr και να παίρνω αναβάθμισεις. Για το πρώτο δεν με νοιάζει, αλλα οι αναβαθμϊσεις που βγάζει ειναι σοβαρές ή να μην ασχολούμαι?

Κάποιες προσωπικές επιλογές ρυθμίσεων για βοήθεια σε αυτούς που κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-ρύθμιση γονικού ελέγχου (μην το ξεχνάτε όσοι έχετε παιδιά)
-κάρτα πληροφοριών στα 5 δευτ.
-ένταση ήχου στα 2 δευτ.
-1080i για όσους έχουν hd tv
-περιβαλλοντικες ρυθμίσεις, οχι και στα δυο.
Τα παραπάνω είναι υπό μενού στις ρυθμίσεις .
Ελπίζω να βοηθήσουν κάποιους χρηστές.
Ισχύουν και για τον 865

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Πόσα δευτερόλεπτα να εμφανίζεται η μπάρα έντασης του ήχου. Εννοείται πως το θέτεις όσο θες εσύ να εμφανίζεται (και αυτό και την κάρτα πληροφοριών).

Παιδιά μια ερώτηση. Μήπως η προσωρινή μνήμη που την έχουμε ενεργοποιημένη παιζει ρολο στις ταινίες on demand ππυ δεν κατεβαίνουν όλες? Γιατί είδα οτι οποιαδήποτε στιγμη μπορω να πάω το πρόγραμμα πίσω έως 2 ώρες εφόσον έχω το ίδιο καναλι συνέχεια. Αυτό σημαίνει οτι γράφει συνέχεια τις 2 τελευταίες ώρες. Αρα μπορεί να επηρρεάζει το on demand?

Μήπως πρέπει να το απενεργοποιήσουμε? Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

καλησπερα.γραφω γιατι σκεφτομαι να κανω αιτηση στη φορθνετ για το triple play και ειπαν οτι θα μου δωσουν καποιον pvr δεκτη στο πακετο μεσα.η ερωτηση μου ειναι αν ο δεκτης δουλευει πανω σε diseq 8αρι 1.1 και αν ειναι υποχρεωτικο να δουλευουν και τα 2 tuner tuner του.καπου διαβασα οτι υπολειτουργει με ενα lnb μονο.δεν με ενδιαφερουν οι εγραφες απλα να βλεπω.θα εχω θεμα η πρεπει να τραβηξω υποχρεωτικα και αλλο καλωδιο?

μια χαρα εισαι και με το ενα καλωδιο.απλως για να μην εχεις θεματα με epg,ενημερωσεις θα βαλεις ενα splitter με ενα ματζαφλαρι στην μια εξοδο(παλι ξεχασα πως το λενε..!!θα στο πουν τα παιδια τωρα).
με το diseqc δεν νομιζω να εχεις θεμα,αλλα για σιγουρια περιμενε καποιον που τον δουλευει με 8αρι.

Με το diseqc 1.1 δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να έχεις τον hotbird σε κάποια από τις 4 πρώτες θέσεις.

μια χαρα εισαι και με το ενα καλωδιο.απλως για να μην εχεις θεματα με epg,ενημερωσεις θα βαλεις ενα splitter με ενα ματζαφλαρι στην μια εξοδο(παλι ξεχασα πως το λενε..!!θα στο πουν τα παιδια τωρα).
με το diseqc δεν νομιζω να εχεις θεμα,αλλα για σιγουρια περιμενε καποιον που τον δουλευει με 8αρι.

Το ματζαφλάρι λέγεται dc blocker.Επίσης,ο δέκτης δεν συνεργάζεται με diseqc περισσοτέρων των 8 εισόδων.Τουλάχιστον σε μένα δε δουλεύει.Μπορεί όμως να συνδεθεί στην πρώτη είσοδο του diseqc και να μείνει ανενεργή η ρύθμιση από το μενού του δέκτη.

Οταν λες στην πρωτη εισοδο εννοεις να μπει ο hotbird εκει; οπως το εχω δηλαδη και να μην βαλω καθολου diseq στις ρυθμισεις του δεκτη;

Εχω το εξης θεμα,εχω κανει πολλες εγγραφες στον δισκο αλλα τωρα που εχω διακόψει την συνδρομή δεν παίζουν.Είναι φυσιολογικό αυτό; μπορεί να γίνει κάτι πχ να μεταφερθουν;

Μου κάνει κάτι κουλά τελευταία πριν και μετά την τελευταία αναβάθμιση εκεί που βλέπω κανονικά χάνεται λίγο η εικόνα και επανέρχεται πάλι μαύρη οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα και επανέρχεται....θέμα HDMI θέμα δέκτη η θέμα TV?Αντε βγάλε άκρη...[

τετοιο θεμα τουλαχιστον δεν εχει αναφερθει ξανα,οποτε πολυ πιθανο να φταιει το καλωδιο.
αλλαξε πρωτα θυρα hdmi και εαν σου κανει τα ιδια πας στο καλωδιο.